Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

Pawel_k 26.04.2003 07:41

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Pewnie, że już wiosna :)
Dziś koszę trawnik :)8)

no to powodzenia i uwazaj na drzewa ;p :P

mapsajm 26.04.2003 09:28

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

masz w domu trawnik?:o super:jupi:

Zelea 26.04.2003 11:17

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

to pewnie mozesz grac w golfa :P hehe

mapsajm 26.04.2003 11:55

to ja idę zasadzić trawę, skoro mówicie, że już rośnie. zielona trawa na brązowym dachu będzie się wybitnie komponowała z różwymi murami domu:idea:

jacoob 26.04.2003 12:01

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

jasne że jest, ja od trzech dni szoruje a następnie maluje kuchnie w tonacji żółto slonecznej z elementami zielonej limonki Nawet niewiedzialem że takie kolory istnieją ale teraz juz jestem doswiadczony w tym temacie^_^ :fiu:

mapsajm 26.04.2003 12:03

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
jasne że jest, ja od trzech dni szoruje a następnie maluje kuchnie w tonacji żółto slonecznej z elementami zielonej limonki Nawet niewiedzialem że takie kolory istnieją ale teraz juz jestem doswiadczony w tym temacie^_^ :fiu:
człowiek uczy się całe życie:)

-Sid-The-Rat=> 26.04.2003 12:15

czasem czlowieka UCZA cale zycie :)

Zelea 26.04.2003 12:52

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
czasem czlowiekowi nic nei trafia do glowy :P hehe ^_^ :D

JacoM 26.04.2003 14:28

Nauki Matki

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

A propo nauki ktos czytał moze CD-Action majowy i dzial na luzie jest fajny artykuł o tym czego moze matka nauczycc np.
Nauczyła mnie przewidywania :"Tylko załóż czysta bielizne na wypadek jakbys miał wypadek"
Nauczyla mnie ironii :"śmiej sie, a zaraz ci dam powód do płaczu"
Nauczyła mnie religii :"lepiej się módl zeby na dywanie nie było śladu"
Nauczyła mnie doceniać dobrze wykonaną pracę :"jeśli zamierzacie sie pozabijac to zróbcie to na zewnątrz. Przed chwilą skonczylam sprzatac!"

jacoob 26.04.2003 15:59

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
człowiek uczy się całe życie:)
Uczy ? ja bym to nazwał inaczej : człowiek jest tyranizowany i wyzyskiwany całe życie . Panowie nie zeńcie się ! Kuchnia zaczyna wyglądać całkiem niezle ale moja zona zaczela porownywać ją z nieodnowionym przedpokojem :( Stwierdziła narazie bardzo delikatnie że jakoś tak przykro wygląda , taki smutny ...Oczywiście za jakieś 3 godzinki myśl dojrzeje i na odnawianiu kuchni się nie skończy !!! HELP ME :cisza: :cisza: :cisza: :blee:

Zelea 26.04.2003 18:57

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Uczy ? ja bym to nazwał inaczej : człowiek jest tyranizowany i wyzyskiwany całe życie . Panowie nie zeńcie się ! Kuchnia zaczyna wyglądać całkiem niezle ale moja zona zaczela porownywać ją z nieodnowionym przedpokojem :( Stwierdziła narazie bardzo delikatnie że jakoś tak przykro wygląda , taki smutny ...Oczywiście za jakieś 3 godzinki myśl dojrzeje i na odnawianiu kuchni się nie skończy !!! HELP ME :cisza: :cisza: :cisza: :blee:
dzwonic po ekpie remontowa ?? :) hehe

mapsajm 26.04.2003 19:56

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
powiedz, że dowiedziałeś się w necie z badzo wiarygodnego źródła (np. ode mnie:) ), że krzykiem następnego sezonu kuchennego będą smutne kuchnie... może pomoze.

andrzejj9 26.04.2003 22:27

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)

pociesze Cie troche :) Co prawda ja jeszcze zony nie mam i daleko mi do tego, ale w domu rowniez remonty i juz naprawde tym jestem zmeczony. Od miesiaca (a wlasciwie to od pol roku, bo pod koniec pazdziernika zmieniane byly w calym domu rury, wiec trzeba bylo wszystko kuc i do marca tego roku juz tak zostalo) remontowane byly lazienki (na szczescie przez robotnikow), a teraz trzeba jeszcze to wszystko wykanczac czyli np szlifowac i malowac boazerie, malowac drzwi (szlifowac rowniez), kilka razy dziennie czyscic caly dom z ton kurzu, przycinac listwy, przybijac je, co chwila dokupywac jakies brakujace materialy...i jeszcze naprawde wiele innych rzeczy. Najgorsze, ze takie prace wykonczeniowe zajmuja naprawde duzo czasu i wcale nie widac konca. Do tego zrobila sie juz naprawde ladna pogoda, wiec nalezaloby w koncu doprowadzic do ladu ogrodek (z oczkiem, wiec wymiana w nim wody i czyszczenie go rowniez beda mialy miejsce juz bardzo niedlugo)....
a tak w ogole to pisze troche bez sensu bo malowalem dzisiaj przez spora czesc dnia boazerie lakierem i sie go tyle nawdychalem, ze mam juz wszystkiego dosyc :(
W kazdym razie chcialem Cie pocieszyc, ze nie tylko Ty musisz tak tyrac, mam nadzieje, ze mi sie udalo ;)

Pedros 26.04.2003 23:33

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
no to powodzenia i uwazaj na drzewa ;p :P
Uważałem
:)

Pedros 26.04.2003 23:34

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
masz w domu trawnik?:o super:jupi:
wokół domu, wokół :chytry:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41.