![]() |
pomnik postawi***263;. w ka***380;dym mie***347;cie. i ulice nazwa***263;. i skwery.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Art. 195. 1. Sędziowie Trybunału Konstytucyjnego w sprawowaniu swojego urzędu są niezawiśli i podlegają tylko Konstytucji. |
Co ma wynikac z tego artyku***322;u ? Jetsem zindoktrynowany przez gw i nie kumam tego co sie w dzienniku pisze :/
I nie wiedzialem ze TK tez jest skorumpowany. Kiedy pis zamierza go odzyskac ? Jakie sektory nie sa skorumpowane skoro nawet cba jest? EDIT: tk moze wszystko w obrebie konstytucji, wiec nie moze ''wszystkiego'' |
strasznie mnie to cieszy, ***380;e daj***261;c link do artyku***322;u, nie pisz***261;c ***380;adnego komentarza Wy wiecie co ja my***347;l***281; ||
a gdzie ja napisa***322;em o skorumpowaniu TK? a je***347;li chodzi o zdanie z Konstytucji to jest ok. a jest takie zdanie z Folwarku Zwierz***281;cego Orwella: ***8222;Wszystkie zwierz***281;ta s***261; r***243;wne, ale niekt***243;re s***261; r***243;wniejsze***8221; bardzo r***243;wne pochy***322;o... |
Cytat:
Gdyby tą "darowiznę" otrzymał ktoś z PiSu, to od razu byłaby wielka wojna - a tu Kwas dostał i jakoś nikt tym szczególnie się nie przejmuje... EOT |
Cytat:
jakby byl ktos z pisu to napisalbym to samo |
Ja chc***281; zeby pis zaabroni***322; princezce mnie nie kocha***263;...na ten tychmiast.. Stilnox dzia***322;a...
|
Cytat:
Cytat:
|
a dzia***322;a***322; pod naciskiem? gdzie? kiedy? bo wypowiedzi polityk***243;w co s***261;dz***261; o tym czy tamtym naciskiem nie s***261; na pewno.
|
Cytat:
PS. Podobnie prawo odnosi się do innych sędziów, nie tylko TK. |
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...amochod,911521
no to juz przesada. nie ejstem z ajazda po pijaku,ale... a nawet jesli, to czy jak pojade maluchem, to moja kara jest mniej kosztowna niz jak poajde nowym samochodem? a druga sprawa- jak mnie "uderzy" samochod z pijanym kierowca to czy mniej mnie b edzie bolalo niz jak mnie uderzy normalne auto? NIE!!! dlatego karac kierowcow dopiero PO popelnieniu pzrestepstwa a nie domniewywanie ze kazdy pijany jest przestepca. |
Ciekawe co pomzna pomyslec jak napisze: ale ci kaczynscy sa wspaniali :>
Nie bawmy sie w dzieci. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |