Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

andrzejj9 19.04.2003 22:34

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
I PEWNY JESTEŚ ŻE TO NIE GRYPA ALBO REUMATYZM ? ;) ^_^
teraz, kiedy tak mowisz to... :P ^_^ 8) :cisza: :)

Zelea 22.04.2003 01:44

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
I PEWNY JESTEŚ ŻE TO NIE GRYPA ALBO REUMATYZM ? ;) ^_^
tia ja to juz sam nie wiem...............:(

andrzejj9 22.04.2003 16:56

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
tia ja to juz sam nie wiem...............:(
sa proste sposoby, zeby sie przekonac :)

zreszta sam moze pozbede sie watpliwosci juz jutro :jupi: (chociaz watpie :( )

jacoob 22.04.2003 21:45

Tak czy siak proponuję wam grzane piwo bo na jedno i drugie pomaga :piwo: :piwo:

brzuszki 22.04.2003 22:56

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
no wlasnie a ja kurcze nie wiem czy odwzajemniona czy tez nie ale dojde i do tego :jupi:
Może się zwyczajnie zapytaj;)

andrzejj9 23.04.2003 16:26

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Tak czy siak proponuję wam grzane piwo bo na jedno i drugie pomaga :piwo: :piwo:
:spoko: :spoko: :spoko: 8)

andrzejj9 23.04.2003 17:02

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
oj, to wcale nie jest takie proste :( a moze :idea:

Sayuri 23.04.2003 23:42

Widze, ze nad tematem czuwa boski Amor ;)

Panowie: jacoob i andrzejj9: kobiety uwielbiaja kwiaty i poezje. Pamietajcie o tym na majowych randkach ;)

jacoob 24.04.2003 00:04

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Widze, ze nad tematem czuwa boski Amor ;)

Panowie: jacoob i andrzejj9: kobiety uwielbiaja kwiaty i poezje. Pamietajcie o tym na majowych randkach ;)

Kwiaty owszem lubią ale jeżeli chodzi o poezję to niestety są to w wiekszości przypadków utarte slogany .Aktualna kobieta nawet z typową duszą romantyczki zamiast echów i achów nad wierszykami woli mieć wspercie w życiu codziennym bo poezja sprawdza się tylko w sielankowych klimatach . Oczywiście nie mówię tu o wszystkich kobietach ponieważ są przypadki gdzie kobieta jest zainteresowana tylko kwiatami i poezją ale to już nie kobieta tylko jakaś eteryczna istota Można się zasłodzić na śmierć ;)

Sayuri 24.04.2003 01:23

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Kwiaty owszem lubią ale jeżeli chodzi o poezję to niestety są to w wiekszości przypadków utarte slogany .Aktualna kobieta nawet z typową duszą romantyczki zamiast echów i achów nad wierszykami woli mieć wspercie w życiu codziennym bo poezja sprawdza się tylko w sielankowych klimatach . Oczywiście nie mówię tu o wszystkich kobietach ponieważ są przypadki gdzie kobieta jest zainteresowana tylko kwiatami i poezją ale to już nie kobieta tylko jakaś eteryczna istota Można się zasłodzić na śmierć ;)

W jednym zgadzamy sie w 100%: nie chce tu generalizowac, tak samo jak ty. Wypowiadalam sie raczej z subiektywnego punktu widzenia-kobiety realistki, miewajacej napady romantycznych wzruszen ;) Nie wiem tylko czy zaliczam sie do kobiet tzw. aktualnych...moze chcodzilo o nowoczesne, wspolczesne business women...chociaz one tez pewnie lubia posluchac Grechuty od czasu do czasu, albo poczytac wierszyki Lesmiana.

Dopinguje zatem wszelkie Twoje dzialania, zmierzajace w celu wspierania w zyciu codziennym Twoich wiosennych milosci. :3msie:
Slodzic wolno, ale z umiarem ;)

mapsajm 24.04.2003 01:28

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
[...]chociaz one [kobiety] tez pewnie lubia posluchac Grechuty od czasu do czasu, albo poczytac wierszyki Lesmiana. [...]
no poprostu się wzruszyłem...

Sayuri 24.04.2003 01:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no poprostu się wzruszyłem...
Wiem Maps, Ciebie wzrusza tylko metal i Szopen ;)

Zelea 24.04.2003 01:38

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
to nie jest takie proste :(
zawsze mnie ogarnia strach przed takim czyms ale powolutku malymi groczkami dochodze do sedna sprawy :) :jezyk:

mapsajm 24.04.2003 01:43

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to nie jest takie proste :(
zawsze mnie ogarnia strach przed takim czyms ale powolutku malymi groczkami dochodze do sedna sprawy :) :jezyk:

to wykitujesz, zanim dojdziesz! a przed śmiercią i tak zaczniesz się jąkać. podchodzisz i bez zastanowienia, bez planów, może nawet bezrozumnie:)

mapsajm 24.04.2003 01:46

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Wiem Maps, Ciebie wzrusza tylko metal i Szopen ;)
no, bez przesady! wzruszam się jeszcze na widok koprofilii - powiem nawet, że dogłębnie mnie to wzrusza, wręcz po fundamenty mojego jestestwa...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44.