![]() |
może by ktoś pokazał taką umowę, a nie prezentował plotek z onetu :sciana:
to raz, dwa, najpierw wydobądźmy ten gaz, potem się pomartwimy jak go spalić, bo na na razie to on jest na mapach geologicznych :sciana: |
Widocznie kasa po drodze przechodziła przez Szwajcarię ...itp i tam większość została.:>
|
Cytat:
Za PiSu na pewno nie byłoby nas stać na takie posunięcie. Na szczęscie nasza sytuacja finansowa dzięki m.in. panu Rostowskiemu i innym specjalistom z Platformy jest tak doskonała, że drobna strata miliardów całkowicie nam wisi. Pogrążona w kryzysie Ameryka na pewno potrzebuje pomocy... Chociaż za czasów PiSu również miewał doskonałe pomysły, jak na przykład sprzedaż Amerykanom zakładów PZL Mielec za cenę porównywalną z ceną jednego wyprodukowanego tam samolotu. Cena M28 po sprzedaży zakładu wzrosła prawie trzykrotnie. Pewnie dlatego taniej było kupić samoloty casa... Strategia posunięć naszych rządzących jest tak doskonała, że aż jej nie rozumiem :D :sciana: PS. EUREKA!!!! Już wiem co robi pan Rostowski. Chce aby nasz gigantyczny dług urósł od tego stopnia, że w komputerach unijnych zabraknie cyft do reprezentacji tej liczby. Wtedy "przekręcimy licznik" i w jednej chwili staniemy sie najbogatszym państwem świata!!! Jakże mogłem im nie wierzyć! |
Złoża łupkowe w prezencie dla Amerykanów
http://biznes.onet.pl/zloza-lupkowe-...,1,prasa-detal Kontynuacja tematu. |
Myślałem że to żart , bo już kiedyś takowy sie zdarzył , ale teraz wygląda na to że zmarł Peter Steele wokalista i basista Type O Negative :(
Cytat:
|
Jeżeli chodzi o paliwo to jesteśmy 100 lat za murzynami :|
Żałosne ... Tak samo nie wiem dlaczego rząd nie wpadł na genialny pomysł i nie ma u nas tablic próbnych na wzór niemieckich ... Dopiero wtedy polska dostałą by trochę dofinansowania ... bo po co jeździć do Niemiec jak można w PL kupić ... |
Nawet nieźle brzmi (pomysł) w pierwszej chwili, ale skłaniałbym się ku jednemu cytatowi: "Poczekajmy aż opadną emocje".
Z innych rzeczy (niestety już typowo polskich..): Paliwa poza kontrolą http://biznes.onet.pl/paliwa-poza-ko...7,1,news-detal Od dawna z dużym przymrużeniem oka traktuję wszelkie te doniesienia i raporty, jakie to niby mamy świetne paliwo w Polsce. Zwłaszcza, że nietrudno stwierdzić, jak u nas takie kontrole wyglądają. Najbardziej podoba mi się to: Cytat:
|
Plus dla niego, szkoda że piłki umieszcza w Polskiej bramce.
Nie napisali że jest synem naszej reprezentantki, podobnie jak Klosse. http://www.tvn24.pl/12694,1651900,0,...wiadomosc.html Wiem że na pewno będą głosy przeciwne, ale mi sie ten pomysł podoba. |
|
Cytat:
Bóg, jak chce kogoś ukarać to odbiera mu rozum, a co ma odebrać panu Górskiemu? |
Ilość załączników: 1
Portal Romano Elementaro - wspomnienie o parze prezydenckiej, w kontekście postaci Alfredy Nonci Markowskiej.
Załącznik 54572 Przy okazji polecam uwadze, znajdujące się na portalu, unikalne podręczniki nauki pisania i czytania dla dzieci romskich: Elementarz Polska Roma (tzw. Romowie Nizinni, najliczniejsza grupa w PL) Elementarz Bergitka Roma (Romowie Karpaccy) Powstały one staraniem dwóch pasjonatów: Karola Parno Gielińskiego i mojego dobrego znajomego Andrzeja Korony. Nakład już został wyczerpany. Być może powstaną kolejne podręczniki dla pozostałych grup. Na portalu wspomniane jest o podręczniku multimedialnym: wkrótce zostanie zamieszczony obraz płyty tego podręcznika oraz PDF do wydruku. Myślę, że wrzucę o tym notkę na cdrinfo. W razie gdyby ktoś teraz wyguglał mój post i potrzebował tychże plików, proszę o kontakt ze mną lub A. Koroną. |
Przez takich przygłupów jak Górski zaraz zrobi się bełkotliwy ul, a stało się naprawdę coś złego, mniejsza o ludzi, wszyscy umieramy prędzej niż później, ale jest to katastrofa dla żyjących, bardzo wyraźne osłabienie państwa, co by o tych ludziach nie myśleć, to jednak każdy z nich był bardzo inteligentnym człowiekiem, odpowiedzialnym za konkretne sprawy. Nikt mi nie powie, że zastępca da sobie radę, no może w wojsku, bo tam są takie procedury, ale też nie za bardzo.
Będą musiały upłynąć miesiące, aby tych ludzi tak naprawdę zastąpić. Nie mam nadziei na to, że nie zostanie to wykorzystane politycznie. Mam pewność, że będzie. Jest mi smutno, ale to nic, jestem przerażony... |
|
Cytat:
|
Cytat:
No cóż.. Generalnie jego argumenty (mówię o pierwszej części wypowiedzi) nie są zupełnie wyssane z palca (co nie znaczy, że przychylam się do jego teorii). Co jednak nie zmienia faktu, że w tym momencie powinien to zachować dla siebie. Uważam też, że nie powinno się tego rozgłaśniać i Onet też mógłby sobie darować publikowanie tego. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |