![]() |
kolejny temat zastępczy.
a od nowego roku ostro wszystko w górę (akcyza na paliwo, ceny gazu, energii elektrycznej, podatek VAT etc). oraz... Unia ostrzega Polskę przed deficytem ale ważniejszy jest problem orzełka na koszulkach reprezentacji... ps. ceny paliwa robią swoje. wracam z pracy i widzę prawie pełny parking zastawiony samochodami. muszę szukać miejsca z dala od mojej klatki. jeszcze rok temu taka sytuacja była nie do pomyślenia o tej porze. nie wiem, skąd wzięli te 2,2 miliarda z podwyżki akcyzy :sciana: |
SDP: Miliony widzów otrzymały 11 listopada fałszywy obraz wydarzeń
Cytat:
|
No jak żeście samochody TVN popalili, to niby jak mieli nadawać?
A tak na poważnie, to oczywiście, że żadnej głębszej refleksji w przekazie medialnym nie było. Kto to "MWzWM"? //edit wiesz co, nie odpowiadaj mi jeśli chcesz sobie wmówić, że biedni kibole zostali napadnięci przez Środę i Szczukę, to sobie w to wierz lubię z Tobą rozmawiać, ale z Tobą - a nie z pisowską propagandą |
Ale Ty sobie tak wmawiasz, że ktoś tak powiedział. Był wielki i spokojny marsz, nikt tego nie pokazał, nawet przez ułamek sekundy. NIKT.
|
Nic sobie nie wmawiam, cała dyskusja publiczna sprowadziła się do odpierania pisowskiej propagandy, że ktoś tam napadł na marsz.
Media owszem pokazały wszystko, bo ja tam wcale nie byłem, nikt z moich znajomych nie był, a wiem że był duży marsz - to skąd ja to wiem, jak nie z mediów? :) Znam przebieg tego marszu, wiem gdzie się rozpoczął, gdzie i o której skończył, kto uczestniczył, kto nie uczestniczył itd itp Czytałem, słuchałem, widziałem foto i video. Narzekania, że "nie pokazano wielkiego marszu" są dalszym ciągiem dobrze znanego pisowskiego narzekania na media, a przyczynę tego narzekania możemy omówić jutro w POLITYCE, aby tutaj nie denerwować tych forumowiczów, którzy tego czytać nie chcą. |
Ale co Ty mi wmawiasz, że ja ślepy byłem? Na żywo nie było nic, było za to wycie jak to Marsz Niepodległości rozrabia, a rozrabiali zwykli kibole, dla których każda okazja jest dobra. A najpierw rozrabiało czerwone bydło.
|
1. To ciekawe skąd wiesz o tym marszu, jeśli nie było nic w mediach? Może byłeś osobiście (wątpię), ciekawe wtedy skąd o tym wiedzą inni? Pytanie retoryczne ofkors.
2. Dyskusję z Tobą skończyłem, dopóki nie przeprosisz za wyzwiska. Nie interesuje mnie, że Ziemkiewicz kazał bluzgać; to nie usprawiedliwienie. Byli już tacy, którym kazano. |
Nie mam internetu tak jak Ty, to nic nie wiem.
|
Gwen Olsen: Kompanie farmaceutyczne nie chcą byście byli zdrowi
http://monitorpolski.wordpress.com/2...e-byli-zdrowi/ Cytat:
Nie żeby było to coś odkrywczego, ale jeśli ktoś jeszcze miał wątpliwości to warto przeczytać. |
Nic tylko sie do trumny klasc... :-/
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Myślałeś już o konkretnym dizajnie trumny / grobu / urny ?
|
urna w ksztalcie nadgryzionego jablka...
|
Widziałeś trójwymiarowe jabłko Apple? Zbyt rokokoko.
|
Gromosław C. na wolności. Wpłacił kaucję
Cytat:
Cichy założyciel PO ten Cz. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |