Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

kraluk 24.03.2003 19:11

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
No nie??? :o ^_^

Czy to aby napewno forum cdrinfo??? :P

No nie wiem.. :kasa:

Zelea 24.03.2003 19:33

SZOK co Wy tu w tym poscie zescie powypisywali :P hehe
:o :o :o ;p ale spoks

Sayuri 24.03.2003 23:32

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
jaka piękna Love Story

To dopiero poczatek :chytry:

Sayuri 24.03.2003 23:38

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
No nie??? :o ^_^

Czy to aby napewno forum cdrinfo??? :P

Jak najbardziej jest to cdrinfo. Nie poznajesz tego specjalnego kodu, ktorym posluguja sie fachowcy od nagrywania w czasie przesilenia wiosennego??? ;)))))))))))))))))

Krzycho83 25.03.2003 00:06

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Jak najbardziej jest to cdrinfo. Nie poznajesz tego specjalnego kodu, ktorym posluguja sie fachowcy od nagrywania w czasie przesilenia wiosennego??? ;)))))))))))))))))
Chyba wlasnie to przesilenie tak na mnie zadzialalo, ze zapomnialem gdzie jestem ;)

-Sid-The-Rat=> 25.03.2003 05:58

powinienen sie tego spodziewac wchodzac (oops) w ten topic... taki niewinny temacik a jakie piekne tresci
nasza (pozwole sobie przywlaszczyc) piekna nieznajoma Łodzianka wniosla na forum to czego brakuje na wiekszosci uczelni technicznych - radosc z zycia (i wiedze fachowa o piguleczkach :D)

milej zabawy wam zycze - choc z tego co widze maps ma krotki okres zainteresowania - poczatek mial niezly ale jakos nagle stracil zapal - szkoda - czytalem w wypiekami na twarzy i co jakis czas bilem brawo z podziwu dla talentu oralne tfu oratorskiego...

mapsajm 25.03.2003 19:35

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
To dopiero poczatek :chytry:
Sayuri, zostałem zabandonowany. musimy omówić kwestię zemsty i dalszej części, podaj adres, gdzie cię mogę zastać i czas. tylko - ciii... nie mów nikomu. sid i tommyx grasują...;)
sid;):)

jacoob 26.03.2003 21:58

yyyy TO JA PRZYJDĘ PÓŻNIEJ .... ZAWSTYDZIŁEM SIE :-o :ysz: :zawstydz: Albercik wychodzimy:fiu:

TOMMYx 26.03.2003 23:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
Sayuri, zostałem zabandonowany. musimy omówić kwestię zemsty i dalszej części, podaj adres, gdzie cię mogę zastać i czas. tylko - ciii... nie mów nikomu. sid i tommyx grasują...;)

Ja tam nie mam nic przeciwko, przyjemnie się czyta takie rzeczy :)

Wasza "wymiana zdań" miała baaardzo ciekawy początek, ale inne osoby zaczęły się wtrącać, i tym sposobem "uciekł" nietypowy klimat, a szkoda.

Sayuri i Mapsajm, jeśli chcecie to załóżcie swój osobny topic i kontynujcie swoje zwierzenia ;)
A ja dopilnuję, żeby nikt Wam w tym nie przeszkodził i nie dopisywał sie do Waszego topic'a.

Mogę ewentualnie przenieść do niego dotychczasowe Wasze wypowiedzi z tego topic'a.

Sayuri 01.04.2003 00:36

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

nasza (pozwole sobie przywlaszczyc) piekna nieznajoma Łodzianka wniosla na forum to czego brakuje na wiekszosci uczelni technicznych - radosc z zycia (i wiedze fachowa o piguleczkach :D)

Zrobilo mi sie niezwykle cieplutko na serduszku, po tym jak przeczytalam tak sympatycznego posta i to od samego moderatora ;) Dzieki Sid za mile przyjecie, wybaczam ci w tym momencie nawet to bezprawne "przywlaszczenie".
Nie zdawalam sobie sprawy, ze moja pierwsza wizyta na forum wprowadzila taki zamet wsrod bywalcow, wplynela tak pozytywnie na coponiektorych i spowodowala, ze kilka chwil uplynelo Wam bardziej kolorowo i radosnie. A moze po prostu wydaly sie one inne niz te codzienne-szare-bure. Jak tak dalej pojdzie, zostane jeszcze MASKOTKA DRUZYNY FORUM CDRINFO :D
Przez moment zrobilam z forum, zamist fachowy first aid dla rozpoczynajacych przygode z nagrywaniem i nie tylko..., poradnie ginekologiczna...;) Chyba nie zaszkodzilo, a moze pomoglo :D
Mam nadzieje, ze moje przyszle wystapienia tu na forum nie beda zawezaly sie tylko do porad lekarskich i seksiarskich seansow...aczkolwiek nie bedzie mi latwo przebic sie przez tak zakonspirowane meskie grono, na dodatek majace w wiekszosci hopla na punkcie komputerow ;)
Pozdrowionka
Sayuri

milej zabawy wam zycze - choc z tego co widze maps ma krotki okres zainteresowania - poczatek mial niezly ale jakos nagle stracil zapal - szkoda - czytalem w wypiekami na twarzy i co jakis czas bilem brawo z podziwu dla talentu oralne tfu oratorskiego... [/B]

Sayuri 01.04.2003 01:01

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

Maps, moj Zloty Seksiarzu!!!
Pewnie bardzo teskniles do niekonczacych sie czulych slowek.
Nie uznaje innej odpowiedzi niz potwierdzajacej ;)
Czy zakonczyl sie juz okres burzy i naporu na forum...? :)
Podejrzewam, ze jeszcze nie nadszedl kres tej dziwnej awantury o moderatora...skoro mamy omawiac kwestie zemsty i to w calkowitej konspiracji...
:jupi: Pozdrawiam
Sayuri

Pedros 01.04.2003 01:12

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Maps, moj Zloty Seksiarzu!!!
Pewnie bardzo teskniles do niekonczacych sie czulych slowek.
Nie uznaje innej odpowiedzi niz potwierdzajacej ;)
Czy zakonczyl sie juz okres burzy i naporu na forum...? :)
Podejrzewam, ze jeszcze nie nadszedl kres tej dziwnej awantury o moderatora...skoro mamy omawiac kwestie zemsty i to w calkowitej konspiracji...
:jupi: Pozdrawiam
Sayuri

Hmmmm, hmmmm, a gdybyście tak chcieli przyjąć do konspiracji jeszcze kogoś ???
Uwielbiam się konspirować ;)

Sayuri 01.04.2003 01:19

[QUOTE]TOMMYx napisa***322;(a)
[
Sayuri i Mapsajm, jeśli chcecie to załóżcie swój osobny topic i kontynujcie swoje zwierzenia ;)
A ja dopilnuję, żeby nikt Wam w tym nie przeszkodził i nie dopisywał sie do Waszego topic'a.

Mogę ewentualnie przenieść do niego dotychczasowe Wasze wypowiedzi z tego topic'a. [/B][/QUOT

Hej TOMMYx,

doceniam Twoje dobre intencje, ale niepotrzebnie sie tak angazujesz w sprawe. Wlasny topic z Mapsem...hmmm, jesli tylko macie ochote na serial "Kasia i Tomek" w wydaniu cdrinfo..., nie ma sprawy... :D (emisja po 23!!)
Pozdrawiam
Sayuri

Sayuri 01.04.2003 01:22

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Hmmmm, hmmmm, a gdybyście tak chcieli przyjąć do konspiracji jeszcze kogoś ???
Uwielbiam się konspirować ;)

Hej Pedros, Goracy pewnie z Ciebie Forumowicz... ;)
Nie mam pewnosci czy nie trzymasz strony wroga...Za nic w swiecie nie bede decydowac sama, bez Mapsa ani rusz... ;)

Pedros 01.04.2003 01:25

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Hej Pedros, Goracy pewnie z Ciebie Forumowicz... ;)
Nie mam pewnosci czy nie trzymasz strony wroga...Za nic w swiecie nie bede decydowac sama, bez Mapsa ani rusz... ;)

Proszę bardzo - spytaj Mapsa.
Ciekawe co powie ten Strzelec :)
Albo spytaj mnie natychmiast na czecie :)
Zawołamy Mapsa :) Obudzimy go :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34.