Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wybory nowego moderatora (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wybory-nowego-moderatora-32067/)

BD 05.03.2004 12:50

Cytat:

Napisany przez yahol
-BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych?
Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ......
Cos sie stalo, ale co?

Oczywiscie ze sie zastanawialem i to nie raz. Nawet mam swoja terorie na ten temat. Moim zdaniem to jest tak, ze tematyka plyt CD jest juz tak dlugo dostepna i walkowana, ze czesc starych gosci na forum uznala, ze napisano i powiedziano juz wszystko. Niestety zapomniano o takim drobnym fakcie, ze przychodza nowi ludzie dla ktorych plyta CD nadal jest wyzwaniem.

Starsi specem spoczeli na alurach i znaja teraz jedna odpowiedz - SZUKAJ bo to bylo 1000 razy. Szkoda bo taka postawa zabija ducha forum.

Zwroc uwage na dzial DVD gdzie panuje calkiem inna atmosfera. Widac tam chec pomocy, ludzie zyja tematem i nikt z nich nie dyskutuje o *******ach np na offtopicu.

Monter 05.03.2004 13:42

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Powiem krotko zanim nastapi moj kres - chcieliscie glosowania i macie, a teraz narzekacie ze w ogole jest i jest nie potrzebne. Zachowujecie sie jak kobieta w ciazy, nic wam nie odpowiada. Na was moderator nic nie pomoze wam potrzeba faceta z rozga albo palka zeby was lac.

To tyle, do widzenia

Gdybym był właścicielem serwisu, a Ty modem, już byś tu nie pracował. Uznaj, że Ci się upiekło.

BD 05.03.2004 13:47

Monter - niestety nie jestes a ja sie zgadzam z Thanatosem. Ludzia nie da sie dogodzic. Jak sam wybiore moda to bedzie zle bo sie nie zapytalem o zdanie forumowiczow. Jak pojawily sie wybory jest zle ...

Monter 05.03.2004 13:54

Też dlatego uznaję, że dla dobra wszystkich NIE MAMY JUŻ O CZYM ROZMAWIAĆ... Przynajmniej poziom słów i ich dobór mnie nie odpowiada.
[EOT]

cana 05.03.2004 13:57

@BD, toć offtopic jest do pierdólek ;) i tematów okołokompowych
BTW z kazania wielebnego cany do korytian / do korekty tak ma byc! ;) /
powiadam Wam iż offtopic jak korzen mocny wieczorną porą świadczy o kodycyji serwisu :)

pozdro

Patrix 05.03.2004 14:09

Cytat:

Napisany przez BD
Zwroc uwage na dzial DVD gdzie panuje calkiem inna atmosfera. Widac tam chec pomocy, ludzie zyja tematem i nikt z nich nie dyskutuje o *******ach np na offtopicu.

BD co ma piernik do wiatraka, CD do DVD, tylko jak masz okazje to nawiazujesz do dzialu dvd...z racjami ach och.... najlepiej skasujcie opcje szukaj to bedzie git. Acha i jeszcze usuwanie starych postow...

Fakt plyta CD moze byc wyzwaniem, ale troche z umiarem.
Ktos mowi ze ma problem a ten sam temat napisany przez kogos innego jest 10 pozycji nizej. :blee:

Ciekawe za jakie slowko mnie zlapiesz...

PS #1
Nie najezdzam na Ciebie...

PS #2
chyba zaczne mniej na offtopic zagladac, na dobre mi to wyjdzie...

Niebiessska 05.03.2004 14:31

Zaglosowalam wiadomo na kogo i wiadomo dlaczego :D :D :D

Pozdrawiam

bgn 05.03.2004 14:48

Cytat:

Napisany przez BD
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac ;).
Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly :D

Bartusiu - a ty znowu Jak Lenin ze spiskową teoria dziejów. W sumie najlepiej mi się kłóciło z tobą , potem z moim kapralem w wojsku, no i może z Majonezem dopóki nie puściło mu poczucie humoru. Moje kłótnie z Sidem miały dwa wymiary - ten widoczny i ten mailowy. Z userami a wlasciwie jednym mialem raz starcie - gdzie zreszta go publicznie przerosilem. Ciapkowi raz napisalem ,zeby nie pisal co ktos tam mowi - tylko pisal o ty co sam robi.
A wybieranie moda - coz sa portale gdzie mozna wybierac panienki ( bardzo mi sie podobaja portale rosyjskie), szansa jest chyba wieksza w prawidlowym, zgodnym z oczekiwaniami wyborze - bo tam sa opisane umiejetnosci.
Wybierz sobie kogo tam chcesz - ale nie dorabiaj teorii ( klarownie zreszta wylozyl to Yahol)
No i pozdrawiam cie jak zwykle serdecznie

BD 05.03.2004 15:27

Cytat:

Napisany przez Patrix
BD co ma piernik do wiatraka, CD do DVD, tylko jak masz okazje to nawiazujesz do dzialu dvd...z racjami ach och.... najlepiej skasujcie opcje szukaj to bedzie git. Acha i jeszcze usuwanie starych postow...

a wyobraz sobie, ze ma DUZO wspolnego
poczynajac od teog, ze to dwa dzialy tego samego forum i ja widze 2 rozne swiaty

Cytat:

Napisany przez Patrix
Fakt plyta CD moze byc wyzwaniem, ale troche z umiarem.
Ktos mowi ze ma problem a ten sam temat napisany przez kogos innego jest 10 pozycji nizej. :blee:

Pamietaj, ze nie kazdy zna sie tak dobrze na sprawie jak Ty i dlatego pyta.
Przypomnij sobie co robiles sam kilka lat temu.

Kasprzak 05.03.2004 16:16

ja w tej liscie znalazlem duzo wspanialych osob a glownie Remix, Ciapek, Nimal i Yankee, na ktorego zaglosowalem. Kazdego z tych ludzi szanuje i bardzo lubie. Zawsze byli i sa nadal pomocni. Wybor padl na Jankesa zupelnie przypadkowo z tych ludzi :) naprawde...

pozdrawiam Was Panowie...Niech nowy mod bedzie :cool:

CIAPEK 05.03.2004 16:24

Cytat:

Napisany przez bgn
(...) Ciapkowi raz napisalem ,zeby nie pisal co ktos tam mowi - tylko pisal o ty co sam robi.(...)

nie pamiętam kiedy uraczyłeś mnie tą "szczenięcą" uwagą ;), ale chyba było to dawno bo taka uwaga na pewno by była dla mnie znaczną. Bo przepisywania czyiś myśli i pisanie co ktoś mówi czy pisze...ehhh nie mam 12 lat.
pozdro

Alinoe 05.03.2004 17:18

Cytat:

Napisany przez cana
@BD, toć offtopic jest do pierdólek ;) i tematów okołokompowych
BTW z kazania wielebnego cany do korytian / do korekty tak ma byc! ;) /
powiadam Wam iż offtopic jak korzen mocny wieczorną porą świadczy o kodycyji serwisu :)

pozdro

podpisuje sie pod tym POGRUBIENIEM i kursywą dla wyróżńienia

pozdro, Marcin

Majonez 05.03.2004 18:28

Cytat:

Napisany przez bgn
[...]no i może z Majonezem dopóki nie puściło mu poczucie humoru[...]

mnie puscilo poczucie humoru
pokaz no to prosze bo nie wierze ze nie snie :)
milo ze mnie jeszcze pamietasz
i milo bylo z Toba polemizowac
pozdrawiam serdecznie

esem 05.03.2004 18:36

Moderator powinien być: bezbarwny, przeźroczysty i nieprzemądrzały.
Sid zdecydowanie przesadzał: znał się na wszystkim, przytłaczał wszystkich.
Głosuję na Remixa, nr 2 to Nimal. Wydają się być dobrymi kandydatami na moderatorów a przynajmniej mają na to zadatki. 8)

cana 05.03.2004 19:27

@Majonez, qrna Ty zapomniany?
BTW mam już rozpisek :) /no nadal niekompletny ale na najlepszej drodze do aktualnosci / zaiteresowany?

pozdrófka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34.