![]() |
Cytat:
Ciężko pracujemy... Nie mamy OSów na pokaz... 8 ) |
Cytat:
:wow: ale chyba nie 24 na godzine (dobe wiem) ;), bo u mnie jak pochdzi 24h to juz nie chce mi sie nawet pracowac przy takim systamie - jutro bede instalowal 2k. niech tylko mature Z polskiego zdam i kupie cd :D |
Hmm... Mam D650 i 256 ramu... WinXP chodzi u mnie wyśmienicie od września... wcześniej też chodził [prawie 15 miechów], ale mi się dysk sypnął :P Nic mi się nie muli, nic się nie zawiesza... co wy do diaska robicie z tymi komputerami?! :/
|
Też od jakiegoś czasu wróciłem do win2ksp4.
XP mi niepodchodzi, a win2k3 w domowych warunkach: to jak jeżdżenie TIRem po starówce dużego miasta > pojeździłem i na tym etapie mi wystarczy. 8 ) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widze iż mamy podobny sprzet, jak tez problem z xp. Napisałeś iż kozystasz z 2k, wiec ponawiam moje pytanie, ktore postawiłem wczesniej, jak w2k sprawuje sie po 2-3 dniach bez wyłaczania i restartowania. czy tez jest zapchany jak xp czy poprostu działa dalej. |
Ja korzystam z W2k, a na drugim dysku nie dawno zainstalowałem W2k3 wersję 180 dniową. :spoko: :D Miałem kiedyś XP, ale po tygodniu pracy chodził jak mół i wgóle za dużo w nim wodotrysków.
|
Cytat:
Używam Xp-AntiSpy z własnymi ustawieniami :taktak: |
Ja korzystam w Windowsa XP Pro i narazie nie miałem do niego zastrzezeń, chociaż ostatnio ... ;)
|
Cytat:
pościęcisz mu 3 godzinki i minimum pół roku z głowy :D mój ma 5 miechów i zupełnie jakbym go tydzień temu instalował :D |
hmm ale w 2003 wszystkie uslugi sa powylaczane !! W XP trzeba wszystko powylaczac!
Naprawde polecam win2003. Kumpel mial na duronie 800 i 256MB i tez elegancko chodzil... oczywiscie bez Luny. Jak najbardziej ten system nadaje sie do zastosowan domowych! Wystarczy tylko chciec. Opis jak poustawiac wszystko aby jako tako chodzil jest na www.xp.net.pl w artykulach. Jest to dla mnie idealny system!! No i darmowy! Mam wersje 180dniowa ale i tak co 1-2 miesiace robie formata. POLECAM GO KAZDEMU!! |
To Logiczne że winda xp professional jest lepszy od 2000.Za nie długo wyjdzie new windows Longhorn czy jakoś tak to sie zobaczy czy będzie lepszy od xp. Ale napewno będzie ,no bo po co by robili nowy system gorszy od starego:D proste i logiczne
|
Cytat:
w konfiguracji, pewnie jakbym go dobrze poznał i skonfigurował to działał by i działał ale mi sie poprostu nie chciało - nowy system wymagajacy dość szybkiego kompa :) (czyli nie moj ;)) - w sumie nie miało to dla mnie sensu i stad moja niechec i brak checi ;) Pozatym potrzebny jest mi komputer do zastosowan domowych, a ilosc rozwiazan serwerowych w 2k3 mnie przeraza(szczegolenie wyłaczanie niepotrzebnych usług) :podbite: |
Cytat:
system jest the best... u mnie działa od stycznia :D tylko sp mi sie nie spieszy instalować... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |