Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 01:46

az chcialbym to zobaczyc...

Zelea 24.04.2003 01:48

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
to wykitujesz, zanim dojdziesz! a przed śmiercią i tak zaczniesz się jąkać. podchodzisz i bez zastanowienia, bez planów, może nawet bezrozumnie:)
hm........ w sumie takiego czesgos nie bralem pod uwage ale widze ze chyba powinienem wiec od dzis trzeba zmienic taktyke :) przez noc cos moze wykombinuje ;p i wtedy zaatakuje z ukrycia takie male zaskoczenia :) hehe || :fiu:

mapsajm 24.04.2003 01:52

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
hm........ w sumie takiego czesgos nie bralem pod uwage ale widze ze chyba powinienem wiec od dzis trzeba zmienic taktyke :) przez noc cos moze wykombinuje ;p i wtedy zaatakuje z ukrycia takie male zaskoczenia :) hehe || :fiu:
Zelea, ty czytaj uważnie, co ja piszę:
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko.

mapsajm 24.04.2003 01:53

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
az chcialbym to zobaczyc...
co zobaczyć? mapsajma wzruszającego się na widok koprofilii?

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 01:57

nie - akcje 'bez myslenia' przeprowadzona na kims na kim ci zalezy..
wielu twardzieli widzialem lub luzakow - ale hmm... nawet na nich to byl za duzy kaliber

choc przyznaje - teoria piekna - zero stresow, zmarnowanego czasu i tak dalej - sam bym tak chcial...

mapsajm 24.04.2003 02:00

wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:)

Sayuri 24.04.2003 02:12

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko.

Cha, tajemnica odkryta...
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum...

Prywatnie rowniez stosuje ta metode: wykorzystaj Twoje 5 minut, bez dobierania wysublimowanego slownictwa, bez zastanawiania: co ona sobie o mnie pomysli, jak zareaguje itd. itp., wykorzystaj chwile, a gwarantuje ci, ze zrobisz wrazenie... (to byla rada dla Zelei)
Pozdrawiam Sayuri

mapsajm 24.04.2003 02:17

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Cha, tajemnica odkryta...
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum...

[...]

może zrobimy jakieś dwuośrodkowe krzyżowe badanie przekrojowe... dołóżmy jeszcze słowo "randomizowane" i możemy z tym iść do kasy chorych po fundusze

Sayuri 24.04.2003 02:24

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
może zrobimy jakieś dwuośrodkowe krzyżowe badanie przekrojowe... dołóżmy jeszcze słowo "randomizowane" i możemy z tym iść do kasy chorych po fundusze
Badan nad zwierzetami panstwo nie dofinansowywuje tak chetnie ;) ;) ;)
A jezeli juz, musielibysmy raczej wybrac sie do funduszu po jakakolwiek kase...

Zelea 24.04.2003 02:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

czytam uwaznie co piszesz jedyne co mialem namysli to to co zrobic zeby moja nastawienie do tego co piszesz bylo takie samo jak Twoje :) zebym mial taka determinacje :)

Sayuri 24.04.2003 02:30

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no, bez przesady! wzruszam się jeszcze na widok koprofilii - powiem nawet, że dogłębnie mnie to wzrusza, wręcz po fundamenty mojego jestestwa...
Natrafilam na ciekawa stronke-moze przyda sie w wolnym czasie ;)
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml

mapsajm 24.04.2003 02:32

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
czytam uwaznie co piszesz jedyne co mialem namysli to to co zrobic zeby moja nastawienie do tego co piszesz bylo takie samo jak Twoje :) zebym mial taka determinacje :)
jesteś na dobrej drodze. tylko pamiętaj:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":)

Zelea 24.04.2003 02:32

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:)

w sumie to ja bym wpadl :) chetnie zobaczyl Cie w akcji :P hehe
a co do tej nadzieji czasami to jesli juz mowa o nadzieji to dla mnie nie czasami acz zawsze.............;p

Zelea 24.04.2003 02:33

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jesteś na dobrej drodze. tylko pamiętaj:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":)

hehehehe ^_^ :D do tego pytania to mi jeszcze daleko :jezyk: hehe

mapsajm 24.04.2003 02:34

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Natrafilam na ciekawa stronke-moze przyda sie w wolnym czasie ;)
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml

"Wystarczy szczerze odpowiedzieć na obszerną listę szczegółowych pytań (50-1500)"... dalej już mi się nie chciało czytać, ale napewno jest fajne;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50.