Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

Pedros 26.04.2003 23:35

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to pewnie mozesz grac w golfa :P hehe
Nie mogę bo nie umiem :)

Pedros 26.04.2003 23:37

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
jasne że jest, ja od trzech dni szoruje a następnie maluje kuchnie w tonacji żółto slonecznej z elementami zielonej limonki Nawet niewiedzialem że takie kolory istnieją ale teraz juz jestem doswiadczony w tym temacie^_^ :fiu:
Ja to przeszedłem w tamtym roku jak mnie 2 miesiące na forum nie było ;)
Ale już mi dzieci narysowały pajęczyny na ścianach i takie tam... kwiatki i inne :)

Pedros 26.04.2003 23:42

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Uczy ? ja bym to nazwał inaczej : człowiek jest tyranizowany i wyzyskiwany całe życie . Panowie nie zeńcie się ! Kuchnia zaczyna wyglądać całkiem niezle ale moja zona zaczela porownywać ją z nieodnowionym przedpokojem :( Stwierdziła narazie bardzo delikatnie że jakoś tak przykro wygląda , taki smutny ...Oczywiście za jakieś 3 godzinki myśl dojrzeje i na odnawianiu kuchni się nie skończy !!! HELP ME :cisza: :cisza: :cisza: :blee:
Mogę Ci pomóc. Całkiem bezinteresownie.
Też jestem w niewoli.
I też wiem o co chodzi.

PS. A ratunek w moim powyższym poście - dzieci wszystko przemalują :)
Więc nie warto :)

Zelea 26.04.2003 23:53

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
pociesze Cie troche :) Co prawda ja jeszcze zony nie mam i daleko mi do tego, ale w domu rowniez remonty i juz naprawde tym jestem zmeczony. Od miesiaca (a wlasciwie to od pol roku, bo pod koniec pazdziernika zmieniane byly w calym domu rury, wiec trzeba bylo wszystko kuc i do marca tego roku juz tak zostalo) remontowane byly lazienki (na szczescie przez robotnikow), a teraz trzeba jeszcze to wszystko wykanczac czyli np szlifowac i malowac boazerie, malowac drzwi (szlifowac rowniez), kilka razy dziennie czyscic caly dom z ton kurzu, przycinac listwy, przybijac je, co chwila dokupywac jakies brakujace materialy...i jeszcze naprawde wiele innych rzeczy. Najgorsze, ze takie prace wykonczeniowe zajmuja naprawde duzo czasu i wcale nie widac konca. Do tego zrobila sie juz naprawde ladna pogoda, wiec nalezaloby w koncu doprowadzic do ladu ogrodek (z oczkiem, wiec wymiana w nim wody i czyszczenie go rowniez beda mialy miejsce juz bardzo niedlugo)....
a tak w ogole to pisze troche bez sensu bo malowalem dzisiaj przez spora czesc dnia boazerie lakierem i sie go tyle nawdychalem, ze mam juz wszystkiego dosyc :(
W kazdym razie chcialem Cie pocieszyc, ze nie tylko Ty musisz tak tyrac, mam nadzieje, ze mi sie udalo ;)

no to ja powiem ze 2 tygodnie temu mialem remont duzego pokoju w domu caly - masakra !!! i jeszcze kibelek kilka dni ciezkiej charowy takze ja tez Was rozumiem....

Zelea 26.04.2003 23:54

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Nie mogę bo nie umiem :)
wszystkiego podobno mozna sie nauczyc mam kumpla w grupie ktory gra w golfa :) hehe

mapsajm 27.04.2003 01:23

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
wokół domu, wokół :chytry:
po co ci trawnik wokół domu, na którym nie grasz w golfa?:o

Zetoxa 27.04.2003 07:00

Pedros, napewno by grał w golfa, tylko - centuś jeden - na porządne kije żałuje marnych kilka tysięcy złotych polskich || :blee:

jacoob 27.04.2003 12:02

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
Do koszenia^_^

jacoob 27.04.2003 12:11

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
powiedz, że dowiedziałeś się w necie z badzo wiarygodnego źródła (np. ode mnie:) ), że krzykiem następnego sezonu kuchennego będą smutne kuchnie... może pomoze.
Kuchnia już nie jest smutna , zakusy były na przedpokój ale jakoś zostało mi odroczone do lata :o .Może do tej pory jej przejdzie , chyba że moje sloneczko wymyśli odnawianie przedpokoju jednym rzutem z pokojami. Całe szczęście ze lazienkę odwaliłem w tamtym roku :blee: :blee: :blee:

Pedros 27.04.2003 12:34

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
do deptania :chytry:
turalam się po nim, chowam się w trawie... i takie tam...:chytry:
i jacoob ma rację - do koszenia ;)

btw Zetoxa - ja bym może i te kije kupił, ale:
1. myliłyby mi się z kijami do nart
2. mam tyle dołków, że nie wiedziałbym do którego trafiać
3. szkoda mi okien sąsiadów i moich nerwów
4. nie mam jeszcze takiego samochodzika do jeżdżenia po polu golfowym
;)

btw - trawnik skosiłem :) teraz pada deszcz :) nie ma to jak wiosna :)

Pedros 27.04.2003 12:36

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
wszystkiego podobno mozna sie nauczyc mam kumpla w grupie ktory gra w golfa :) hehe
ano podobno można
ale ze wszystkich gier zręcznościowych najbardziej odpowiada mi brydż
^_^

Zelea 27.04.2003 12:48

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
ano podobno można
^_^

no fakt brydz jest zrecznosciowa gra :P hehe ^_^ :D
moze mnie nauczysz ?? bo nie umiem a chetnie sie nauczem :) hehe ;p

andrzejj9 27.04.2003 18:16

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no fakt brydz jest zrecznosciowa gra :P hehe ^_^ :D
moze mnie nauczysz ?? bo nie umiem a chetnie sie nauczem :) hehe ;p

w skrocie: rozdajesz po trzynascie kart, nastepnie przez kilka minut probujesz cos z partnerem ustalic, a przez reszte rozgrywki przekonujecie sie, ze mieliscie na mysli cos zupelnie innego ;) :P :cisza:

Zelea 28.04.2003 10:21

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
w skrocie: rozdajesz po trzynascie kart, nastepnie przez kilka minut probujesz cos z partnerem ustalic, a przez reszte rozgrywki przekonujecie sie, ze mieliscie na mysli cos zupelnie innego ;) :P :cisza:
hehehe okej to juz umiem w takim razie :P hehe
zagra ktos ? ;p ^_^ :D

mapsajm 28.04.2003 12:50

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
ano podobno można
^_^

jesteś pewnien, że nie wolisz szachów?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30.