![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
- I jak tam synu? - ojciec pyta. - 10 razy - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Po 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - 5 razy - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Po następnych 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - 1 raz - odpowiada syn - a Ty tato? - I ja raz Po następnych 5 latach. - I jak tam synu? - ojciec pyta. - Ja już nie moge tato - odpowiada syn - a Ty tato? - A ja raz Dobranoc... marzycielu ||:chytry: |
Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
po pracy rozpocząłem sezon wycieczek rowerowych pozostało jeszcze tylko rozpocząć sezon ognisk w lesie ech... słońce na niebie, wiatr we włosach, mnóstwo kobiet na ulicach... chyba trzeba się znowu zakochać |
Re: Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
|
Re: Re: Re: wiosna juz :) hehe
Cytat:
|
Ciekawe jak długo jeszcze będziemy się cieszyć tą wiosną. Ale byście się zdziwili jakby w maju śnieg spadł;) A tak wogóle to wiosna jest super. Tylko, że się uczyć nie chce i człowiek tylko miłóśćią żyje.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
(kurcze, mnie chyba tez cos lapie ;) ) |
Cytat:
|
Cytat:
a to dlatego - i jednoczesnie moge Cie tu pocieszyc - ze ja tez wlasnie mam ten problem. Ale rowniez zamierzam do tego dojsc i to jak najszybciej :jupi: :) :cisza: 8) |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
no to coz - moge tylko zyczyc powodzenia! :jupi: (Tobie i sobie :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |