![]() |
|
Chernobyl ***8211; First Days After the Explosion
|
Rycho robaka zalał, dawno już temu
to dlatego nie ma |
taki np. Rychu już od mezozoiku nie ma robali :spoko:
|
Wraca się bez robali.
|
Z tamtad sie nie wraca:hmm:
|
no, a po powrocie wszystkim wyrosną jaja na plecach :ysz:
|
To w tym roku zlot w Czernobylu pod hasłem "Jaki wpływ ma promieniowanie na jakość zapisanych danych na różnego rodzaju nośnikach" :D
|
Cytat:
|
Trudno żeby przynosiła przyjemność kiedy nad uczniami znęca się psychicznie i zmusza do poświęcania czasu na coś co ich nie interesuje. Trudno też kiedy jest takie parcie w mediach na ogłupianie i rozleniwianie umysłu; nawet sami rodzice nie potrafią wychowywać dzieci.
Nie wiem na jakich ty czasach się zatrzymałeś, ale śmiem twierdzić że teraz to nawet "studentów" nie upilnujesz a co dopiero taką 'bachoriadę'. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do Czarnobyla to kiedyś może się tam wybiorę. Zobaczyć te budynki, place zabaw...masakra! |
Cytat:
|
Tak, wszystko powinno zostać w nienaruszonym stanie. Jeżeli ktoś w mieszkaniu na półce zostawił zdjęcie rodzinne to ma tam leżeć. Jeżeli ktoś w kuchni garów nie pozmywał to też mają tak zostać. To tworzy niepowtarzalny klimat.
|
Cytat:
Sam nie wiem, jak to miejsce jest traktowane. Czy jako coś, co ma pozostać samemu sobie i niszczeć, czy może coś, co z czasem (pytanie jakim) będzie w jakiś sposób na nowo zagospodarowane. |
No dobra, to ja robię wypad do strefy... odpalam Stalkera. :mruga:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:08. |