![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jak mialem problem na poczatku z 2k to podejrzewalem ramu - smiejcie sie ale jak wyciagnalem 196B i zostalo 64 to odczulem roznice - system wolniej sie ladowal - bylo widac ogólne spowolnienie :) |
Co do ramu, jakiś czas jechałem na 64 ramach jeszcze tych starych pod BXa, było nieźle teraz jade na 196 i jest jazda systemik śmiga, właśnie to mi się podoba!:)
Z XP i 64 ramach nie było ciekawie, ale uszło ;) |
memorando:
sfc /purgecache chyba załatwiło sprawę (odpukuję w niemalowane). 8) |
Cytat:
PS. Nie wiem jak XP to robi - nie używałem. |
Cytat:
|
!!!witam!!!
Ja caly czas jezdze na Windows'ie 98(i to jest moj pierwszy system;p), mysle o przesadce na inny system(oprucz LiNUX'a -- z nudów), ale nie wiem ktory system wybrac, jakie kolwiek testy np. w gazetach mnie nie interesuja bo sa najczesciej "nieprawdziwe" (nieoszukujmy sie), zaprzyjazniony ze mna informatyk twierdzi ze XP jest bardzo dobry, i lepszy od 2000, choc bardziej przekonuja mnie wasze argumenty, moj kumpel zainstalowal sobie 2000(bo to taki deb*l, powiedzialem mu ze podobno 2000 jest barzdzo dobry, a on go zainstalowal, ma tam taki syf, nie wie o co chodzi w tym Windows'ie..;)) mi sie osobiscie ten systemik podoba(u niego), ale ja na kompie musze miec straszny porzadek, i staram sie wszystko kontrolowac, a on...<bez komentarza>, zreszta nie wazne... ...W tym momencie sie wyroznie i przyznam ze mi sie podoba XP(w versji okraglej), naprawde bardzo, ale wazniejsze jest dla mnie mimo wszystko funkcjonalnosc, ... "dobrość" i to zeby miec orginalny system nie chce zadnych piratów systemu, ja mam orginal 98'ki i chci zeby tak na przyszlosc...... PS. Jeszcze jedno czy zgodne z prawem jest zakup np. Windowsa 2000 na jakejs gieldzie komputerowej(uzywana orginalna plyta z licencja)? Orientuje sie moze ktos za ile mniej wiecej mozna kupic np. na Balicach takiego Windows'a(uzywany, orginal, z licencja) A no i jak by chodzil(2000) na: A) --- P III 500 , Asus P2B , 192Ram(100)......... B) --- P II 350 , Asus P2B , 128Ram(100)........... |
Cytat:
win2k jest do pracy - winXP do zabawy, win2k jest dla profesjonalistów - winXP dla amatorów (od razu chodzi, nic nie musisz specjalnie ustawiać). 8) |
Cytat:
Nie poznaje Cie !:3msie: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Słuchaj facet winxp jest dla stada troglodytów którzy muszą mieć wszystko podan w postaci obrazków bo ich tępe mózgi nie umieją logicznie myśleć i muszą mieć podan w formie obrazkowej windows 2000 zostal stworzony jako system dla ludzi myślących logicznie konstruktywnie i nieobrazkowo a teraz przeważa grupa idiotów której trzeba wszystko obrazkami przedstawiać bo nie umieją pomyśleć logicznie i nazywają coś co wymaga umyslu trzeźwego dnem. Posiedź rok na win 2000 a się sam przekonasz bo 7 dni siedzenia cvzy 30 na win 2000 nic nie da ja dokladnie na początku zabawy z win 2000 siedzialem 7 dni kląlem ale potem zacząlem dostrzegać jego poważne zalety jak naprawdę niesamowicie rozwinięta logika konstrukcji czysty empiryzm a win xp musialem mu na słowo wierzyć bo nioe byl logiczny a siedzialem 3 miechy na draństwie co mi po pięknych obrazkach to nic jest tak winxp okrutnie nielogiczny że niestety ale nienalepiej zaprojektowany to wszystko |
Cytat:
:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :) |
Cytat:
A tak w ogóle: never say NEVER. 8) |
Cytat:
A jak chodzi na takim kompiku to ...ZAje**scie........ memorando - prosba, zacznij uzywac znakow interpunkcyjnych(bedzie sie latwiej czytalo:)) |
A nie latwiej powiedziec, ze Win 2000 i ikspe to to samo tylko, ze xp ma wiecej wodotryskow i jest przeznaczony dla lepszych kompow? :)
:cisza: Bo niedlugo klocic sie bedziecie :) :cisza: pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:49. |