![]() |
Co to jest Shering?
BTW - kto oglądał w tygodniu film w Tv "Gra pozorów"/ |
Cytat:
Związek wirtualny chyba...w zasadzie niczym nie ryzykuję, więc czemu nie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest prosty sposób na licznik postów - założyć podlicznik dla postów z Offtopic:)
|
[QUOTE]brzuszki napisa***322;(a)
[B]Co to jest Shering? To jedna z tych, które propagują hasło:"weż pigułkę, weż pigułkę!!!" |
Cytat:
|
[QUOTE]Sayuri napisa***322;(a)
[B] Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To tak na przyszłość, w razie gdybyście bardzo troszczyli się o żonę lub dziewczynę...;))))))))))) |
Cytat:
|
Cytat:
w wirtualnej znajomości mogę zostać twoją blondyneczką, chociaż moje lśniące włosy zostały genetycznie zdeterminowane przez ciemniejszy kolor ;) W moich jasnych, roześmianych oczach ujrzysz więcej, jeśli tylko bedziesz chciał... |
Cytat:
|
[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
ach, mój ty cukiereczku najsłodszy, jakże mi miło słyszeć o determinacji twoich warg i oczu. zaprawdę powiadam ci, o gładkoskóra istotko, że z przyjemnością poznam głębię twego spojrzenia, jeśli tylko będziesz chciała oprzeć swój lśniący wzrok na nagości mojej duszy... [/QUOTE Łaknę dalej rozkosznej słodyczy twych słów. Są wyrokiem dla drżacego ciała. Spoczywają na wilgotnych ustach i bezwstydnie chcą zawładnąć moim wnętrzem. Nie kończ, proszę...a twą duszę przepełni dziś magia... Oczaruj mnie swą pieśnia, niech ulegne twemu urokowi i zasnę snem spelnionej... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:37. |