Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wybory nowego moderatora (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wybory-nowego-moderatora-32067/)

-Sid-The-Rat=> 03.03.2004 12:31

Ciapek przez ostanie pare miesięcy stał się dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem z sieci - kolegą - to też za mało powiedziane.
Wierzę, że będzie lepszym modem niż mi się udało być.

Powodzenia, każdemu który dostanie te robote - bo nie są to tylko zaszczyty.
A, Wam faktycznie bardzo trudno dogodzić :)

DreamCrusher 03.03.2004 14:12

Głos oddałem na Ciapka.
Czesto bywa na forum, pisze do rzeczy i jest rozsądny.
Myślę że będzie dobrym moderatorem.

A co do bycia 'niewidocznym moderatorem' to się nie zgadzam.
Ze wsztkich moderatorów na tym forum najbardzej 'kontaktowym' byl Sid.
Czesto wypowiadal sie w postach, mozna było się z nim zgadzac lub nie ale potrafil czlowiekowi doradzic.
Czy to cos zlego?

W kazdym razie zycze Ciapkowi wygraniej :spoko:

barraqda 03.03.2004 15:37

ja tylko mam uwage jedna dlaczego tu wszyscy pisza posta pod postem w przeciagu 3 minut ?? ;/

ja zaglosuje na patrixa bo ... bo tak wyszlo :)

paja 03.03.2004 16:28

Ja chcę się wypisać z listy!!
1) Nie nadaję się !!!
2) Nigdy ja ani nik inny nie zglaszam mojej kandydatury na moda!!
3)Wolę byś starym hardcoreowcem mniej lub bardziej aktywnym USEREM
Nadal trzymam kciuki za Ciapka i za Y@nkee_PL to są stazi wyjadacze i nowy moderator musi mieć conajmnie 1 rok przebywania na forum!!!

Patrixs 03.03.2004 16:39

Cytat:

Napisany przez paja
2) Nigdy ja ani nik inny nie zglaszam mojej kandydatury na moda!!

Ja zgłaszałem:P

paja 03.03.2004 16:49

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Ja zgłaszałem:P

aha :) no spoko ale i tak moje 0 głosów świetnie się prezentuje myślę że więcej nie otrzymam :P i dobrze bo na moda się nie nadaję !!

ZbigNieff 03.03.2004 17:53

Jak dla mnie zarowno Ciapek jak i Y@nkee_PL zasluguja na miano moda... ale nie ja tu decyduje... moj glos poszedl na Ciapka ;) JoŁ

Y@nkee_PL 03.03.2004 18:09

glos oddalem na Ciapka, znam go dobrze, spedza tu sporo czasu, zna ludzi bo krotko to raczej tu nie siedzi, a przede wszystkim jest dojrzaly i nie groza nam szczeniackie wybryki, wie czego chce, z niczym sie nie kryje, wali konkretami, wiem ze jest w stanie robic to co bedzie w zalozeniach
a do modowania wiedza techniczna nie jest potrzebna, a swoje przeciez i tak juz wie
co do mojej kandydatury, ciesze sie ze na mnie co niektorzy stawiaja, jesli zostanie mi cos zaproponowane to zastanowie ze nad tym, czasu i tak tu sporo spedzam, a czy bede tu jako mod czy zwykly user to nie robi mi to roznicy, na to stanowisko nie bede pchac sie na sile

rcobex 03.03.2004 18:16

Ostatnio mniej zaglądam, czasu mało. Głosowałem na "Ciapka", kilka razy podobała mi się jego "pomocna dłoń" w udzielaniu odpowiedzi. Sensowny i konkretny człowiek.
:piwo:

yahol 03.03.2004 19:02

Ja serdecznie i najuprzejmiej jak moge, przepraszam, ze sie wtracam:
-ale czy w tym glosowaniu, nie jest niezbedna, jednoznacznie wyrazona chec zostania modem?
Bo zglaszanie kandydatur to jest jakgdyby od konca, OK - zglaszamy - ale kandydat powinien potwierdzic chec kandydowania.
No bo moze nie chce?
Ps: osmielam sie miec taka uwage jako pradawny user tego forum.

Patrix 03.03.2004 19:50

swój głos oddałem na Smartka ponieważ najczesciej z wlasnie nim rozmawiam przez gg, rozwiazujemy czasem wspólnie problemy ;)
Powodzenia Smartkowi

CIAPEK 03.03.2004 20:18

dziekuje wszystkim za tak pochlebne opinie na moj temat! Dziękując za głosy dziękuję osobom które pomyślały, że Ciapek może być właśnie moderatorem.
Nie spodziewalem sie i miło się to czyta. Może będę pzresadny, że warto żyć dla takich chwil, ale warto słuchać jak ludzie piszą o Tobie w takich superlatywach.:)
Y@nkee to wogóle mnie powalił :piwo: i życze mu tak jak życzą ludzie mi również tej posady ;)
Koleś też jest konkretny i zna się na rzeczy. Od dłuższego czasu podoba mi się jego podejście do wielu spraw i jego wypowiedzi, wiele razy pomagał mi także na priv ad. mojego kompa i nie tylko :)

Czas pokaże i pamiętajmy, że ankieta to nie wszystko o tym co będzie muszą jeszcze zadecydować pewne osoby.

Pozdrawiam!

paput2000 03.03.2004 21:59

No cóż zagłosowałem na Ciapka - szczere kondolencję i wszystkiego dobrego.

MacGyver 03.03.2004 22:03

Głos padł na Ciapka ;) :spoko:

RiT2 03.03.2004 22:23

Brak kolejności alfabetycznej jest powaznym bledem i ... naduzyciem. Nic nie mam do osob bedacych na czolowych miejscach ale...mam zle skojarzenia z przeszlosci!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13.