Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Windows 2000 Pro VS. Windows XP Pro (https://forum.cdrinfo.pl/f5/windows-2000-pro-vs-windows-xp-pro-20974/)

Maciej 09.05.2003 15:15

W pracy używam Win2000 Pro ...a w domu tak dla odmiany WinXP Pro ...:)

Głosuję na WinXP Professional ...:)

-Sid-The-Rat=> 09.05.2003 15:22

rulez, nie rulez, sucks, nie sucks....
bardzo merytoryczne wypowiedzi...
wiekszosc userow ktorym XP rulez przesiadal sie nie niego bo ladne i swieci, nie zastanawiajac sie nawet po co im to i czy naprawde to pojdzie na np. pII 400mhz, 128ram... potem jest grupka 'skoczkow' ktora chybaz nudow zmienia system i na kazdy nowy mowi ze RULEZ
a na koniec ci co nie eksperymentuja bo nie umieja - ale naturalnie tez RULEZ, bo co?...

tak mam zly humor
ale to mnie przeraza
pytanie powinno brzmiec - 'jakiego sytemu uzywasz' - bo, z calym szacunkiem, nie wam oceniac ktory jest lepszy...

CIAPEK 09.05.2003 15:29

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...)Windows 2000 Professional RULEZ :spoko:
Dzień Dobry!:)

Ja w ramach wyjaśnienia z tymi Rulez itp.
W moim poście napisałem też winda 2000 rulez, ale to było jakby odpowiedzią na inne tego typu wypowiedzi.

I również mi się nie podobają wypowiedzi zawierające tylko te wyrazy.
Odpowiedź na pytanie o system, która zawiera tylko np. XP Rulez. Jest lekko śmieszna i bezpodstawna. To może świadczyć tak jak napisałeś Sid o tym, że ktoś ma taki system bo MA i chwali wiadomo swoje, ale dlaczego to nikt nie wie ???

:3msie:

kizio 09.05.2003 15:30

Po 1. Sid: XP xchodzi nawet płynnie i pięknie na Celeron 365 MHZ i 64 MB RAM!
Po 2.:A dlatego Rulez bo ten system mam już dość dawno i dość dobrze go znam! Więc dlamnie on jest RULEZ bo ma bardzo przyjazny interface, łatwość konfiguracji oraz szybkość i stabilność działania!

CIAPEK 09.05.2003 15:34

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Po 1. Sid: XP xchodzi płynnie i pięknie na Celeron 365 MHZ i 64 MB RAM!(...)
Co?:o :cisza: :D ^_^ Teraz to wogóle Panie Kizio (Guru on XP) mnie rozwaliłeś. Padłem na cyce brzydko mówiąc.

Jak Ci XP chodzi płynnie i pięknie na Celeronie 365 i 64 RAM to ja...sam nie wiem co mam o wszystkim myśleć!

Mi przy Celeronie 566 i 64 Ramach chodził jak to się mówi: "ujdzie w tłumie", można było wytrzymać, ale pięknie to to nie było na 100%. Kolorowo nie było!
Ja już nie wiem.:D ;)

kizio 09.05.2003 15:37

Na moim starym kompie czyli Celeron 365 i 64 mb ram to XP bez LUNY i tych innych chodził bardzo ładnie czasami (np. przy wyrzucaniu plików) troche spowalniał ale dało się żyć

siwy_mw 09.05.2003 15:39

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
rulez, nie rulez, sucks, nie sucks....
bardzo merytoryczne wypowiedzi...
wiekszosc userow ktorym XP rulez przesiadal sie nie niego bo ladne i swieci, nie zastanawiajac sie nawet po co im to i czy naprawde to pojdzie na np. pII 400mhz, 128ram... potem jest grupka 'skoczkow' ktora chybaz nudow zmienia system i na kazdy nowy mowi ze RULEZ
a na koniec ci co nie eksperymentuja bo nie umieja - ale naturalnie tez RULEZ, bo co?...

tak mam zly humor
ale to mnie przeraza
pytanie powinno brzmiec - 'jakiego sytemu uzywasz' - bo, z calym szacunkiem, nie wam oceniac ktory jest lepszy...

coś taki zły dzisiaj jest demokracja i każdy może mieć swoje zdanie (chyba || ) no nie

CIAPEK 09.05.2003 15:40

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
(...)troche spowalniał ale dało się żyć
heh :), dało się żyć to już lepsze określenie, ale na pewno szału nie było i to przy zegarze prawie połowe mniejszym niż mój.
:3msie: :)

Y@nkee_PL 09.05.2003 15:49

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
...
Wiele ludzi w XP po prostu leci na wygląd i dlatego mówią, że to taki ACH i OCH system.

co mi pozstaje? :) Windows 2000 Professional RULEZ :spoko:

ja napewno nie "polecialem" na wyglad, uzywam klasycznego wygladu :) bo jest THE BEST :P
ale za to polecialem za stabilnoscia :spoko: teraz komp chodzi od 10 do ok. 1-2 bez przerwy, bez zwiech, bez restartow - no chyba ze cos zainstaluje co by tego wymagalo ;) - na noc wylaczam, niech sobie ochlonie :D

i w ten sposob glos padl na XP :cisza:

-Sid-The-Rat=> 09.05.2003 16:19

Cytat:

kizio napisa***322;(a)

Po 2.:A dlatego Rulez bo ten system mam już dość dawno i dość dobrze go znam! Więc dlamnie on jest RULEZ bo ma bardzo przyjazny interface, łatwość konfiguracji oraz szybkość i stabilność działania!

a co ty kizio wiesz o windowsach...? [glosem Bogusia wypowiedziane]
co to znaczy 'znasz system?'...

kizio 09.05.2003 16:21

A się domyśl Sid!

-Sid-The-Rat=> 09.05.2003 16:24

nic

sayan 09.05.2003 16:24

Kizio ..byłeś przecież GURU ON LINUX jeszcze niedawno ...

Pawel_k 09.05.2003 16:46

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
Kizio ..byłeś przecież GURU ON LINUX jeszcze niedawno ...
wiesz siostra cioteczna jego babci od strony stryjka Andrzeja wyszla za maz za dalekiego kuzyna niejakiego Billa G. (od strony wujka Waldka) ;p :D

Weron 09.05.2003 16:55

Ciekawych rzeczy mozna sie czasami dowiedziec na tym forum.
Profesjonalne wypowiedzi niektorych osobnikow daja duzo do myslenia, a ze przy tym brzuch zaczyna bolec to juz inna sprawa. :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07.