![]() |
Ja się nabrałem wpisując kod pocztowy na wsi, bo okazało się, że cała wieś ma jeden kod, nawigacja wykierowała mnie równiuteńko na środek wsi, ale jak to na wsi, zaraz znalazł się "język" i pokierował na miejsce. :D
|
Mnie się świetnie sprawdza automapa - wgrana do nawigacji z lidla. :haha:
Oczywiście że cała nie weszłaby, na szczęście jest slot na kartę pamięci. :spoko: Co IMO jest kardynalnym błędem AM (przynajmniej dla mnie i pewnie dla innych "wyspiarzy" też) - nie ma możliwości ustawienia celu w postaci brytyjskiego kodu pocztowego. :kreci_gl: |
Mam MM w wersji na WM i Androida i mi pasuje :spoko: Obiektywnie patrząc AM jest chyba lepsza ale MM ma swoje plusy - lepiej prowadzi głosem i rzadziej wyprowadza na manowce (przynajmniej w moim przypadku, inni mogą mieć inne odczucia).
|
Są osoby, którym mapamap bardzo pasuje. Ja akurat do nich nie należę, ale jakby co, zawsze można wgrać sobie inną mapę. To nawigacja w Win CE 6.0 więc bez obaw, wszystko się zdziała ;)
|
Dzięki, a co powiesz na taki zestaw na początek? Może MapaMap mi starczy...
SmartGPS SG710 5" mapa Polski mapamap |
Smart, którego poleciłem jest również sprzedawany z Automapą. Akurat teraz nie ma w electro tej wersji, ale wtedy kosztuje około 350 zł. To bardzo dobra cena za 5" nawigację z Automapą. Pozatym ma świetny ekran i jest cieniuteńka. Moim zdaniem lepsza niż Lark, Mio i inne.
Jeśli nie potrzebujesz 5" a może być 4,3" to ta również jest ok. |
Czytałem, że ludzie polecają ModeComa oraz Mio:
https://www.hurt.com.pl/nawigacja-gp...x-5,p9971.html Ktoś słyszał coś o tym? |
Tylko jest jedno ale, Automapa jest dość wymagająca, więc nawigacja powinna mieć szybki procesor, inaczej będzie się ciąć okrutnie.
|
Nawigacja nie ma nic wspolnego z mapami:) Najlepiej odblokowana - czyli bylby dobry lark, goclever i pewnie pare innych. Warunkami wyboru jest zasob portfela, wielkosc ekranu. Mapy powgrywasz sobie potem jakie bedziesz chcial, sa wersje demo wiec mozna wybierac.
|
Ale nie gada, a to porażka...
|
Ta jest zupełnie dobra :taktak:
|
No i co, jaką nawigację sobie kupić, żeby dokładna mapa Polski na niej śmigała (Automapa?)?
|
Pilnie poszukuję instrukcji w języku pl do navi Blaupunkt Travel Pilot DX-R70. Czy może
mnie poratować? Bardzo proszę. janosaj |
Myślę, że w finalnej wersji taka obsługa się znajdzie.
Ciekawe jak będzie z ceną za finalną wersję. |
Cytat:
ale działa :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |