![]() |
Cytat:
|
SZOK co Wy tu w tym poscie zescie powypisywali :P hehe
:o :o :o ;p ale spoks |
Cytat:
To dopiero poczatek :chytry: |
Cytat:
Jak najbardziej jest to cdrinfo. Nie poznajesz tego specjalnego kodu, ktorym posluguja sie fachowcy od nagrywania w czasie przesilenia wiosennego??? ;))))))))))))))))) |
Cytat:
|
powinienen sie tego spodziewac wchodzac (oops) w ten topic... taki niewinny temacik a jakie piekne tresci
nasza (pozwole sobie przywlaszczyc) piekna nieznajoma Łodzianka wniosla na forum to czego brakuje na wiekszosci uczelni technicznych - radosc z zycia (i wiedze fachowa o piguleczkach :D) milej zabawy wam zycze - choc z tego co widze maps ma krotki okres zainteresowania - poczatek mial niezly ale jakos nagle stracil zapal - szkoda - czytalem w wypiekami na twarzy i co jakis czas bilem brawo z podziwu dla talentu oralne tfu oratorskiego... |
Cytat:
sid;):) |
yyyy TO JA PRZYJDĘ PÓŻNIEJ .... ZAWSTYDZIŁEM SIE :-o :ysz: :zawstydz: Albercik wychodzimy:fiu:
|
Cytat:
Wasza "wymiana zdań" miała baaardzo ciekawy początek, ale inne osoby zaczęły się wtrącać, i tym sposobem "uciekł" nietypowy klimat, a szkoda. Sayuri i Mapsajm, jeśli chcecie to załóżcie swój osobny topic i kontynujcie swoje zwierzenia ;) A ja dopilnuję, żeby nikt Wam w tym nie przeszkodził i nie dopisywał sie do Waszego topic'a. Mogę ewentualnie przenieść do niego dotychczasowe Wasze wypowiedzi z tego topic'a. |
Cytat:
|
Cytat:
Maps, moj Zloty Seksiarzu!!! Pewnie bardzo teskniles do niekonczacych sie czulych slowek. Nie uznaje innej odpowiedzi niz potwierdzajacej ;) Czy zakonczyl sie juz okres burzy i naporu na forum...? :) Podejrzewam, ze jeszcze nie nadszedl kres tej dziwnej awantury o moderatora...skoro mamy omawiac kwestie zemsty i to w calkowitej konspiracji... :jupi: Pozdrawiam Sayuri |
Cytat:
Uwielbiam się konspirować ;) |
[QUOTE]TOMMYx napisa***322;(a)
[ Sayuri i Mapsajm, jeśli chcecie to załóżcie swój osobny topic i kontynujcie swoje zwierzenia ;) A ja dopilnuję, żeby nikt Wam w tym nie przeszkodził i nie dopisywał sie do Waszego topic'a. Mogę ewentualnie przenieść do niego dotychczasowe Wasze wypowiedzi z tego topic'a. [/B][/QUOT Hej TOMMYx, doceniam Twoje dobre intencje, ale niepotrzebnie sie tak angazujesz w sprawe. Wlasny topic z Mapsem...hmmm, jesli tylko macie ochote na serial "Kasia i Tomek" w wydaniu cdrinfo..., nie ma sprawy... :D (emisja po 23!!) Pozdrawiam Sayuri |
Cytat:
Nie mam pewnosci czy nie trzymasz strony wroga...Za nic w swiecie nie bede decydowac sama, bez Mapsa ani rusz... ;) |
Cytat:
Ciekawe co powie ten Strzelec :) Albo spytaj mnie natychmiast na czecie :) Zawołamy Mapsa :) Obudzimy go :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |