![]() |
Cytat:
Nerwowy cos ostatnio jestem .... |
Cytat:
|
Coś mi podmienia te pliki! Komunikaty mam przy każdym uruchomieniu. Jakaś pluskwa? Ad-ware wyczyściło mi wszystko.
Co jest grane? HELP 8) |
Cytat:
|
Cytat:
HELP 8) |
Cytat:
wpisz sfc /cancel to pomoże p.s zresteuj po tym sfc /cancel :):) |
do PANA kizia:
zabawny z ciebie chłopczyk :) kiedyś wychwalałeś linuksa na którym się nie znałeś, teraz wychwalasz xp na którym też się nie znasz, owalasz 2000 na którym się nie znasz (znowu) nie użyłeś zadnych POWAŻNYCH kontrargumentów przeciwko 2000, wszystko opiera się na "XP ma fajne kolorki", "mi ładnie chodzi", "nie umiesz zrobic", "jest fajnie". człowieku, i myślisz ze ludzie będą cie w zyciu traktować poważnie? mam nadzieje ze tak nie myślisz i sobie robisz tutaj jaja, bo jak to wszystko jest na powaznie, to juz jestes skonczony... uznam twoje odpowiedzi jako odpowiedzi niedoświadczonego dziecka (bez urazy, ale jak mam mówic?) który jest zaślepiony chęcią szpanu przed kolegami (przed tymi z okolicy i przed nami), chwalenia się swoimi pseudo umiejętnosciami, nabitą na off topicu liczbą postów oraz napisem "guru on xp", który jest po prostu ŻAŁOSNY... kizio, naprawde fajny z ciebie chłopak, ale przemyśl sobie pewne rzeczy, pomyśl o tym co piszesz i jak to ludzie mogą odebrac oraz zadaj sobie pytanie "czy ja naprawdę mam rację?"...po prostu - popraw się ps. i nie zakańczaj kazdego zdania wykrzyknikiem :) to mnie razi (kropka też istnieje, naprawdę :P) |
Cytat:
Podpis nad avatarem i dawny avatar też mnie raził, a obecny mnie śmieszy! pAN Kizio hehe! Chciałem dodać, ze Kizio na 98 też się zbytnio nie zna, ostatnio popełnił niezłą gafę, ale nie będę przytaczać kto wie to wie;) Ciekawe jak tam u niego z Win 3.11? :chytry: Szpan jest popularny jak wiadomo w takim wieku, a Kizio jako user o wielu postach i myślący, że wszystko wie ma tutaj wielkie pole do popisu. Pamiętam kiedyś na początku moich wojaży na forum napisałem do Pana Kizia na GG, nie odpisał mi nawet, pewnie nie chciał rozmawiać z jakąś lamką wiadomo Panicz to Panicz, co śmieszniejsze pisałem jeszcze dzień później i też nic. Pewnie pamiętasz Kizio, albo i nie, ale troche mi przykro było, a co dopiero zaczynałem na tym forum. Zmień się jak wielu Ci powtarza, zastanawiaj się przed napisaniem czegoś. Ale i tak Cie pozdrawiam ;) :3msie: |
A ja już lubię win2k. Jest to coprawda nowe wyzwanie ale winXP zaczął być nudny. 8)
|
Cytat:
Ten dzien zbliza sie wielkimi krokami... :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no ja też wybieram sie po RAM ...ale pierwsze Co zrobie ..to nie bedzie instalacja windy (choć i to by sie przydało) ale instalacja GTA: VC !!! heh nie moge sie doczekac :) P.S. tak z ciekawości jakąs kość kupujesz ? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:40. |