![]() |
Ja nie jestem wstanie tego ogarnąć. Na zlocie (który musi być, ale czy będzie?) należy wszystko wyjaśnić!
|
Ej ty, ty normalnie masz rację. Teraz zaczyna się to kleić. Temu nieszczęściu winni są ONI, a zwłaszcza ON! Tym bardziej, że - co jest oczywistą oczywistością - ON ma powiązania z ONYM. A sam kierowca, zresztą trzeźwy jak świnia, był tylko bezwolnym narzędziem dywersji w wiadomych rękach.
|
To jest po prostu hańba!
|
Różne myśli mogą chodzić kierowcom po głowach z takim transportem. Ja na ten przykład nie chciałbym wieźć takiego ładunku :rotfl:
Swoją drogą ciekawe, ilu kszynek się nie doliczą :haha: |
No ale jak? Znam bardzo dobrze tę drogę, jasna, długa, prosta, szeroka jak morze, jak Trasa Łazienkowska... To gdzie i po co tam zjeżdżać do rowu? :O
|
Dawno nic ciekawego nie było?
Co za tragedia, nie do wiary, aż wyć się chce. Tyle dobra poszło się... k***a :sciana: :'( https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci...8TK?ocid=ientp |
:spoko:
|
Dawno nikt nic nie przyczytał, ani nie usłyszał?
To przeczytajcie i posłuchajcie Wpadka w Polskim Radiu. Zamiast "Kiedy ranne wstają zorze" piosenka o gorzale - Wydarzenia w INTERIA.PL Ja nie mogę :rotfl: lol2 |
Dziś wieczorem i w nocy, oprócz nieszczęsnej zmiany czasu jest szansa na zaobserwowanie zorzy polarnej. Aktualne prognozy siły wiatru słonecznego dają spore prawdopodobieństwo, przynajmniej dla północnej połowy kraju. Byle tylko chmur nie było. :P
|
Cytat:
|
Wielka strata. :smutny:
|
|
https://www.dobreprogramy.pl/Cyfrowy...ws,112899.html
Pandemia tylko przyśpieszyła proces zniewolenia ludzkości, na razie tylko "rozważają" a potem wymyślą wymówkę że cyfrowy pieniądz jest niezbędny i trzeba go wdrożyć... Jak widzę takie informacje mam tylko jedną myśl - UCIEKAĆ. Bo nie jestem już szesnastolatkiem i wiem że konformistyczne społeczeństwo nie zdobędzie się na żadną rewolucję, tylko bezrefleksyjnie dadzą się zniewolić i odebrać sobie wszelkie prawa. Potem będzie tylko "social score" jak w Chinach i człowiek pod butem rządu który zrobi z nim co chce. Chwila kiedy płatność gotówkowa będzie zlikwidowana oznacza że pozbędziemy się resztek wolności i prywatności, w konsekwencji - staniemy się państwem totalitarnym. Przyszłość rysuje się w bardzo złych barwach, w następnej dekadzie świat może wyglądać zupełnie inaczej niż teraz, i nie będą to w żadnym razie zmiany na lepsze. Jeśli tak ma wyglądać cała "cywilizowana" część świata to ja dziękuję :ysz: Póki co pozostaje mi bardzo krytycznie podchodzić do kierunku imigracji i cieszyć się ostatnimi latami jako wolny człowiek. Odkładać środki i czmychnąć stąd jak najszybciej się będzie dało. Niestety nawet cholerne paszporty są na odcisk palca. Już jest źle, strach pomyśleć co będzie za jakiś czas. Nie wiem czy w ogóle życie w takim świecie będzie miało jakikolwiek sens :sciana: |
dobra, robotę ci załatwię, ale wynosisz 9 baniek i dla mnie połowa :spoko::)
|
Może ktoś mi podpowie, jak załatwić sobie robotę w CBA? Mogę nawet pilnować sejfu lol2 :rotfl:
http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/...Oe2?ocid=ientp |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |