![]() |
RiT2 - chlopie czy ty nie masz innych problemow. Czy przy tak malej liscie kolejnoc alfabetyczna ma znaczenie. Gdzie widzisz naduzycie - zastanow sie zanim cos napiszesz.
|
Cytat:
A tak a propos czemu mozemy zawdzieczac wzmozona aktywnosc na forum B. D.???? |
Cytat:
|
z wytypowanych ośmiu kandytatów na supermoderatora nadaje się pięciu ...i jak bym mógł zagłosował bym na nich wszystkich ...;) ale nie mogę więc głosuje tylko na jednego :)
|
taka mala uwaga z mojej stronu. Na liscie mialy sie znalezc osoby ktore zostaly wytypowane przez jedna, lub kilka osob, a zaowazylem (moze sie przewidzialem) ze ktos sie dopominal o dopisanie na liste mimo ze nikt go nei typowal. Jak to w koncu jest z tym??
Rzeczywiscie, trudno nam dogodzic ;) |
1.głos na NIMALa - konkret+doza zdrowego rozsądku+odrobina humoru=NIMAL
2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic 3.szkoda odejścia SIDa pozdro, Marcin |
Cytat:
no jestem pod wrazeniem - ,,,ale nie bede na ciebie glosowal ale na na twoich "konkurentow tez nie - bo jest mi to obojetne |
Cytat:
BGN, czyzbys dolaczyl do grona cynikow?:) Ps: stare czasy nie wroca:( Nastepuje zmiana pokoleniowa. Ja tez nie glosuje. |
A ja glosuje na Nimala.
Wdaje mi sie ze skoro jest mozliwosc glosowania to jednak lepiej z niej skorzystac niz potem narzekac prometeusz |
A po co tu mod, przecież te forum tak na prawdę nie potrzebuje go
Starzy wyjadacze i tak działają jak moderatorzy :peace: |
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem :) @yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą. Cytat:
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy. |
Drogi Ciapku!
(wybacz, ze tak familiarnie) To se ne wrati - jak mowia nasi sasiedzi. Zmienaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie, zmienia sie forum. Nie chcialem byc poprzednio modem, nie chce byc teraz i najpewniej nigdy taka mysl nie powstanie mi w glowie. Zycze Ci powodzenia w tej syzyfowej pracy. uwazam jednak, ze pewne normy powinny byc zachowane, a to jednoznaczne wyrazenie checi do kandydowania, pomysl na prowadzenie i takie tam drobiazgi. Wiedza nie jest elementem koniecznym. (serio). Jedno wiem, bedzie Ci trudno, bo jaki by Sid nie byl, byl osobistoscia i nadawal ton forum. (ja akurat nie pochwalam takiego zachowania i tego typu charakter jest dla mnie .... no nie do przyjecia). Zwrociles pewnie uwage, ze ten stary trzon forum, to jadro, zniknelo. A pomyslales czemu? Dobra - koncze, bo mi sie panewki luzuja, a poczucie humoru na tej planszy nie jest dobrze widziane. No wlasnie - a moze by tak troche oparow absurdu? |
Yankee jest spokojny i opanowany ciapek zaś łatwo go zirytować i udowodnię To jak zostanie modem:)
|
Cytat:
bgn zawsze postrzegałem Cię jako kontestatora i zwolennika wolnej myśli. nie rezygnuj z tego jak i z głosowania na moda - tylko mocno przemyśl swój głos! pozdrawiam Cię serdecznie |
Cytat:
pozdrawiam, Marcin |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:35. |