![]() |
No i zaglosowalem....
Yankee masz moj glos! :spoko: |
Remix bo............jest szczery i pomocny! I to są chyba dwie najważniejsze cechy jakie powinien posiadać moderator.
|
No cóż widzę że kolejna debata kto ma zostać moderatorem.... Tym razem chyba najbardziej otwarta na ludzi "z forum" (nie Bartek? :) ) jak patrzę na niektóre propozycje to mam troche mieszane uczucia Ten kto ma najwięcej głosów ten wygrywa? .. .. .. troche inne metody selekcji niż za dawnych czasów
|
ilość osób, które oddały głos nie powala na kolana
ilu jest członków forum? 48 to marny wynik... |
Cytat:
"ja nie chcę i nie chciałem, to Oni chcieli więc będę" coś jakby "nie chcę ale muszę" aha, ja napewno zapamiętam te słowa |
Cytat:
wiesz bardziej chce niz nie, ale jakby nie ludzie ktorzy zglaszali sie do mnie z takim pomyslem ze moze Ciapek na pewno bym sie nie zglaszal sam na moderatora. To dla mnie jasne i o to mi chodzilo. Nie chce ale musze? Nie nie robie nic wbrew swojej woli. @tomgoo ankieta to nie wszystko. pzdr |
CIAPEK zrobi to dla ojczyzny. Dla Boga, honoru i ojczyzny... :spoko: Jest to poświęcenie które jest w stanie ponieść ;)
|
Ciapek! Ciapek!!
bo jest zaangażowany i uczciwy - i jajarz przy okazji :) ps Kowalik! dzięki za uzananie :) pss ankieta jest troche konkursem popularności - luzu więcej. Pozdrufka boża krufka |
Zagłosowałem. Ciapek masz mój głos.
Pozdrawiam |
Oddałem swój głos na Ciapka.
powodzenia :) |
A ja kliknąłem na Nimala, gdyż z autopsji wiem, że jest łebski facio (wystarczy tego forum nie ograniczać tylko do OFFtopiku aby się o tym przekonać).
Pozdrawiam. |
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu... BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly :) dziekuje za wytypowanie mnie, co wiarze sie z doza zaufania, jaka dazycie Swoich kadydatow rozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum) nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy ??? naprawde szkoda ze Sidu odszedl, szoda ze Wyjadacze zadziej sie udzielaja.... pisale w watku pozegnalnym Sida o wietrze zmian... qrcze silny ten wiatr pozdro wszyscy glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku |
Cytat:
nie rezygnuję z tego - tak jak i wchodzenia na forum - broń Boże. Nie będę głosował, bo w końcu jest mi obojętne, kto będzie modem, nie dlatego abym was koledzy kandydaci olewał- ale taka po prostu. Cechą pożądaną byłoby poczucie humoru i transparentnośc moda. Historycznie rzecz biorąc - każdemu modowi na tym forum mniej lub bardziej "odbijało" i to niekoniecznie z tytułu wody sodowej, ale z chęci przekształcenia NAS na swoj 'obraz i podobieństwo", co mnie zawsze wkurzało i pewnie i teraz tak będzie. Bardzo ceniłem sobie trzeciego moda z ostaniej dwojki, który był krótko i odszedł. A co do dyskusji bardziej merytorycznych - jak stanieja nagrywarki DVD i stana sie bardziej dostepne - to i problemybeda.Teraz kazdy jako tako czytajacy leszcz spokojnie moze wypalic plytke w miare poprawnie, bez zerwania strumienia danych - to i nie ma nad czym dyskutowac. I w tym pogodnym ,przyjacielskim nastroju pozdrawiam Was wszystkich wybieranym i wybierających :uscisk: |
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac ;).
Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly :D |
Cytat:
Jest mi doskonale obojetne kto bedzie modem, a sadze, ze moj wybor aby nie brac udzialu w glosowaniu, wynika m. in. z tego, ze nie widze nikogo kto by mi pasowal. I to jest wlasnie moj wybor. Przetrwalem na tym forum i modowanie bez Sida i modowanie Sida, mysle ze bede je odwiedzal i teraz. Problem nie lezy w wyborach moda, ale w wyborze drogi jaka to forum bedzie szlo. Bo chwilowo jest to forum o niczym, moglo by skladac sie wylacznie z tematow przyklejonych, a jedyna sluszna odpowiedzia jest "szukaj" - bo to juz bylo. To forum zdobylo sobie wysoka pozycje w sieci, nie dlatego ze byl jakis mod czy admin, (osobowosci tez przyciagaja, ale bez przesady) ale ze wzgledu na zawartosc. Jak beda marni userzy - to i wybitny mod nic tu nie pomoze. I jeszcze raz zapytam, tym razem wprost: -BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych? Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ...... Cos sie stalo, ale co? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |