![]() |
Cytat:
|
kostka - gdzies musze ja trzymac :) mam tez takie fioletowe i czarne Gibbsony - ale te ostatnie sa za male i za grube zeby je w struny pakowac...
|
Cytat:
chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :) Cytat:
|
Cytat:
i między zębami też ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
spodziewalem sie takiej odpowiedzi
humor jest - ale kloaczno-podobne zarty mnie nie bawia, bo to nie ten poziom |
Cytat:
btw - zanim zaczniesz na mnie ostrzyć swoje zęby - spójrz na awatarka i spróbuj zarzucić mi kłamstwo odwołam się do Hagi :chytry: |
cygaro trzyma sie 'w' zebach a nie 'miedzy' zebami...
z mojej strony koniec tej czczej gadaniny |
Cytat:
|
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:) Nauke o gitarkach-nie jest nigdy za pozno. Na nauke na gitarce-trzeba zdazyc przed artretyzmem ;) Obrazek jest ok, z tym, ze bylby jeszcze lepszy ze sprzetem w calej okazalosci i mistrzem struny w tle ;) Ja tez lubie przygladac sie jak ktos gra... |
[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
[B]bez entuzjazmu... hmmm - oryginalne raczej okreslenie brydża ;) chyba trzeba grać - żeby mieć inne o nim zdanie :) Jasne, tylko mnie stac na takie okreslenia ;) Do gry sie nie pcham, bo moglabym wyjsc na ostatnia idiotke, tak jak jeden z graczy w dowcipie: -Czy pan umie grac w brydza? -Przeciez gram z panem od godziny! -Wlasnie dlatego sie pytam...!!! Oczywiscie nie musze tlumaczyc, czyja role odegralabym w tej scence...:) Ale moze kiedys... |
Cytat:
U mnie cos cicho o Tobie, ale nie martw sie-nie ma lepszego speca od reklamy ode mnie...:chytry: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ocho, wywolalam wilka z lasu... Rozumiem, kiedys trzeba odespac bezsenne noce w duecikach ;) ale tylko pare godzin??? Maps, 1-maja mamy juz za soba, nie trzeba juz wyrabiac 120% normy... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |