![]() |
az chcialbym to zobaczyc...
|
Cytat:
|
Cytat:
NIE ZASTANAWIASZ SIĘ!!! ZADNE OBMYŚLANIE ZMAINY TAKTYKI NIE WCHODZI W GRĘ! PODCHODZISZ. NADAL NIE MYŚLISZ - POPROSTU MÓWISZ!!! siedem sekund później już wiesz wszystko. |
Cytat:
|
nie - akcje 'bez myslenia' przeprowadzona na kims na kim ci zalezy..
wielu twardzieli widzialem lub luzakow - ale hmm... nawet na nich to byl za duzy kaliber choc przyznaje - teoria piekna - zero stresow, zmarnowanego czasu i tak dalej - sam bym tak chcial... |
wpadnij do mnie, to ci pokażę.
a nie jest to znowu takie piękne. czasami fajnie jest mieć nadzieję, że jest wszystko ok... to potrafi bardzo szybko ją rozwiać. ale mniejsze prawdopodobieństwo nerwicy:) |
Cytat:
Nie omieszkam w niedalekiej przyszlosci pokusic sie o dokladna obserwacje podchodow godowych naszych kochanych samcow. Ciekawe czy potwierdzi sie Twoja teoria Maps o spontanicznych akcjach podrywania ;) Moze uda mi sie przedstawic wyniki na forum... Prywatnie rowniez stosuje ta metode: wykorzystaj Twoje 5 minut, bez dobierania wysublimowanego slownictwa, bez zastanawiania: co ona sobie o mnie pomysli, jak zareaguje itd. itp., wykorzystaj chwile, a gwarantuje ci, ze zrobisz wrazenie... (to byla rada dla Zelei) Pozdrawiam Sayuri |
Cytat:
|
Cytat:
A jezeli juz, musielibysmy raczej wybrac sie do funduszu po jakakolwiek kase... |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.cyber.com.pl/cyberonline/9.shtml |
Cytat:
one niechętnie odpowiadają "tak" na pytanie stwierdzenie - "cześć. kochasz mnie i pójdziesz ze mną do łóżka?":) |
Cytat:
a co do tej nadzieji czasami to jesli juz mowa o nadzieji to dla mnie nie czasami acz zawsze.............;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50. |