Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

Sayuri 29.04.2003 01:29

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
eh.. namietna kobieta..

w rzeczywistosci duza zadkosc......... :(
albo mialem pecha :(:(

Rzadko to mezczyzna umie odkryc namietnosc kobiety, ktora czasem czai sie gdzies w srodku jak bomba zegarowa i czeka tylko na odpowiedni zapalnik...
Uszy do gory Sid, jeszcze sporo przed Toba!
Na wszystko przychodzi kiedys czas...

-Sid-The-Rat=> 29.04.2003 01:45

zadkosc nie oznacza niemozliwosci... :)
wiem o czym mowisz..

ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :)

mapsajm 29.04.2003 11:08

Cytat:

[...]
ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :)

... którego opuszki palców są zgrubiałe i nieczułe na delikatne muśnięcia;) :P :)

-Sid-The-Rat=> 29.04.2003 16:21

zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :)

Pedros 29.04.2003 23:21

[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
Cytat:

Pedros, pozwolisz, ze tym razem to ja pokonspiruje sie troche z Toba ;)...i zapytam: czy ten "dziadek" to rowniez tak rewelacyjna gra zrecznosciowa...?
Nie jestem w temacie...a chyba powinnam, bo maps zaczal cos sugerowac...:)
Ech... mapsajm to jedna wielka chodząca sugestia ;) Rzekłbym - sugerator ;)
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża?
btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny
:chytry:

mapsajm 30.04.2003 01:08

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
[...]

jestem orgazmo!!! :jupi: i zaraz porażę cię swoim orgazmotronem!!! (i tutaj pragnę nadmienić, iż w tym przypadku 'cię' nie wskazuje na ciebie, Pedros:P )

Pedros 30.04.2003 14:49

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jestem orgazmo!!! :jupi: i zaraz porażę cię swoim orgazmotronem!!! (i tutaj pragnę nadmienić, iż w tym przypadku 'cię' nie wskazuje na ciebie, Pedros:P )
Ufff... to dobrze, bo już myślałem...

mapsajm 30.04.2003 15:12

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Ufff... to dobrze, bo już myślałem...

ze mną nit takie numery, Br...:blee: Pedros!!! już ja dobrze wiem, co ty myślałeś. ha!!!

Sayuri 01.05.2003 16:20

Cytat:

zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :)

Dziwi sie tylko ten, kto zazdrosci... :jezyk:

A jest czego! Nie kazdemu natura dala talenta muzyczne i tyle samozaparcia, aby uczyc sie muzykowac na wlasna reke.
Kto wie, moze kiedys Sid powymieniamy sie amatorskimi doswiadczeniami :chytry:
Ps. Na jakim sprzecie (oprocz oczywiscie kompa) cwiczysz te swoje delikatne i sprawne lapki?

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 16:27

gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac

na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15...
przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow

mapsajm 01.05.2003 16:40

a ja też jestem muzykiem.
wspaniale gram na nerwach. od urodzenia. opanowałem ten instrument już do perfekcji. prawdę mówiąc, niewielu może się ze mną równać w tej materii:cool:

Sayuri 01.05.2003 16:55

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża?
btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny

Tak...co do mapsajma masz bardzo trafne spostrzezenia-sugestywny facet...sugerator, orator, informator, wibra...przepraszam orgazmator ( w gruncie rzeczy to i to ma ten sam cel...;) )
i konspirator ;)

Do Pedrosa : Brydz jest mi znany jedynie z opowiesci dziadka...a terminologia to dla mnie w ogole czarna magia ;)
Nie grywam w brydza i chyba nie chcialabym sie nawet zaczynac uczyc, bo wydaje mi sie, ze to gra...bez entuzjazmu. Byc moze wyrobilam sobie bledne zdanie...???

Ps. W lodzkim Expresie czesto w rubryce towarzyskie reklamuja sie: dyskretnie, superluksusowo, dueciki, terceciki ;)

Sayuri 01.05.2003 17:01

Cytat:

gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac

na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15...
przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow

Nie znam sie kompletnie na gitarkach elektrycznych, a podejrzewam, ze takowa masz. Ja gustuje w bardziej klasycznych klimatach-sprzet prosto z goracej Hiszpanii, z ciezkim czarnym futeralem rodem z filmu Desperado...a poza tym pianinko u ciotki, stare, nienastrojone, ale daje jeszcze dobre brzmienie przy jazzowych kawalkach!
No bylo sie troszke w szkole muzycznej, wiec pewnie w glowce i paluszkach co nieco zostalo ;) Forma gorsza, ale pociag do muzyki ten sam ;)

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 20:13

eh.... kobieta - muzyk...
ja tez lubie delikatne lapki :)

a futeral jest jak najbardziej czarny, z metalowymi okuciami i szrama po nieustepliwej tasmie bagazowej... i tez robi wrazenie

a gitarki klasyczne badz akustyczne tez lubie - zwlaszcza patrzec jak ktos inny gra - pieknie to wyglada

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 21:40

Ilość załączników: 1
a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45.