![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
- tam kolejka jezdzi w godzinach szczytu co 20 minut. U nas dawali tylko jeden kurs do konca trasy w godzinach szczytu. - tam kolejka jezdzi az do Pruszkowa. U nas jezdzila albo do Zachodniej (do konca trasy), albo w godzinach szczytu do Wschodniej oprocz tego jednego kursu do Zacohdniej. (kurs do wschodniej nic nie dawal jezeli chodzi o dojazd do centrum). Tak wiec to ze jezdzi wiecej ludzi tez jest troche naciagane. PKP w ocenie ekonomicznych podstaw, czy w ustalaniu trasy SKM nie ma nic do gadania poza tym ze moze chciec lub nie chciec wynajac tory na konkretne przejazdy. No i mowi ile chce za to $. |
nic nie zabra***322; a da***263; chce :haha:
to PKP zmieni***322;o tras***281;, bo na naszej trasie te ***347;liczne poci***261;gi je***378;dzi***322;y s***322;abo wype***322;nione, a z Rembertowa pe***322;ne. od jutra b***281;d***261; je***378;dzi***263; a***380; do Weso***322;ej - chyba si***281; wsi***261;***347;***263; nie da, ale moja kuzynka si***281; cieszy, bo wyprawa z tamtych rejon***243;w do centrum autobusem to prawdziwy koszmar. |
Cytat:
Korwin zawsze miał ciekawe pomysły :rotfl: Dobrze, że nie wpadł na to, żeby asfalt zwinąć w całej Wa-wie, to samochody nie będą miały po czym jeździć i nie będą korkować miasta :haha: |
Cytat:
Dzisiaj mnie Korwin rozwalil swoja recepta na zmniejszenie korkow. Otoz ..... chce usunac tramwaje. Przyznam ze nie nadazam ..... |
Cytat:
www.Rzeczpospolita.pl no to mamy 2 linki... Cytat:
|
Cytat:
Saddam Husajn skazany na śmierć |
Cytat:
swoją drogą ciekawe skąd bierze się ta dziwna przypadłość polityków, dotycząca krótkiej pamięci :hmm: może dziura ozonowa ma na to jakiś wpływ? :ysz: |
Sadam zawisnie.
|
ja nawet popieram wczorajsz***261;, jak***380;e liczn***261; (k***322;***243;c***261; si***281; czy by***322;o 150 czy 180 os***243;b ^_^ ) demonstracj***281; za legalizacj***261; aborcji :taktak: feministki i lewaczki nie powinny mie***263; dzieci dla dobra tych***380;e ||
|
Nie ma co wierzyc politykom! Kosy na sztorc i na urzedy!
|
pani Hania na to nic, bo most kolejowy ju***380; jest a jej pa***322;tia specjalizuje si***281; przecie***380; w budowie most***243;w i tuneli...:>
ale jak pan Kazio zacz***261;***322; to na pewno obieca to samo :D :mruga: |
Cytat:
możesz być spokojny przed wyborami, to oni wszyscy chcą, jak najlepiej ;) Niedawno oglądałem regionalne komitety wyborcze na TVP 3 Szczecin i jak usłyszałem jeden "profesjonalnie" zrobiony spot, to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać ;p To był chyba jakiś komitet startujący do rady jakiegoś małego miasta - chyba Darłowa :hmm: Mniejsza o to.. Wyglądało to mniej więcej tak: W studiu siedzą trzy osoby. Nie ma żadnego podpisu, jaki to komitet, żadnych nazwisk - słowem: nic. Dziewczyna po środku zaczyna: "Dzień dobry państwu. Jest ze mną pan Krzysztof, który startuje na burmistrza, a ja i Rafał startujemy do rady miasta. Dziękujemy za uwagę." ...i to wszystko! :rotfl: Teraz, jak chce sobie poprawić humor, to od razu sobie to przypominam :haha: :haha: |
Marcinkiewicz chce powrotu SKM na linie Wawerska (chociaz to za jego rzadow ja przeniesli na Rembertow) ... atrakcyjna propozycja ... Ciekawe co na to moja sasiadka Hania. W koncu to ona powinna przede wszystkim dbac o interesy Wawra.
A SKM by sie przydal i to bardzo ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:39. |
|