![]() |
Tutaj, moim zdaniem jest trafny komentarz do wypowiedzi pana Górskiego
|
http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11...aczy,item.html
zaczęło się :( |
|
Też to widzę, ale wcale nie jestem pewien, czy wnioski są takie proste.
Media pokazywały Prezydenta z różnej strony to prawda, ja jednak opinię o nim w dużej mierze kształtowałem na podstawie jego przemówień, poglądów. A te trudno zafałszować, jeśli ogląda się bezpośrednie wystąpienia czy czyta cytaty. Nie ukrywam, że nie miałem o nim dobrej opinii i to, co widzę teraz w telewizji raczej tego nie zmieni. Co najwyżej miejscami mam już trochę dość tej swego rodzaju obłudy, kiedy osoby, które tydzień temu na tej osobie wieszały psy i wyzywały (w różny sposób) od najgorszych, teraz nagle utożsamiają go z mężem stanu, ojcem narodu, obrońcą Polski i tym podobnym. Najbardziej szczerze są dla mnie wypowiedzi osób, które twierdzą, że nie zgadzały się z jego polityką, ale współczują mu jako człowiekowi, który poniósł śmierć w wypadku. Ja widzę to podobnie. |
|
Wiecie co jest najdziwniejsze?
Wystarczy wejść na pierwszy lepszy protal, na pierwszy lepszy news o katastrofie i można przeczytać komentarze takie jak ten: Cytat:
Ludzie zazwyczaj nie lubią przyznawać sie do błędów, dlatego jestem nieco zaskoczony. W innym komentarzu ktoś miał pretensje dlaczego media dopiero teraz pokazały co naprawde robił prezydent, bo usłyszał że gruzja ogłosiła go bohaterem narodowym. Komentarz jest zbędny każdy wie dlaczego. W 2005r wszystko miało pójść inaczej. Ale nie poszło. Ilość ludzi którzy przyszli go pożegnać jest zaskakująca jak na tak "niepopularnego" prezydenta jak przedstawiały go media. A jeżeli chodzi o panią Marię, to widziałem dziś jeden mądry komentarz: "To nie uroda dała Jej piękno". |
Zginęli Ludzie, przykro mi z tego powodu, ale to nie znaczy, że nie mogę powiedzieć co o samej katastrofie myślę. Już nie przesadzajcie.
|
Każdy może. Kwestia, żeby robić to dzisiaj z umiarem.
|
http://www.youtube.com/watch?v=S5A7o...eature=related
Mogło być tak jak tutaj. Ekspertem nie jestem, ale swoje zdanie mogę mieć na ten temat i każdy inny. |
bo ci ktorzy sie znaja nigdy nie mowia za wiele. widac ktos im zabrania.
|
Cytat:
|
Zaczyna sie.
|
Przecież ja nie żartuję .
Piszę serio. 2 km od lotniska naglę zahaczył o drzewo i nagle z samolotu zostają strzępy :| Nie przemawia to do mnie. A żeby było jeszcze lepiej jest u mnie burza w Zielonej :O |
Cytat:
Był tak nisko prawdopodobnie ze względu na warunki, może także i wpływ miały wskaźniki w samolocie. Trudno jednoznacznie powiedzieć, ale cały czas się o tym dyskutuje. |
Jak mógł zahaczyć o drzewa 2 km przed lotniskiem ?!
Przecież pilot wiedząc, że podchodzi do lądowania ileś tam razy naraża ludzi na pokładzie. Ja mam tutaj teorię spiskową . :szczerb: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |