![]() |
Z czegoś muszą żyć. Za darmo nikt nie będzie zap...lał. :D
|
Ja rozumiem, ale ja bym chciał... :D A serio, to mi się już zdarzało płacić za coś co mnie naprawdę zainteresowało. :)
|
Cytat:
Zaglądam z różną częstotliwością (lub ograniczam się do rss): rp.pl gazeta.pl tvp.info tvn24.pl naszemiasto.pl naszdziennik.pl wpolityce.pl wiadomosci24.pl Onet i interia sporadycznie. |
Cytat:
|
Wiem, Ty czytasz tylko Wyborczą, mądre i obiektywne teksty z Rzepy przewróciły by Ci świat do góry nogami i już byś się nie podniósł. :rotfl:
|
póki jest za darmo, czytam:czytaj:
jak będzie płatna, przerzucę się na niezależną, albo wpolityce, no chyba, że oni też każą płacić k***a wtedy niech sie wszyscy walą. |
Wtedy zostanie czytanie etykiet od zakupionej chemii jadalnej. :szczerb:
A z GW też nie jest pięknie, bo wszystko co trafia do archiwum jest płatne. Rzepa info ma za darmochę, tylko jakieś wypocone teksty za kasę. |
A ja bym w sumie i nawet zapłacił, gdyby był jakiś serwis na poziomie oferujący mi rzetelnie i sensownie pisane wiadomości, a nie koniecznie jak dzisiaj:
"Matka Madzi tańczy na rurze. Tyle mogła zarobić" czasami już nie wyrabiam.. |
Cytat:
dzis jest Matka Madzi wyrzucona z klubu go-go! |
Cytat:
|
A 830 miliardów niech nikomu głowy nie zaprząta...
|
Nie wiem po cholerę wchodzicie na portale, które was nie interesują i macie pretensje do treści tam publikowanych. :sciana:
Wiadomo, że popularne łonety, wupe, interie gonią za sensacjami i to było wiadome od dawna. Są tam też bardzie poważne artykuły - jest dział Biznes, Wiadomości. Jak już wejdę na onet, to nie interesują mnie artykuły z działów "Rozrywka", "Gwiazdy". Nie wchodzę tam, nie czytam i nie narzekam. |
Cytat:
Cytat:
|
Już sondują jaki, może podatek katastralny? Powiedzą, że będzie 1%, lud będzie się rzucał tygodniami i o niczym innym nie myślał, Donek się wścieknie i wprowadzą 0,2%, i rząd znowu będzie tym dobrym.
|
Też tak myślę... pewnie będą chcieli dopier...ć katastralny po cichu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:41. |