![]() |
Cytat:
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ;) a budzenie Mapsa w srodku nocy to pewnie krok do podwojnego piekla...;) Noce teraz coraz krotsze, wiec dajmy mu troche posnic kolorowo ;) |
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o piekło... niektórzy mówią, że piekła nie ma :chytry: |
Cytat:
ciekawosc uruchamia sie wtedy, gdy trzeba dowiedziec sie czy kolega/kolezanka nie oblal/la przypadkiem... I rzeczywiscie wszyscy gnaja jak oszaleli...:) A co do piekla, powiadaja tez, ze pieklo mozna sobie rozpetac...jesli nie odespi sie obowiazkowo co najmniej 6 godzin. Pozdrawiam |
a ja myslalem ze tylko moja uczelnia jest taka zabawna... - faktycznie ciekawosc jak tam koledzy jest czesto wieksza niz 'jak tam JA' - bo kazdy uwaza sie za 'tego najlepszego' i 'wie' ze to on ma najwiecej...
<dlaczego nie ma tu ikonki zygi?> (((((((( ps. moderator nie moderator, ciagle facet - potrafiacy docenic to i owo... :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: |
Cytat:
to Sayuri: uważaj na niego. ten człowiek bez przerwy opowiada o jakiś dziewczynkach, które trzyma u siebie w domu i nazywa... "córeczkami"!!! nie wiem, jakie ma wobec nich zamiary, ale napewno są nieletnie, a ten Pedros jeszcze bezczelnie wmawia im, że je kocha, że są jego światełkiem w ciemnym tunelu i takie tam... o, zgrozo! |
Cytat:
podobno najciężej się mnie budzi, jak nie śpię... od trzech dni.:cool: |
Cytat:
|
W Krakowie dziś nie pizdziło ... chociaż ja z kieleckiego :chytry: - najwyraźniej pogoda nie podąża za ludźmi. (chyba, że chmury gradowe :D )
|
Cytat:
przez chwilę wpatywałem się w ten text z wyrazem ogłupienia na twarzy... aż wreszcie naszło mnie przeczucie - tak, miałem rację! jest to nawiązanie do tematu dyskusji!!!:idea: |
Cytat:
Maps - nie lubisz czułych słówek? :chytry: |
Cytat:
poza tym ja nie mówię czułych słówek prokuratorskim dziewczynkom!!!:chytry: |
Cytat:
|
Cytat:
może, jak już będę stary i zramolały i palący 30 papierosów dziennie i o sexie opowiadający jedynie w dowcipach, to zamarzę o córeczkach. ale, póki co... |
Cytat:
Mam jeszcze w rękawie dowcip o ojcu i synu... kiedyś Ci opowiem :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |