![]() |
Właśnie jestem po wojażach z TT po naszym kraju.
Generalnie wszystko ok, aczkolwiek była wpadka. W Krośniewicach nawigacja nie miała aktualnych danych o obwodnicy i trochę zmyliła. Na Śląsku widziała, jednak wszystkie wiadukty i zjazdy z autostrady. Z tego, co wiem w końcu września mają wyjść nowe mapy do TT oznaczone numerem 8.55, gdzie dodano 4000 km nowych dróg w Polsce. Jest też dobra wiadomość dla użytkowników Automapy. Kilka dni temu wyszła nowa wersja 6.6, w której poprawiono szereg błędów. Ta wersja działa wreszcie stabilnie. |
Wiecie co mnie dziwi?
W Polsce prawie nie ma nowych dróg, a co nowa wersja mapy to dodadzą "4000km nowych dróg"... |
Te nowe, to są te, co się znalazły.
Coraz lepiej szukają. |
Polne dodają. :hahaha:
"za 600 metrów, przy czwartej wierzbie, skręć w prawo" :D |
Tak to już w Play mają. Nie trzeba nawigacji. :haha:
|
Wrocilem z wypadu ze znajomymi z Czernichowa . Korzystalismy z Navigona na iPhone. Wszystkie drogi ma, pieknie prowadzi, a co najlepsze - najszybsza trase obiera w oparciu ocsrednia predkosc na danym odcinku drogi (wysylana przes userow programu) a nie o ograniczenia predkosci na znakach ;-)!
|
... i za każdym razem: "proszę skręcić..." , "uwaga..." :P
nie rozumiem, dlaczego wjeżdżając na rondo, zlicza także wjazdy na nie. dla niezorientowanych może to być problem... poza tym jest ok :) |
Garmin Nuvi 200W - warte to coś? Widzę, że u nas raczej trudno dostępne, a nie miałem do czynienia z nawigacjami tej firmy.
|
Obleci. :mruga:
Jechałem na nuvi z IE do PL i z powrotem. Poza tym, że pod Szczecinem chciała mnie do Gdańska kierować przez Gorzów wlkp. to wszystko było O.K. :] |
Mogę mieć w sumie za darmo, jedynie za cenę wysyłki ze Stanów tak, żeby nie pokradli/oclili (w sumie na jedno wychodzi ;) ).
Ja w sumie ze swojego Larka jestem zadowolony i do moich potrzeb wystarcza, a i nie wiem jak byłoby z mapą, bo piracić nie chcę, a nie wiem, czy nie są one przywiązane do urządzenia (sprawdzę). Więc się zastanawiam, czy warte to zachodu. Choć 4,3 cala by się przydało.. (mam 3,5). |
jak juz brac z darmowymi aktualizacjami cos ;)
|
Garmin daje rok aktualizacji za free.
Sytuację zmienia to, że ten nuvi ma przyjść z hameryki - pewnie europejskich map mieć nie będzie. |
Cytat:
Aktualizacja kosztuje teraz 49 PLN. |
a z poprzedniego roku sa za darmo
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |