![]() |
Witam !
Ludzie dajcie spokój ! BO zaraz sie wkurze i kupie iMaca !! |
Cytat:
a ja wezme spowrotem Commodore64 od mojej ciotki :cisza: 8) gdzies tam jeszcze lezy :D |
Cytat:
Ok zagrasz ze mna po sieci na PEGASUSIE ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiem tak konfig kompa najpierw 512 ram ddr 233 procesor amd duron 1000 grafika gf 2 mx 400 winxp pro przynajmniej raz dziennie mial reset podczas grania w koazków po przesiadcena win 2000 wlaczyć można kompa o 9 rano grać w kozakow do 9 rano następnego dnia bez resetu win xp krzaczyl po 10 godzinach. Co mi po wyglądzie slicznym jak liczy sie system mi nawet wisi czy shell ma nie wiadomo jakie bajery tylko sie liczy stabilność a widzę że microsoft co rusz wydaje poprawki do swojego xpka i to banalne jakich nie bylo na 2000zdecydownia jestem za win 2000 pro jest najlepszym sysem ze stajni micro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i zaczęło się!
Od wczoraj walczę z win2k. Mam problem: co jakiś czas dostaję komunikat: błąd ochrony Windows: włóż dysk instalacyjny win2ksp3: w napędzie jest inny Cd (oczywiście nie ma żadnego). Pytanie: co z tym zrobić? 8) |
Cytat:
A czy nie instalowałes Win2k z jakiejs CD zintegrowanej z SP3 ?? Jesli tak to zainstaluj z czystej instalki i SP3 oddzielnie :) |
Cytat:
Jak mam to jeszcze raz instalować to wolę wrócić do xp. Wymyśl coś innego. 8) |
Cytat:
sfc /scannow i po sprawie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:08. |