![]() |
Taki staroć: EXTREME PINBALL^_^
|
Cytat:
Sid hehe, najlepsze jest Unreal Tournament 2003!!!!! :)))))))) |
czy ut2k3 jest taki boski pogadamy za 3 cz 4 lata - kiedy bedzie tak stary jak q3 i to nie grafika bedzie zachecal do gry - tylko tym 'czyms'...
popatrzylem na ut2k3 - demo - pogralem chwile - wole jednak czysty speed q3 na promodzie... |
QUAKE III - ten kto stworzyl te gre to geniusz
|
Cytat:
Mi obie te gry sie podobaja.... tak samo podnosza poziom adrenaliny |
dzieki - nie chce mowic ktora gra jest lepsza - bo to do niczego nie prowadzi - po prostu preferuje inny styl rozgrywki - moze do ut2k3 wyjdzie jakis 'promode'? bo bardzo mi sie podoba oprawa graficzna i kod sieciowy - ale speed - to jak zolw...
|
Moje ulubione gry:
1.Quake III Arena 2.GTA 3 3.Warcraft III 4.Need For Speed - Porsche Unleashed i HP II 5.Zeus Pan Olimpu 6.The Settlers IV 7.AoE II |
a jakos nie lubie tych Q3 UT2003 i innych bezmyslnych strzelanek (moze temu ze nie mam sieci:boks: )moja ulubiona gierca to Twierdza i Settlers 1-4
|
Cytat:
Warcraft III PL też jest spox ale tak serio to uwielbiam grać w linuxa :D |
Cytat:
No to taka ciekawa nowa gra, ja tez ja polubilem P.S. Ale wole Windowsik ;p :D:D:D:D |
1) Arkadia (polski mud) nad tym najwiecej czsu spedzilem
2) Fallout 2 - najlepszy wg mnie crpg 3) Civlisation 1 - to bylo cos, po prostu klasyka 4) Might&Magic 6 - pierwsze zetkniecie z ta seria i bylem oczarowany 5) Jagged Alliance 2 - najpierw mialem demo i dzieki temu kupilem gierke - moim zdaniem duzo lepsze od Commandosa - tu naprawde mozna kombinowac :) Pozdrawiam onmagarol |
A jakos czly czas ten temat omijalem i w koncu sie skusilem zajzec :)
No to jest moja lista, kolejnosc losowa: (ulubione lub kiedys mi sie podobaly) 1, Hellfire+Nieoficjalny MOD 2, Baldurs Gate1 3, DaggerFall 4, TES3: Morrowind 5, C&C 6, Deus (Nie mylic z deu sex) :) 7, Hexen 1 i pewnie jeszcze kilka ktore wylecialy mi w tym momecie z glowy... |
To i ja napiosze coś od siebie:
1. Civilization II (do dziś w to gram) 2. Fallout 1 i 2 3. Dugeon Siege 4. Baldur's Gate 5. Diablo 1 i 2 6. Neverwinter Nights 7. Morrowind 8. Gothic 9. GTA 3 10. Half - Life Kolejność jest przypadkowa. |
a u mnie toplista tak sie prezentuje:
1. THPS 2 / Red Alert 2 2. THPS 3 3. Q3 4. FIFA 2k3, FIFA 2k2 5. GTA 2/3 6. Sim City 4 i to by było na tyle ;) |
NO 1.Quake 3 Arena
NO 2.Medieval Total WAR Mafia GTA3 THPS3 Duke Nukem 3d UNREAL Medal of Honor (zwykly i SPEARHEAD) SC4K i inne ale juz nie pamietam! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |