![]() |
Cytat:
Uszy do gory Sid, jeszcze sporo przed Toba! Na wszystko przychodzi kiedys czas... |
zadkosc nie oznacza niemozliwosci... :)
wiem o czym mowisz.. ps. bardzo w cenie sa delikatne i sprawne lapki muzyka :) |
Cytat:
|
zebys sie nie zdziwil...
swiezy muzyk amator - moze, ktos kto gra 15 lat - nie... :) |
[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
Cytat:
Jeśli chodzi o tego dziadka - brałem raczej pod uwagę terminologię brydżową, ale ... niekoniecznie. Grywasz w brydża? btw- pewnie, że tak, uwielbiam pokonspirować, jestem dyskretny :chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
:chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
A jest czego! Nie kazdemu natura dala talenta muzyczne i tyle samozaparcia, aby uczyc sie muzykowac na wlasna reke. Kto wie, moze kiedys Sid powymieniamy sie amatorskimi doswiadczeniami :chytry: Ps. Na jakim sprzecie (oprocz oczywiscie kompa) cwiczysz te swoje delikatne i sprawne lapki? |
gitarka - jest w podpisie - Fender Stratocaster, czarny, obity w samolocie (dodaje mu to szelmowskiego uroku), troche zawsze brudny bo to sie ciezko czysci pod strunami :)
i skrzypki - skrzypki w kolorze skrzypkowym, o takimze ksztalcie, bez urazow - ostatnio przechodzily bolesna wymiane piora bo starosc nie radosc i zaczely sie juz sypac na gitarce lat 7 a na skrzypkach od 7 roku zycia - czyli lat 15... przelotne romanse z perkusja czy pianinem (w szkole mnie zmuszano) nie licza sie w rejestr - nie lubie tych instrumentow |
a ja też jestem muzykiem.
wspaniale gram na nerwach. od urodzenia. opanowałem ten instrument już do perfekcji. prawdę mówiąc, niewielu może się ze mną równać w tej materii:cool: |
Cytat:
i konspirator ;) Do Pedrosa : Brydz jest mi znany jedynie z opowiesci dziadka...a terminologia to dla mnie w ogole czarna magia ;) Nie grywam w brydza i chyba nie chcialabym sie nawet zaczynac uczyc, bo wydaje mi sie, ze to gra...bez entuzjazmu. Byc moze wyrobilam sobie bledne zdanie...??? Ps. W lodzkim Expresie czesto w rubryce towarzyskie reklamuja sie: dyskretnie, superluksusowo, dueciki, terceciki ;) |
Cytat:
No bylo sie troszke w szkole muzycznej, wiec pewnie w glowce i paluszkach co nieco zostalo ;) Forma gorsza, ale pociag do muzyki ten sam ;) |
eh.... kobieta - muzyk...
ja tez lubie delikatne lapki :) a futeral jest jak najbardziej czarny, z metalowymi okuciami i szrama po nieustepliwej tasmie bagazowej... i tez robi wrazenie a gitarki klasyczne badz akustyczne tez lubie - zwlaszcza patrzec jak ktos inny gra - pieknie to wyglada |
Ilość załączników: 1
a tu zdjecie - na nauke o gitarkach nigdy nie jest za pozno:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |