![]() |
|
Cytat:
Cytat:
Co naturalnego masz o ostrych kształtach? Przejmujesz się siateczkami - a kupujesz foliowane mleko. Zobacz ile w tej siateczce masz zbędnych torebek i plastiku :P Właśnie o takiej eko-obłudzie mówię. |
czyli ladnie kiwal skarbowke
mozna przyjac nawet margines bledu ..... ale dalej beda to dane strasznie zle dla wlasciciela firmy wzrost sprzedazy w 2005 roku mozna zawdzieczyc szumowi w okol tego pana, ludzie chcieli mu pomoc |
Cytat:
|
zrobilo sie o kolesiu glosno, sporo osob bylo ciekawych....jaki on przeciez pokrzywdzony nieludzkimi kontrolami, przeciez on tylko pomagal biednym ...
|
Taaa... trudno w to uwierzy***263; :P
|
Cytat:
Ja od wielu lat nie widzę takiej możliwości. |
|
Cytat:
to jest rewelacyjne mleko, butelka szklana, ale oczywiście jednorazowa. |
http://fakty.interia.pl/kraj/prawo_i...w,1050220,2943
t r a g e d i a ta pani (nadu***380;y***322;em tu tego s***322;owa) powinna zostac natychmiastowo wepchana do paki bez wzgledu czy tam jest jeszcze miejsce czy nie. Jak sie nie bedzie chciala miescic poobcinac jej palce. |
masz rację:spoko:
babie chyba Bóg odebrał rozum:( ciekawe za co??? |
Cytat:
|
Cytat:
:D Baba powinna sama mieć proces. |
Cytat:
Tylko czemu akurat propaganda poszła na reklamówki, a nie serki o każdym plasterku we folii czy na kartonowe opakowania napoi (AFAIK są tak zalaminowane, że nie nadają się do recyclingu). |
No nie prawda, ***380;e w wi***281;kszo***347;ci sklep***243;w. U mnie nie ma w ***380;adnym. S***261; w butelkach plastikowych, kartonach, kartonikach, woreczkach, ale nie w szklanych opakowaniach.
Problem szklanych opakowa***324; to koszt transportu - ci***281;***380;ar - wi***281;cej spalin - oraz koszty mycia. To by***322;y, mi***281;dzy innymi, przyczyny przej***347;cia na tworzywa sztuczne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |