![]() |
pytanie, czy ten sos 'pomidorowy' widział kiedyś pomidora...
|
To ja będę pił wino jako sok owocowy. ||
|
To ja będę pił piwo jako chleb pszeniczny||
|
http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...rkotykowa.html
Nie dość,że pijem, palim i pier... to jeszcze mamy ćpać w majestacie prawa, Nobla i gwiazdy poezji ? To już żaden zakazany owoc ? A co to za przyjemność, jak wszystko dozwolone ! Lechu, Olku, Wisiu : Legalizujmy P2P i swobodną wymianę myśłi kulturalnej ! :) Bądźcie odważni ! Korsarze są ładniejsi niż ćpuny (wystarczy rzucić okiem na Jacka Sparrowa). |
Pomimo, że jestem lewicowym libertynem i zboczeńcem, również tak naprawdę jestem przeciwny legalizacji narkotyków. Gdy ktoś jest głupi, to niech go zamkną do kozy :)
Do legalizacji jest wiele innych rzeczy: np. prawo do jazdy bez prawa jazdy, bimbrownie i sto innych rzeczy. No właśnie! Marihuanę chcą legalizować, a nasze swojskie, oswojone kulturowo bimbrownie dalej nielegalne! |
jesteśmy za głupim narodem na legalizacje zioła
|
Jak szaleć to szaleć, jestem za zniesieniem licencji pilota i obowiązku ukończenia uniwersytetu medycznego przez chirurgów :szczerb:.
|
No przecież!
Wystarczy weterynarz, a w nagłej potrzebie zwykły rzeźnik k***a |
bo obecne przepisy do walki sa niedorozwiniete i kompletnie nieskuteczne. w wiekszosci przypadkow gdy kogos zlapia z gramem lub nawet dwoma to zawartosc woreczka pofrunie po ulicy a co ktorys osobnik ma zabrane z normalna procedura i zgodnie z prawem dostaje paragraf 3 czyli grzywne...
|
Prezydencka iluminacja za 600 tysięcy złotych
Cytat:
|
Wrocław będzie miał choinkę za 1,3 mln, więc nam Warszawa nie zaimponuje...
|
Edek, weź się,
jakby Yaroslav był prezydentem i ja naśmiewałbym się z jego choinki, to powiedziałbyś, że nie szanuję tradycji narodowych, religii katolickiej, demokratycznego wyboru i trzeba mnie utopić w Wiśle. |
Witamina C, podobno dobra na wszystko i na nic
|
Nasze dzieci liżą... dopalacze
Cytat:
|
A tymczasem orzełek wraca na koszulki! :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |