Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wybory nowego moderatora (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wybory-nowego-moderatora-32067/)

barraqda 03.03.2004 16:37

ja tylko mam uwage jedna dlaczego tu wszyscy pisza posta pod postem w przeciagu 3 minut ?? ;/

ja zaglosuje na patrixa bo ... bo tak wyszlo :)

DreamCrusher 03.03.2004 15:12

Głos oddałem na Ciapka.
Czesto bywa na forum, pisze do rzeczy i jest rozsądny.
Myślę że będzie dobrym moderatorem.

A co do bycia 'niewidocznym moderatorem' to się nie zgadzam.
Ze wsztkich moderatorów na tym forum najbardzej 'kontaktowym' byl Sid.
Czesto wypowiadal sie w postach, mozna było się z nim zgadzac lub nie ale potrafil czlowiekowi doradzic.
Czy to cos zlego?

W kazdym razie zycze Ciapkowi wygraniej :spoko:

-Sid-The-Rat=> 03.03.2004 13:31

Ciapek przez ostanie pare miesięcy stał się dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem z sieci - kolegą - to też za mało powiedziane.
Wierzę, że będzie lepszym modem niż mi się udało być.

Powodzenia, każdemu który dostanie te robote - bo nie są to tylko zaszczyty.
A, Wam faktycznie bardzo trudno dogodzić :)

przemo_one 03.03.2004 12:50

no ja proponuje siebie oczywiscie a tak na serio Nimal masz moj glos

przemas 03.03.2004 12:13

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
bla bla bla

tutaj [na forum] przynajmniej ktoś dostrzeże moje wątpliwości. i brak dobrego wyboru. bo jak na razie jest to wybór mniejszego zła.

gdyby mnie te wybory i to forum nie interesowało już dawno bym wykasował tą stronę z hotlisty. już 4 rok mnie interesuje. i nie mam zamiar przejść obok rekrutacji nowego moda.

ThanatoS 03.03.2004 12:11

Powiem krotko zanim nastapi moj kres - chcieliscie glosowania i macie, a teraz narzekacie ze w ogole jest i jest nie potrzebne. Zachowujecie sie jak kobieta w ciazy, nic wam nie odpowiada. Na was moderator nic nie pomoze wam potrzeba faceta z rozga albo palka zeby was lac.

To tyle, do widzenia

-Kowalik- 03.03.2004 12:07

Powiem tylko tyle, moim zdaniem zadna z tych osob nie powina byc modem - w ogole ich nie powinno byc w tym dziale, niby po co. Zobaczycie to nas porozni !!! Ja prze modowanie bardzo "znielubilem" Sida tak samo bedzie z reeszta, zxaczniecie zadzierac nosa i pokazywac na co was stac...

PS. Sida - szanuje za wiedze ichcec pomocy - ale charakterek ma taki za jaki powinna byc gala przy nalblizszym spotkaniu na ulicy :D :D :peace: :D :D

CIAPEK 03.03.2004 12:05

Cytat:

Napisany przez przemas
(...)
nie widzę dobrej opcji w głosowaniu - nie głosuję, przy okazji informując o tym innych, że nie mam na kogo oddać głos. mam teraz cicho siedzieć, a narzekać gdy osoba nieodpowiednia będzie moderatorem ??

bez urazy do Ciebie Przemas ;)...tak robi duża część Polaków w jakiś bardziej oficjalnych wyborach. Nie głosują, a potem narzekają, a nawet ręki nie przyłożyli do tego co się dzieje. Na forum jest troche inaczej, choć w pewnych kategoriach można porównywać.
Pozdrawiam!

przemas 03.03.2004 12:00

BD dla Ciebie wszystko jest czarne albo białe ??
nie widzę dobrej opcji w głosowaniu - nie głosuję, przy okazji informując o tym innych, że nie mam na kogo oddać głos. mam teraz cicho siedzieć, a narzekać gdy osoba nieodpowiednia będzie moderatorem ??

-Kowalik- 03.03.2004 11:57

Bartek, nie iwdze mojego kandydata na liscie ???
A tak nna marginesie, dasjmy se z tym spokoj bo tu zazdrosc przemawia przez co poniektore posty. To jest Offtopic - precz z modami :P :P :P

BD 03.03.2004 11:56

Dopisalem Paje i Patrixa. O kims jeszcze zapomnielismy?

BD 03.03.2004 11:54

Cytat:

Napisany przez przemas
@BD:
zauważ że nie wypowidziałem się w wątku pożegnalnym sida. poniekąd nie mając dobrej kandydatury. do żadnej z osób nie jestem przekonany.
jest jeden wyjątek - thanatos, który to stanowisko opuszcza. moje widzi mi się apropos moderowania było/jest zgodn z tym co robił thanatos. miał w pewnych kwestiach podobne zdanie. i to mi właśnie odpowiadało, że jest gość który to robi coś po mojej myśli na forum. nie przypominam sobie, abym kogoś postrzegał podobnie. więc nikogo nie zaproponowałem

A wiec po co zaczynasz od krytyki?

Aha o ile mi wiadomo to Tahnatos zostaje i bedzie robil swoje.

BD 03.03.2004 11:51

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Nie chodzi tylko o mnie, ale o innych którzy byli typowani w poprzednim wątku, np. paja.

Moze podasz liste to poprawimy ankiete. Pamietaj, ze sa ograniczena do jej dlugosci.

Lista ja przygotowalem na podstawie tego co bylo w poprzednim watku i tego co przyszlo mailami do nas.

CIAPEK 03.03.2004 11:50

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Ciapek, powalilo cie ? :D :fiu:

tak przepraszam, że coś napisałem ad. sytuacji która tu się dzieje!
Lepiej mieć to w dupie i nie pisać nic?!

Wiesz to nawet po to żeby być fair wobec tych którzy mogli na mnie zagłosować.

Tak to już nie wygląda na to, że WCALE nie staram się o to stanowisko, ale jednak trzeba było wg. mnie coś napsiać.

przemas 03.03.2004 11:50

@BD:
zauważ że nie wypowidziałem się w wątku pożegnalnym sida. poniekąd nie mając dobrej kandydatury. do żadnej z osób nie jestem przekonany.
jest jeden wyjątek - thanatos, który to stanowisko opuszcza. moje widzi mi się apropos moderowania było/jest zgodn z tym co robił thanatos. miał w pewnych kwestiach podobne zdanie. i to mi właśnie odpowiadało, że jest gość który to robi coś po mojej myśli na forum. nie przypominam sobie, abym kogoś postrzegał podobnie. więc nikogo nie zaproponowałem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26.