![]() |
wiecie, co? ona się już chyba nigdy nie skończy. wczoraj zatoczyła koło i od dzisiaj znowu mam wczesną wiosnę. zmino, wietrznie, deszczowo... aż chce się żyć.
|
slyszalem ze wietrznie i deszczowo ma byc caly tydzien przynajmniej u mnie... troche w sumie lipa ja nie lubie deszczu :buu: (czasami lubiem :P)
|
Do lata, do lata...
"Dzień za dniem pada deszcz, słońce śpi, nie ma Cię, jest mi bardzo, bardzo źle...
To dedykacja dla brzuszkow :) Zimny kraj, ZIMNY MAJ, koty śpią, miasto śpi, czarodziejskie śnią się sny... W moim śnie, cudownym śnie tylko kocham, kocham, kocham, bawię się..." W tle ostatnich wydarzeń na forum zaczynam się martwić czy z ta WIOSNĄ do lata dojdziemy... ;) A wiosna w Łodzi czai się i kryje za ciezkimi chmurami. Tylko Śnieguliczka Biała, przez którą w zeszłym roku oblałam egzamin z botaniki, bezczelnie rozkwita pięknymi różowymi kwiatuszkami... Pozdrawiam wszystkich STRAJKUJĄCYCH!!! ;) Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają życie!!! |
Re: Do lata, do lata...
Cytat:
|
... te rymowanki to piosenka Maanamu :) :cool:
|
Re: Re: Do lata, do lata...
Cytat:
Rymowanki wystukalam na klawaturce z mala pomoca... |
Cytat:
wlasnie z mala pomoca...koncertowej plytki Maanamu Brawo Zetoxa!!! Odkryles mnie ;) |
Ano jest, a ja walę się spać, bo od rana może się dziać, chociaż nie musi, ale pion trzeba trzymać.
|
Sypie, przez godzinę spadło ok. 2 cm śniegu :hmm:
|
Dobra, pochwal się gdzie wyjechałeś na narty :>
|
Ja Ci opowiadam o tym, co widzę za swoim oknem :D
|
A jeżeli będą chcieli pójść do muzeum lotnictwa, to zabierzesz ich do muzeum lotnictwa, ****a jego mać!
|
17 stopni i wciąż idzie w górę. :D
|
Czekaj, niech spojrzę...
3,2, idzie w dół, dzisiejsze maksimum 4,1. |
Na słonku, to ciepło było, w nocy przymrozek jak nic, ale w dzień ma być już prawie upał. :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |