![]() |
Takie czasy-kiedyś mówiono ''czy się robi czy się leży.....'' :D teraz wyścig szczurów jest trzeba być solidnym, młodym i posiadać praktykę k***a W POlicji tak samo - trzeba mieć wyniki.
|
Cytat:
w dzisiejszych czasach, zaraz po urodzeniu się, najlepiej od razu dwuletnią. |
Cytat:
|
@ed
u mnie w miescie znam 3 miejsca, gdzie radiowozu nie widac, a ktore sa zgloszone jako miejsca gdzie moga stac a ludzie sobie nic z tego nie robia zeby bylo smieszniej, jedno od drugiego jest oddalone o 100 metrow, trzecie jest po drugiej stronie ulicy. nie wiem co sie stalo z fotoradarem przenosnym, chowali go w krzakach a 200m zatrzymywali, do radiowozu i od razu foteczka na ekranie z predkoscia. nie zakazali czasem tego? co do karania kwota zalezna od zarobkow to ok ci co maja niech bula wiecej. ale jak to sprawdzic? @patrix mamy tak glupie prawo, ze gdyby tego nie ujawnili to i tak by ktos szczekal. tak zle i tak nie dobrze @sobrus pieniadze z mandatow policji ida do urzedu wojewodzkiego, nie do gminy. do gminy ida ze strazy miejskiej i gminnych fotoradarow. @andrzej nie trzeba informowac, ze sie kogos nagrywa, to sie tyczy tylko rozmowy telefonicznej. |
Gminnych fotoradarów już nie ma.
|
Ale były :) Ktokolwiek się bogaci - mandaty chyba nie do tego służą.
|
Wprowadzą super wysokie mandaty i policja zacznie brać w łapę na całego, by żyło się lepiej. Wszystkim. :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kiedy powstawał (XIII, XIV wiek) wchodziło się do kościoła schodami w górę, dziś schodami w dół. Poziom Rynku urósł ponad 2 metry w tym czasie. |
Poziom rynku się podniósł a na giełdach spadki, bo rating USA obniżyli :/
|
nie wspominaj przy mnie slowa gielda :P
|
http://kultura.dziennik.pl/telewizja...sa-gejami.html
To przykre i homofobiczne ;) |
szkoda :(
mogli być tacy nowocześni :ysz: |
A Bolek i Lolek?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |