![]() |
Ciapek przez ostanie pare miesięcy stał się dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem z sieci - kolegą - to też za mało powiedziane.
Wierzę, że będzie lepszym modem niż mi się udało być. Powodzenia, każdemu który dostanie te robote - bo nie są to tylko zaszczyty. A, Wam faktycznie bardzo trudno dogodzić :) |
Głos oddałem na Ciapka.
Czesto bywa na forum, pisze do rzeczy i jest rozsądny. Myślę że będzie dobrym moderatorem. A co do bycia 'niewidocznym moderatorem' to się nie zgadzam. Ze wsztkich moderatorów na tym forum najbardzej 'kontaktowym' byl Sid. Czesto wypowiadal sie w postach, mozna było się z nim zgadzac lub nie ale potrafil czlowiekowi doradzic. Czy to cos zlego? W kazdym razie zycze Ciapkowi wygraniej :spoko: |
ja tylko mam uwage jedna dlaczego tu wszyscy pisza posta pod postem w przeciagu 3 minut ?? ;/
ja zaglosuje na patrixa bo ... bo tak wyszlo :) |
Ja chcę się wypisać z listy!!
1) Nie nadaję się !!! 2) Nigdy ja ani nik inny nie zglaszam mojej kandydatury na moda!! 3)Wolę byś starym hardcoreowcem mniej lub bardziej aktywnym USEREM Nadal trzymam kciuki za Ciapka i za Y@nkee_PL to są stazi wyjadacze i nowy moderator musi mieć conajmnie 1 rok przebywania na forum!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie zarowno Ciapek jak i Y@nkee_PL zasluguja na miano moda... ale nie ja tu decyduje... moj glos poszedl na Ciapka ;) JoŁ
|
glos oddalem na Ciapka, znam go dobrze, spedza tu sporo czasu, zna ludzi bo krotko to raczej tu nie siedzi, a przede wszystkim jest dojrzaly i nie groza nam szczeniackie wybryki, wie czego chce, z niczym sie nie kryje, wali konkretami, wiem ze jest w stanie robic to co bedzie w zalozeniach
a do modowania wiedza techniczna nie jest potrzebna, a swoje przeciez i tak juz wie co do mojej kandydatury, ciesze sie ze na mnie co niektorzy stawiaja, jesli zostanie mi cos zaproponowane to zastanowie ze nad tym, czasu i tak tu sporo spedzam, a czy bede tu jako mod czy zwykly user to nie robi mi to roznicy, na to stanowisko nie bede pchac sie na sile |
Ostatnio mniej zaglądam, czasu mało. Głosowałem na "Ciapka", kilka razy podobała mi się jego "pomocna dłoń" w udzielaniu odpowiedzi. Sensowny i konkretny człowiek.
:piwo: |
Ja serdecznie i najuprzejmiej jak moge, przepraszam, ze sie wtracam:
-ale czy w tym glosowaniu, nie jest niezbedna, jednoznacznie wyrazona chec zostania modem? Bo zglaszanie kandydatur to jest jakgdyby od konca, OK - zglaszamy - ale kandydat powinien potwierdzic chec kandydowania. No bo moze nie chce? Ps: osmielam sie miec taka uwage jako pradawny user tego forum. |
swój głos oddałem na Smartka ponieważ najczesciej z wlasnie nim rozmawiam przez gg, rozwiazujemy czasem wspólnie problemy ;)
Powodzenia Smartkowi |
dziekuje wszystkim za tak pochlebne opinie na moj temat! Dziękując za głosy dziękuję osobom które pomyślały, że Ciapek może być właśnie moderatorem.
Nie spodziewalem sie i miło się to czyta. Może będę pzresadny, że warto żyć dla takich chwil, ale warto słuchać jak ludzie piszą o Tobie w takich superlatywach.:) Y@nkee to wogóle mnie powalił :piwo: i życze mu tak jak życzą ludzie mi również tej posady ;) Koleś też jest konkretny i zna się na rzeczy. Od dłuższego czasu podoba mi się jego podejście do wielu spraw i jego wypowiedzi, wiele razy pomagał mi także na priv ad. mojego kompa i nie tylko :) Czas pokaże i pamiętajmy, że ankieta to nie wszystko o tym co będzie muszą jeszcze zadecydować pewne osoby. Pozdrawiam! |
No cóż zagłosowałem na Ciapka - szczere kondolencję i wszystkiego dobrego.
|
Głos padł na Ciapka ;) :spoko:
|
Brak kolejności alfabetycznej jest powaznym bledem i ... naduzyciem. Nic nie mam do osob bedacych na czolowych miejscach ale...mam zle skojarzenia z przeszlosci!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |