![]() |
Cytat:
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi: i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi |
a nie wiecie może, kiedy się ta wiosna skończy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...
|
Cytat:
Wczoraj było goraco - dzisiaj nie wiem - cały dzien bawilem sie muza na kompie na piatkowe mini przedstawienie ;) |
wionsa czy lato jaka to roznica i tak cieplo i i tak fajnie :)
|
Cytat:
Aj, myslalam SID, ze skoro zdjatka nie da sie wcisnac, dostane na skrzyneczke chociaz Twoj popis solowy...a tu kicha. Nastepnym razem w trosce o Twoje wlasne dobre imie nie rob mi takiego apetytu ;) Mimo wszystko masz SID u mnie plus za dobre checi! Pozdrowioneczka! :3msie: Sama tez nie dysponuje skanerkiem, ale przeciez od czego ma sie dobrych znajomych i ich sprzet...Gdyby nie oni, nie mialabym zadnych fotek w swoim komputerze. A propos SKANEROW-przymierzam sie do zakupu takowego. Moze panowie podsuniecie mi jakies fajne, niedrogie cudenko??? MAPS! Pochwal sie gdzie w Lodzi mozna kupic SKANERY-OLBRZYMY ;)? |
Cytat:
Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sprawy! |
Cytat:
Qrcze, a co TY zimnolubny? Czy nie zakochany...? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dzieki za kciuki :) |
Cytat:
|