![]() |
|
Fakt-:)Można się uśmiać że nasze polityki wmawiają nam że jesteśmy partnerem dla wielkich tego świata
(USA, Niemcy, Francja, Rosja,Wielka Brytania) Nie mamy nic do zaoferowania wielkim tego świata oprócz 2,5 tyś żołnierzy na ich wojny-których już wzięli:> |
:rotfl:
|
Ilość załączników: 3
|
Marzycielem byłeś, a w życiu tylko marzenia senne, lub te bardziej nierealne, Donkowe...
|
Kiedy pytają mnie, czy przyjdę na roboczy diner, odpowiadam: NIE! Bo mi się jeść odechciało.
Kto wybrał tego cudaka? Biedny to kraj biednych głupich ludzi. Z jednej strony wariat Kaczyński i głosują na mniejsze zło z drugiej... A gdy w 2003 przekonywałem na tym forum, że najmniejszym złem jest w takiej sytuacji wcale nie głosować, to wszyscy na mnie skoczyli... Edek nawet ostatnio temat wyciągnął, to Ritek skasował.... |
Tak jak na niego patrze to bardziej mongolski:);)
|
|
"Polska ma króla" rzekł Adam Michnik, po czym oddalił się.
|
Cytat:
Dobrze, bo już myślałem, że o zgrozo kuria tego nie skomentuje, co utwierdzałoby wielu w tym błędzie. |
Cytat:
Putin lądował w Smoleńsku też wtedy ale był przytachany przenośny ILS skalibrowany z jego samolotem:> |
Cytat:
leniom, czyli Tuskowi i Kaczyńskiemu. |
Cytat:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...255185c0ec4d83 |
tak chwalicie ten Secret service, a przecież ta wpadka z progiem
w Dublinie to była czysta kompromitacja :taktak: to tak jakby położyć żółwia na plecach, 100% bezradności :sciana: wiem, głowy na pewno polecą, ale widział to cały świat, i ta bezradność kierowcy wysiadającego z limuzyny z pytaniem wyrysowanym na czole i w oczach: ojej, a cóż to się stało :wow: nie sądzę, żeby BOR-owi się takie coś przytrafiło :nie: |
No tak :)ale porównując to do tego że inspekcja BOR nie została wpuszczona na lotnisko w czasie sprawdzenia stanu lotniska i pasa i kontroli sprzętu do naprowadzania przed wizytą Tuska i Kaczyńskiego.
Rosjanie powiedzieli im tylko że wszystko jest i będzie OK:>z lotniskiem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |