Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

brzuszki 22.03.2003 01:22

Co to jest Shering?

BTW - kto oglądał w tygodniu film w Tv "Gra pozorów"/

Sayuri 22.03.2003 01:22

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
z takim zaufaniem zbudujemy piękny związek oparty na beztroskim bezpiecznym sexie:)

Związek wirtualny chyba...w zasadzie niczym nie ryzykuję, więc czemu nie ;)

mapsajm 22.03.2003 01:24

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Związek wirtualny chyba...w zasadzie niczym nie ryzykuję, więc czemu nie ;)
no dobra, kto zaczyna?

brzuszki 22.03.2003 01:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no dobra, kto zaczyna?
Kto zaczyna,tego wina:cool:

brzuszki 22.03.2003 01:28

Jest prosty sposób na licznik postów - założyć podlicznik dla postów z Offtopic:)

Sayuri 22.03.2003 01:28

[QUOTE]brzuszki napisa***322;(a)
[B]Co to jest Shering?

To jedna z tych, które propagują hasło:"weż pigułkę, weż pigułkę!!!"

mapsajm 22.03.2003 01:30

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Jest prosty sposób na licznik postów - założyć podlicznik dla postów z Offtopic:)
nie wcelowałeś w ten topic, co trzeba:)

mapsajm 22.03.2003 01:31

[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Co to jest Shering?

To jedna z tych, które propagują hasło:"weż pigułkę, weż pigułkę!!!"

dla wyjaśnienia: jest to firma produkująca ginekologów.

Sayuri 22.03.2003 01:33

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no dobra, kto zaczyna?
W takim razie maps, kochanie, wezme tylko gorącą kąpiel z aromatoterapią (linia brzoskwiniowa z lekką nutką wanilii), wmasuję w swoje ciało olejek nawilżający okryje moje ciało miękkim szlafroczkiem i możemy zaczynać, wspólnie, jeśli pozwolisz ;)

mapsajm 22.03.2003 01:36

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
W takim razie maps, kochanie[...]
no, nareszcie, skarbie. brzoskwiniowy z lekką nutką wanilii pasuje do kręconej blondynki o jasnych, roześmianych oczach... ale napewno pasuje do ciebie, moja brzoskwinko.

Sayuri 22.03.2003 01:37

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dla wyjaśnienia: jest to firma produkująca ginekologów.
To już ich podrzędne zadanie. Dodam jedynie, że robią dobre pigułki, czyli takie które, nie powodują spadku libido, ani dodatkowych zwałeczków tłuszczyku, nie wpędzają w depresję itd.itp.
To tak na przyszłość, w razie gdybyście bardzo troszczyli się o żonę lub dziewczynę...;)))))))))))

mapsajm 22.03.2003 01:39

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
To już ich podrzędne zadanie. Dodam jedynie, że robią dobre pigułki, czyli takie które, nie powodują spadku libido, ani dodatkowych zwałeczków tłuszczyku, nie wpędzają w depresję itd.itp.
To tak na przyszłość, w razie gdybyście bardzo troszczyli się o żonę lub dziewczynę...;)))))))))))

aha.

Sayuri 22.03.2003 01:43

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no, nareszcie, skarbie. brzoskwiniowy z lekką nutką wanilii pasuje do kręconej blondynki o jasnych, roześmianych oczach... ale napewno pasuje do ciebie, moja brzoskwinko.
Skarbie najdroższy
w wirtualnej znajomości mogę zostać twoją blondyneczką, chociaż moje lśniące włosy zostały genetycznie zdeterminowane przez ciemniejszy kolor ;) W moich jasnych, roześmianych oczach ujrzysz więcej, jeśli tylko bedziesz chciał...

mapsajm 22.03.2003 01:49

Cytat:

Sayuri napisa***322;(a)
Skarbie najdroższy
w wirtualnej znajomości mogę zostać twoją blondyneczką, chociaż moje lśniące włosy zostały genetycznie zdeterminowane przez ciemniejszy kolor ;) W moich jasnych, roześmianych oczach ujrzysz więcej, jeśli tylko bedziesz chciał...

ach, mój ty cukiereczku najsłodszy, jakże mi miło słyszeć o determinacji twoich warg i oczu. zaprawdę powiadam ci, o gładkoskóra istotko, że z przyjemnością poznam głębię twego spojrzenia, jeśli tylko będziesz chciała oprzeć swój lśniący wzrok na nagości mojej duszy...

Sayuri 22.03.2003 02:03

[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
ach, mój ty cukiereczku najsłodszy, jakże mi miło słyszeć o determinacji twoich warg i oczu. zaprawdę powiadam ci, o gładkoskóra istotko, że z przyjemnością poznam głębię twego spojrzenia, jeśli tylko będziesz chciała oprzeć swój lśniący wzrok na nagości mojej duszy... [/QUOTE

Łaknę dalej rozkosznej słodyczy twych słów. Są wyrokiem dla drżacego ciała. Spoczywają na wilgotnych ustach i bezwstydnie chcą zawładnąć moim wnętrzem. Nie kończ, proszę...a twą duszę przepełni dziś magia...
Oczaruj mnie swą pieśnia, niech ulegne twemu urokowi i zasnę snem spelnionej...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:37.