![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#14146 |
Banned
Data rejestracji: 20.11.2011
![]() |
NASK był wpisany jako abonent, mówiłem przecież.
Wszelkie treści, projekty były pod tymi domenami na mocy różnorakich umów. Przez ponad 15 lat tych projektów było ze sto, również przez prywatne firmy. Wydaje mi się, że jedna z tych domen była już kiedyś abonowana przez prywatną firmę, z 10 lat temu. Przetarg? Chcesz Edek razem z Kogoro DOBRO NARODOWE na przetarg wystawiać? O żesz ty! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#14147 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ależ ja nie chcę nic wystawiać, nie zauważyłeś jak się wyturlałem?
Niemniej jednak nasze państwo co nic nie może, powinno, na wzór wielkich firm, wykupić wszystkie domeny, co się z nim niezbicie kojarzą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14148 | |
Banned
![]() |
Cytat:
Czy teraz odbędzie się? Wątpię. Zgodzisz się zapewne, że głównym problemem dla "Was" jest kupno abonamentu właśnie przez Agorę, a nie ogólne zasady. Faktem jest, że handel NASK był od zawsze nieprzejrzysty, cała ta instytucja była wielokrotnie krytykowana i tutaj prawicowi publicyści mają absolutną rację. No ale trzeba było wcześniej tym zająć się.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14149 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Nicolas i Angela dogadali się, będą nam nową wspaniałą unię dwóch narodów tworzyć, z 15 pomocniczymi i 10 co mają siedzieć cicho.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14150 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Według "Uważam Rze", dużym powodzeniem kupujących cieszą się nalepki (wlepki) z serii "Karny burak" dla źle parkujących. Są także karne "fallusy". Lepią je "nieznani sprawcy" na źle parkujące samochody. Nalepiają na szyby, lusterka, zmuszając do zdrapywania.
Osobiście mam mieszane uczucia co do tego. Bardziej czuję się kierowcą niż pieszym (prawie wszędzie jeżdżę, żeby potem chodzić, spacerować). Niszczenie auta nalepką nie bardzo mi się podoba. Z drugiej strony, zawsze staram się parkować dobrze - nie chcę płacić mandatów, czy być narażonym na porysowanie karoserii, przez przypadkowego pieszego czy inne auto. Więc sobie nie mam nic do zarzucenia. Natomiast faktycznie obserwuję samochody poparkowane byle jak, byle gdzie. I czasem są to takie fury,że mózg staje. Może nalepka nauczy ich szacunku dla innych ? Ale może lepiej zostawić karanie niesfornych parkujacych odpowiednim organom (nie "fallusowi" ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14151 |
Banned
![]() |
Te fallusy cieszą się powodzeniem wyłącznie wśród czytelników Uważam Rze, zapomniałeś dodać.
Penis Jest Najważniejszy (PJN), tak napisano w tym publikatorze, dla uciechy miłośników penisów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14152 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Na Twój nick robi mi się niedobrze..., czyżbyś czytał Fakty i Mity ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14153 |
Banned
![]() |
Nie, nie czytuję, nic ciekawego, a wręcz uważam to pismo za... ech, nieważne.
Oczywiście przez dekadę kilka numerów przejrzałem, stąd wiem o czym to jest. Ale nie jestem także miłośnikiem ciągłego rozprawiania o okolicach męskiego krocza (z obu stron), fekaliach i innych wydzielinach, w czym się lubujecie i co stanowi esencję waszej myśli społeczno-politycznej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14154 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#14155 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14156 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Nie ma już Hanuszkiewicza, nie ma Violetty Villas... Odeszli wielcy Artyści. Niestety pozostał Jaruzelski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14157 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigdy nie lubiłem Cieślak. A na Jaruzelskiego doczekasz się... on już długo nie pociągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14158 |
Banned
![]() |
Tak, flejmuj Jabba, flejmuj. I tak ja za to oberwę, jak zwykle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14159 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
VV była kontrowersyjna, ekscentryczna, szalona ale coś w sobie miała. Obecne "gwiazdy" to tylko opakowanie i pustka wewnątrz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14160 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***8222;Uwaga na warszawskich gwałcicieli***8221;: Internet nabija się ze spotu na Euro 2012 [wideo]
Nie znam skróconej wersji, ale mam problem z wyobrażeniem sobie tego, jak można pełną wersję sensownie "pociąć". W artykule jest cały spot, można pod niego przypisać jedynie jedno hasło - "przyjedź do nas na gwałt". Pewnie większość z kibiców piłkarskich wolałaby jednak obejrzeć solidne widowisko piłkarskie. Spot jest nudny i nijaki. Kosztował 505 tys. złotych. Wydaje mi się, że Warszawę stać na więcej.
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |