![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ja również mam XP od kiedy tylko się pojawił i jest lepszy od 2000 i to chyba logiczne :P |
Cytat:
|
Okej okej. Tylko sie tak nie denerwuj :). Troche przyznam Ci racje, ale jednak mialem kiedys 2000 i mialem z nim troche problemow, ale nie bede sie teraz rozpisywal, ani nie bede sie klocil, prawda.
A jesli chodzi o przywracanie systemu to mam go wylaczony. Powiem Ci jeszcze, ze ani razu nie zdazylo mi sie, zeby pokazal mi sie niebieski ekran:cisza: - powaznie, choc moj sprzet nie nalezy do najlepszych. Ale ok, kazdy ma to co lubi :) Pozdrawiam... |
powtarzalem wiele razy - zrobie to i teraz - to ze ktos ma z czyms problemy nie znaczy ze to cos jest do bani - najczesciej to uzytkownik pozostawia wiele do zyczenia - jego wiedza czy to czego wymaga od 'cos'ia
mialem nadzieje ze ten troche bezsensowny topic nie wyplynie wiecej Cytat:
|
Cytat:
|
Sid, zdecydowałem się po raz pierwszy w życiu na dłuższe niż 24 godzinne posługiwanie się win2k.
Mam, może szkolne problemy - każda winda jest jednak trochę inna, i stąd odgrzebałem najbliższy topic w temacie win2k. Sorry, to moje lenistwo ale wiedziałem, że szybciej dostanę odpowiedź niż jakbym zakładał nowy topic. Nie chcę prowadzić dyskusji który system jest lepszy - CHCĘ TO SPRAWDZIĆ SAM. A więc sorry Sid. Memorando, dzięki chyba pomogło - jak coś jeszcze to się odezwę. 8) |
spoko - nic sie nie stalo
nie o twoje odgrzebywanie mi chodzilo a co do w2k - moj zadko jest wylaczany - obecnie jest wlaczony od 89h - drugi komp (tez w2k) resetuje czesciej - mam dwa sysy i na 98 mam mojego Kochanego Medievala |
Cytat:
|
Cytat:
Pa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Napisz jaśniej co mam zrobić w koncie admina. 8) |
Cytat:
|