![]() |
Cytat:
Mi śmiga jak mówiłem na 192 ramach i Celeronie 566, a miałem 64 ramy i dało się pracować ;) To jest właśnie ta zaleta win2k, że profesjonalny system na niewygórwany sprzęt! P.S. Memorando! Dobre teksty! :spoko: |
Cytat:
Nie |
Cytat:
|
Cytat:
Kiedyś to już pisałem, ale przypomne jeszcze raz. Pracowałem kiedyś w firmie, która zajmuje się produkcją TV. Główne narzędzie pracy oprócz kamer to był komputer na którym składało się filmy i inne produkcje. Szef miał komputer, że jak go pierwszy raz zobaczyłem to nie widziałem takiej rakiety i takiego kombajnu z wieloma komponentami. Zapytałem go czemu nie XP tylko win2k! Nie było nawet tematu. Coś tam się zaśmiał pod nosem i powiedział, że tylko win2k nadaje się tylko do takich rzeczy jest bardziej profesjonalny i wogóle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra chlopaki, w RAM(ki) juz sie zaopatrzylem... ;) Jeszcze kompa musze skrecic...:) a potem (moze jutro)...2k!
|
Cytat:
|
Caly czas na biezaca sledze ten topic i w koncu musze cos napisac.
Wieksza czesc argumentow przemawiajacych za tym, ktory system jest lepszy to jeden wielki zart. A juz te, ktore sa pzreciwko xp sa conajmniej dziwne, zeby nie powiedziec zalosne. Jeden wielki smiech. |
no i mam 2k!!! :jupi: :jupi: musze jeszcze stery instalnac, bo jade na samych detkach + stery 2k :D
|
Chlopaki: Co najpierw? 4in1, SP3, ASPI?? Moze jakis debesciak z 2k sie ze mna skontaktowac na gg? 2635993... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz reszta... :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |