![]() |
Gra która zmieniła moje życie - Doom - od tamtej pory lubię piły motorowe :D
Potem zatrzymałem się w rozwoju - Lemingi pierwsze wersje i supaplex ;) Programy brydżowe są denne - zwykle dziadek jest do niczego. |
hmmm... gratuluje jesli ci sie udalo - sek w tym ze gry to moja pasja z co najmniej drugiego rzedu - z milosci jestem muzykiem - i poswiecam temu czasem i 6h dziennie - czasem cale noce - nei wyobrazam sobie jeszcze granai np. w morrowinda - ktory wciaga BARDZO - jesli chce ciagle sie rozwijac muzycznie - a chce...
weic zostaja mi gry szybkie - rzeznia q3 po necie, kilka rund w medievala (ostatnio cala noc zamiast nauki na egazmin :)) czy cos w tym stylu... a tak chcialem pograc w NWN keidy juz wkoncu wyszla... |
No to teraz moja kolej:
Zaczelo sie od Fallout 1, 2 Jagged Alliance 2 Diablo 2 (ile nieprzespanych nocy!!) Baldur's Gate (to samo ^) hmm i pozniej juz chyba RTCW (od poltora roku na sieci - o maly wlos niezaliczylbym II semestru :D) Warcraft Worms :P:P (joke ;)) bylo tego sporo ale te najbardziej zapamietalem ooo jeszcze cala seria HoMM a na nowsze niestety nie ma czasu :( jakby mnie takie nwn wciagnelo to koniec, z chwila wlaczenia giery moglbym sie zaczac pakowac :D ale jeszcze sobie odbije ;) jak cos sobie przypomne to dopisze :) |
RESIDENT EVIL 1,2
MOHA RETURN TO THE CASTLE WOLFENSTEIN SOF SOF 2 TOMB RIDER all HL Counter Strike |
Jak dla mnie to bezkonkurencyjny jest Warcraft II i III.
Nic sie temu nie rowna. Zreszta Warcraft II to pierwsza gra jaka przeszedlem cala :) |
a ja od poczatku - jezeli nie pomyle
lemingi doom worms worms armagedon gta (niestety na 3 mam za slaby sprzet) q3 unreal tournament (nie wiem czy moj sprzet pociagnie 2003) colin mcrae 2 sof (sof2 zaczalem grac jednak zabraklo mi czasu na to) star wars - jedi outcast - i'm master of dark side || alicja - super a o w morde zapomnialbym heretic - siuuuuper z gier prostych saper - ciagle nie moge dogonic mojego mistrza - przemasa kulki reversi waz - nawet taki w komorkach aha mario kiodaj i jeszcze jedna hmm jak sie to zwalo ... boulder dash na commodore teraz mam plan zagrac po sesji w avp2 (jak widac w zestawieniu brak strategii - nie gram w to i juz heh - tylko gry gdzie sam laze i cos robie ew multiplayer i tylko takie mi przypadaja do gustu w ktorych mam kontrole nad ludzikiem - heh lub stworem) |
no to ja długo sie zastanawiałem i od początku :
- Zybex - Draconus - Blinky's scary school - Sexmisja - Klątwa - Vicky - Arachnus - Oils Well - Nuclear Nick - Chimera - Spiki Harold i troche nowsze: - Neverhood - Half-life + oczywiście CS ;)) - The longest journey - Heroes 1,2,3 bez 4 - Stupid Jnvaders - Undying - Unreale - zwykły + UT i UT2003 - Quake 1,2 bez 3 - Warcraft 2,3 - Atlantis 2,3 - w 1 nie grałem - Driver - Max Peyne - Blood 1,2 - Superbike - Revenant - Indiana Jones & infernal machine - Messiah - Rally masters - MDK 1,2 - Larry - Rune - Hitman 1,2 i ostatnio nie ze wzgledu na fizyke (któej nie ma) ale muze i grafe. - Need For Speed Hot Pursuit 2 jak sobie cos przypomne to dopisze ale chyba jak narazie wystarczy |
A moja ulubiona gra to Transport Tycoon II jest pod dosem, nie wiem jak to uruchomic pod windowsem 2000 :( moze ktos ma pomysl ?
|
A pierwsza gra na pececie (pomijam spektrum i atari bo i tak już nazw nie pamiętam) to NIBBLES z qubasica dos-a czyli węże :)
|
doom 2 hell on earth
deuke nukem 3d wings of fury titus the fox ;) all FPP ! m.in. half-life mohaa sof 1 i 2 q3 arena unreal i unreal T. all q1 no one lives forever james bond 007 nightfire... itd. itp. |
na pierwszym miejscu:
DIABLO 2 !!!!!!!!!! a dalej Doom 2 Jagged Alliance 2 i Tony Hawk's 2 (trójka tez ..ale już mniej :) ) |
a mi do glowy przyszla jeszcze jedna gierka:
|| || POSTAL !!! || || |
No to jedziemy!!
Mysle ze zamkne to w TOP 20 ;p 1. Mafia 2. Q3 Arena 3. Unreal (wszystkie czesci a szczegolnie ten nowy Awakening) 4. NFS (wszych co wyszlo) 5. Ghost Recon 6. The Sum of All Fears 7. THPS 2&3 8. Hitman 2 9. Soldier of Fortune 2 - Duoble Helix 10. Diablo 11. Commandos 2 12. Blood 1&2 13. Doom 1, 2 noi oczywiscie 3 14. Heroes 3&4 15. Medal of Honor 16. The Thing 17. No One Lives Forever 1&2 18. Wszystkie Rally jakie wyszly 19. Red Alert 2 20. BattleField 1942 (noi dodatek ten nowy ;p) 21. NBA 2001 & 2003 Holera a mialo byc do 20 fuck!! Ale chyba nie narozrabialem za duzo? ;p |
I nik nie wspomni o starym, poczciwym Małyszu:
Deluxe Ski Jump !!!! |
siemanko tak sobie mysle napewno UT2003 ale tylko w sieci.czekam na nowego Tomb Raidera ale tego co wiem niema jeszce nawet dema e necie a może sie myle. no tak bym zapomniał Relli sport challenge super grafika i gra
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:59. |