![]() |
Cytat:
Niemoralna propozycja ;), no wiesz tak od razu......:zawstydz: Czy za podrywanie niewinnych istot nie banuja tutaj...? ;)))))) |
Cytat:
Jestem najprawdziwszą łodzianką, zaznaczam bez JAJ!!! |
Cytat:
|
Cytat:
A niewinne istoty są tu bardzo potrzebne,bo mamy wyjatkowo niedowartościowanych modów:P |
Cytat:
|
Cytat:
:o oglaszam wszem i wobec: propaguję tylko mleko na dobranoc, zdrową żywność i bezpieczny sex ;) A co do środków psychotropowych, zdarza mi się, że działam... jak one i nic na to nie poradzę... ;) |
Cytat:
działasz, jak psychotropy?... ty to musisz dopiero pięknie pachnieć... |
Cytat:
Doznaje szoku ;) Trafiłam w niezłe towarzystwo... Dzięki za pełny obraz nijakiego mapsa, naprawdę schlebiasz mu... Coponiektórym niewiasty sa chyba bardziej potrzebne nie na forum, a w zyciu prywatnym... Mimo wszystko cieszę się ogromnie, że tu trafiłam :jupi: |
Cytat:
Sayuri, cokolwiek napisał Brzuszek, prawda jest trzykrotnie lepsza. aha, ja nie jestem nijaki!!! jestem całkiem wyrazisty i indywidualny. |
Cytat:
Wiekszość ma zonki -mrożonki,mażłonki,itd Bezpieczny sex-o tym jeszcze nie było.. Oj beda żałować niektórzy,że poszli spac. Dzwoniłem do Mapsa-siostra już śpi.Moga byc niezłe jaja8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Najwyższy czas, aby wspomnieć o bezpiecznym sexie, w końcu firma Schering już dziś zaczęła... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |