Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosna juz :) hehe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosna-juz-hehe-18841/)

Laser 07.05.2003 20:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...
Witam !

Wczoraj było goraco - dzisiaj nie wiem - cały dzien bawilem sie muza na kompie na piatkowe mini przedstawienie ;)

mapsajm 07.05.2003 20:20

a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...

andrzejj9 07.05.2003 20:13

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a nie wiecie może, kiedy się ta wiosna skończy?
no coz, we Wroclawiu wiosna to juz sie wlasciwie skonczyla z tydzien temu i teraz mamy 30 stopniowe lato ;)

Pawel_k 07.05.2003 20:06

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wg mnie wiosna juz sie dawno skonczla - wszak mamy juz letnie temperatury i 0 deszczu 8)

mapsajm 07.05.2003 19:33

Zelea 04.05.2003 20:40

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
he he, to ja pociesz ;)

....Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :)...

z tym sie DOKALDNIE ZGADZAM :)
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi:
i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi

andrzejj9 04.05.2003 20:38

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
tzn robie ale powoli bo nie wiem jak to poweidziec ale nie chce jej spoloszyc a ona dopiero co zerwala z kolesiem z ktorym sie bardzo dlugo spotykala i bardzo zostala zranoiona......... :(
he he, to ja pociesz ;)

Ale spoko, latwiej napisac niz zrobic, wiem cos o tym. Poza tym nie wazne, jak dlugo to bedzie trwalo (i dobrze jest sie nie spieszyc). Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :)

andrzejj9 04.05.2003 20:36

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)
dokladnie, naprawde byl dzisiaj piekny dzien. Az rzucilem w pewnym momencie projekt, nad ktorym siedze i poszedlem sobie troche pojezdzic na rowerze. I bylo naprawde przyjemnie. Oby wiecej takich dni! :spoko:

Chociaz przypadkowo obejzalem prognoze pogody i zobaczylem, ze jutro ma byc prawie 30 stopni :o To juz drobna przesada. Ale co tam, wazne, ze pewnie bedzie kolejny piekny dzien. Az chce sie zyc! :)

Zelea 04.05.2003 20:10

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
kurcze, myslalem, ze juz cos zrobiles w tej sprawie ;)
tzn robie ale powoli bo nie wiem jak to poweidziec ale nie chce jej spoloszyc a ona dopiero co zerwala z kolesiem z ktorym sie bardzo dlugo spotykala i bardzo zostala zranoiona......... :(

andrzejj9 04.05.2003 20:08

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
mnie niestety same takie piekne uroki nie wystarczaja do szczescia potrzebne jeszcze cos wiecej a moze ktos ;p
kurcze, myslalem, ze juz cos zrobiles w tej sprawie ;)

Zelea 04.05.2003 17:42

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)
mnie niestety same takie piekne uroki nie wystarczaja do szczescia potrzebne jeszcze cos wiecej a moze ktos ;p

shyja 04.05.2003 15:49

mapsajm 04.05.2003 11:37

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)
ale się narobiło na tym świecie!... już nawet harcerstwo nie znaczy tego, co kiedyś... a może nie ufasz mi ze wzgl. na to słowo harcerza? mogę ci dać słowo minstranta, alkoholika, orgazmo, mapsajma, pedofila... co tylko chcesz. możesz sobie wybrać. bylebyś tylko mi to pokazał:)

-Sid-The-Rat=> 04.05.2003 11:17

nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)

mapsajm 04.05.2003 11:13

nie wygłupiaj się - podrzuć mi ten filmik albo na ftpa wystaw. dam ci słowo harcerza, że nikomu więcej go nie pokażę:cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14.