![]() |
Cytat:
Starsi specem spoczeli na alurach i znaja teraz jedna odpowiedz - SZUKAJ bo to bylo 1000 razy. Szkoda bo taka postawa zabija ducha forum. Zwroc uwage na dzial DVD gdzie panuje calkiem inna atmosfera. Widac tam chec pomocy, ludzie zyja tematem i nikt z nich nie dyskutuje o *******ach np na offtopicu. |
Cytat:
|
Monter - niestety nie jestes a ja sie zgadzam z Thanatosem. Ludzia nie da sie dogodzic. Jak sam wybiore moda to bedzie zle bo sie nie zapytalem o zdanie forumowiczow. Jak pojawily sie wybory jest zle ...
|
Też dlatego uznaję, że dla dobra wszystkich NIE MAMY JUŻ O CZYM ROZMAWIAĆ... Przynajmniej poziom słów i ich dobór mnie nie odpowiada.
[EOT] |
@BD, toć offtopic jest do pierdólek ;) i tematów okołokompowych
BTW z kazania wielebnego cany do korytian / do korekty tak ma byc! ;) / powiadam Wam iż offtopic jak korzen mocny wieczorną porą świadczy o kodycyji serwisu :) pozdro |
Cytat:
Fakt plyta CD moze byc wyzwaniem, ale troche z umiarem. Ktos mowi ze ma problem a ten sam temat napisany przez kogos innego jest 10 pozycji nizej. :blee: Ciekawe za jakie slowko mnie zlapiesz... PS #1 Nie najezdzam na Ciebie... PS #2 chyba zaczne mniej na offtopic zagladac, na dobre mi to wyjdzie... |
Zaglosowalam wiadomo na kogo i wiadomo dlaczego :D :D :D
Pozdrawiam |
Cytat:
Bartusiu - a ty znowu Jak Lenin ze spiskową teoria dziejów. W sumie najlepiej mi się kłóciło z tobą , potem z moim kapralem w wojsku, no i może z Majonezem dopóki nie puściło mu poczucie humoru. Moje kłótnie z Sidem miały dwa wymiary - ten widoczny i ten mailowy. Z userami a wlasciwie jednym mialem raz starcie - gdzie zreszta go publicznie przerosilem. Ciapkowi raz napisalem ,zeby nie pisal co ktos tam mowi - tylko pisal o ty co sam robi. A wybieranie moda - coz sa portale gdzie mozna wybierac panienki ( bardzo mi sie podobaja portale rosyjskie), szansa jest chyba wieksza w prawidlowym, zgodnym z oczekiwaniami wyborze - bo tam sa opisane umiejetnosci. Wybierz sobie kogo tam chcesz - ale nie dorabiaj teorii ( klarownie zreszta wylozyl to Yahol) No i pozdrawiam cie jak zwykle serdecznie |
Cytat:
a wyobraz sobie, ze ma DUZO wspolnego poczynajac od teog, ze to dwa dzialy tego samego forum i ja widze 2 rozne swiaty Cytat:
Przypomnij sobie co robiles sam kilka lat temu. |
ja w tej liscie znalazlem duzo wspanialych osob a glownie Remix, Ciapek, Nimal i Yankee, na ktorego zaglosowalem. Kazdego z tych ludzi szanuje i bardzo lubie. Zawsze byli i sa nadal pomocni. Wybor padl na Jankesa zupelnie przypadkowo z tych ludzi :) naprawde...
pozdrawiam Was Panowie...Niech nowy mod bedzie :cool: |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
pozdro, Marcin |
Cytat:
pokaz no to prosze bo nie wierze ze nie snie :) milo ze mnie jeszcze pamietasz i milo bylo z Toba polemizowac pozdrawiam serdecznie |
Moderator powinien być: bezbarwny, przeźroczysty i nieprzemądrzały.
Sid zdecydowanie przesadzał: znał się na wszystkim, przytłaczał wszystkich. Głosuję na Remixa, nr 2 to Nimal. Wydają się być dobrymi kandydatami na moderatorów a przynajmniej mają na to zadatki. 8) |
@Majonez, qrna Ty zapomniany?
BTW mam już rozpisek :) /no nadal niekompletny ale na najlepszej drodze do aktualnosci / zaiteresowany? pozdrófka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |