![]() |
Cytat:
|
Hmm ... a ja nie zaglossuje na nikogo. Ciapek zipie wybacz, poprstu nie widze cie wroli moda ale jako zwylego dawnego usera. Nie powinienas spoczywac na laurach i pamietaj, ze jezeli zostaniesz modem jestem z Toba, i nie zatracaj sie w tym co robisz, i pozostan tym kim byles z dodatkowoa funkcja w przegladarce typu "skasuj" ... pamietaj masz moje poparcie, ale nie bede glosowal. Jak juz mowilem w poprzednim watku proponuje kandydature JASUTA I SEBY, ale na zadnego nie zaglosuje.
pozdrawiam PS co sie z ty mforum dzieje ??!! ludzie??!! chyba czas na mnie, czas nie miec czasu na forum bo wszystko tu sie wali [wiecej mojej wypowiedzi w "zegnajcie"... ale przemysle pozdro |
glosuje na uzytkownika o nazwie: Monter
|
Cytat:
Rzeczywiście jest ono n/c. |
Sonda zostala zakonczona czas na podsumowania.
|
and the winer is ....
|
???????????????????
|
The winner is ...
No wlasnie wypracowujemy stanowisko i oglosimy zwyciezce. Prawa moderatora zostana nadane ok 10.00 - 12.00. |
Thanatos bedziesz nas tak trzymal w niepewnosci do 10 ?
|
Cytat:
|
.... and the Oscar goes too ..... :cisza: :kasa: :roza: :* :uscisk: :klotnia: :cool: :blee:
|
Sonda została zamknięta w nocy, dziękuję wszystkim za te 23 głosy. Dzięki dla Patrixsa, który osobiście zgłosił się do mnie z pomysłem kandydowania, bo sam jak pisałem bym się nie zgłosił.
:piwo: |
Cytat:
Miłego i beztresowego moderowania forum ...mam nadzieje że funkcja moderatora nie zmieni cię z przyjażnie-pomocnego Ciapka w bezdusznego o******ającego moda ;) Pamiętaj możesz liczyć na mnie ,mam nadzieje że na wielu z nas userów ;) |
Cytat:
Moje główne założenie to właśnie się nie zmienić. Niech Ciapek pozostanie Ciapkiem ale teraz z filtrem moderatora ;) pozdrawiam! |
...klapa, rasia, buzka gozdzik...
...klapa, rasia, buzka gozdzik... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |