![]() |
Od siebie moge szczerze polecic GoClevera. Mam model 5065 juz dlugi czas i zlego slowa powiedziec nie moge. Nigdy zadnego problemu z nim nie mialem. Ale uzywam tylko Automapy takze nie wiem jak z innymi appz. wspolpracuje...
|
GC-5066FMBTTMC FE+PL czy NavRoad NR560BF z Automapą?
|
Tak można w sumie zrobić. Tylko najpierw przetestuję, czy warto wymieniać (pewnie tak, ale..). Mapy są na karcie, więc może w ogóle nie będzie problemów. Potestuję, jak dostanę.
|
mozna przypisac do karty lub urzadzenia
zadzwon do producenta, ze urzadzenie padlo i zmieniasz na inne, wykasuja dane rejestracyjne i zarejestrujesz na innym urzadzeniu. jaki tam jest program btw? |
Cytat:
|
a z poprzedniego roku sa za darmo
|
Cytat:
Aktualizacja kosztuje teraz 49 PLN. |
Garmin daje rok aktualizacji za free.
Sytuację zmienia to, że ten nuvi ma przyjść z hameryki - pewnie europejskich map mieć nie będzie. |
jak juz brac z darmowymi aktualizacjami cos ;)
|
Mogę mieć w sumie za darmo, jedynie za cenę wysyłki ze Stanów tak, żeby nie pokradli/oclili (w sumie na jedno wychodzi ;) ).
Ja w sumie ze swojego Larka jestem zadowolony i do moich potrzeb wystarcza, a i nie wiem jak byłoby z mapą, bo piracić nie chcę, a nie wiem, czy nie są one przywiązane do urządzenia (sprawdzę). Więc się zastanawiam, czy warte to zachodu. Choć 4,3 cala by się przydało.. (mam 3,5). |
Obleci. :mruga:
Jechałem na nuvi z IE do PL i z powrotem. Poza tym, że pod Szczecinem chciała mnie do Gdańska kierować przez Gorzów wlkp. to wszystko było O.K. :] |
Garmin Nuvi 200W - warte to coś? Widzę, że u nas raczej trudno dostępne, a nie miałem do czynienia z nawigacjami tej firmy.
|
... i za każdym razem: "proszę skręcić..." , "uwaga..." :P
nie rozumiem, dlaczego wjeżdżając na rondo, zlicza także wjazdy na nie. dla niezorientowanych może to być problem... poza tym jest ok :) |
Wrocilem z wypadu ze znajomymi z Czernichowa . Korzystalismy z Navigona na iPhone. Wszystkie drogi ma, pieknie prowadzi, a co najlepsze - najszybsza trase obiera w oparciu ocsrednia predkosc na danym odcinku drogi (wysylana przes userow programu) a nie o ograniczenia predkosci na znakach ;-)!
|
Tak to już w Play mają. Nie trzeba nawigacji. :haha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |