![]() |
Cytat:
Wczoraj było goraco - dzisiaj nie wiem - cały dzien bawilem sie muza na kompie na piatkowe mini przedstawienie ;) |
a, jak tak, to spoko - pozostaje mi jeszcze przypomnieć naszej wiośnie w Łodzi, że już się skończyła...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a nie wiecie może, kiedy się ta wiosna skończy?
|
Cytat:
i tak to teraz wlasnie odbieram narazie bardzo sie ciesze iz jej w jaki kolwiek pomagam gdyz tak wlasnie twierdzi :jupi: i idem powoli dalej w wiadomym kierunku :) hihi |
Cytat:
Ale spoko, latwiej napisac niz zrobic, wiem cos o tym. Poza tym nie wazne, jak dlugo to bedzie trwalo (i dobrze jest sie nie spieszyc). Wazne, zeby w koncu dojsc do celu. A czasami samo do niego dazenie daje tyle samo przyjemnosci, co jego osiagniecie :) |
Cytat:
Chociaz przypadkowo obejzalem prognoze pogody i zobaczylem, ze jutro ma byc prawie 30 stopni :o To juz drobna przesada. Ale co tam, wazne, ze pewnie bedzie kolejny piekny dzien. Az chce sie zyc! :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wstalem dzis rano (13) patrze za okienko a tam sloneczko :D ptaszki spiewaja, drzewka kwitna, zyc nie umierac :D tylko sie bawic na wolnym powietrzu :)
|
Cytat:
|
nie zaryzykuje :P :chytry: :jezyk: 8)
|
nie wygłupiaj się - podrzuć mi ten filmik albo na ftpa wystaw. dam ci słowo harcerza, że nikomu więcej go nie pokażę:cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14. |