![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wypadek w Katowicach
w światowej ojczyźnie bezrobotnych znowu nie było komu posprzątać śniegu
mam nadzieję, że osoba odpowiedzialna za organizację tej imprezy dostanie 25 lat, co najmniej |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze jakis link bo nie kazdy przeglady newsy z onetu czy z byle kad..
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() http://wiadomosci.onet.pl/1249892,11,item.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() caly czas mowia o tym na tvn24 zdaje sie ze ta cala hala targowa jest gdzies miedzy silesia a chorzowskim parkiem, jakas wystawa golebi tam byla takze ofiar moze byc duzo (oby jak najmniej). na szczecie ekipy z psami i inni specjalisci od szukania zywych pod gruzami (gornicy) tez tam jada takze wydaje sie ze zle niebedzie, wspolczuje jak kogos bliski tam sie znalazl
![]() |
![]() |
#5 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja wiem o co chodzi tylko ludzie, ktorzy nie zagladaja na onet pewnie nie wiedza o co chodzi
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
U mnie w pracy śnieg z dachu uprzątnięty już został pare dni temu.
Z tego co mówią w TV to tam nie było dużo śniegu, tylko to wina złej konstrukcji Niestety nie zmienia to faktu że to straszna tragedia |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Straszna tragedia, media robia oczywiscie sensacje... ale czy ktos wyciagnie jakies wnioski z tego wydarzenia?
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
ten wypadek zdarzyl sie w Katowicach czy w Chorzowie... ?
Media podaja sprzeczne informacje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
z Hanysami to ja wspólpracuję akurat, najsolidniejsze chłopaki i pracowite i mieszkam teraz na Polesiu, chociaż rodowity warszawiak; szkolę się do udziału w OSP, byłem na kilku akcjach, to widziałem bezmyślność i lenistwo w Rosji zawaliło się kilka dachów tej zimy, to naprawdę trzeba wykazać się zupełną głupotą,brakiem wyobraźni, żeby oszczędzać na odśnieżeniu dachu, bo tak to pewnie było. nawet jeśli to nie było bezpośrednią przyczyną, to śnieg utrudnia pracę służbom ratowniczym. impreza, która się tam odbywała zapewne naruszyła stabilność nadwyrężonej konstrukcji - ciepło idące do góry, dźwięki, drgania i poszło Honor dla pracującej tam Straży |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Chyba pali zostal zle zrozumiany. Ojczyzna jest kraj, czyli piszac "w światowej ojczyźnie bezrobotnych" mial na mysli Polske. Tak mi moj dosc prosty tok rozumowania podpowiada i chyba obuzacie sie troche na zapas
![]() Tak czy inaczej wlasnie - dlaczego nikt nie zadbal o odpowiednia konserwacje hali, skoro przebywalo w niej 1000 osob (pewnie nie pierwszy raz), no i chyba ktos to jeszcze postawil ... widac nie zachowal odpowiedniej ostroznosci przy budowie ... //jak pisalem to nie widzialem tego co powyzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to prawda, powinien być nakaz sprzątania śniegu z dachów budynków publicznych. Już parę hal sie zawalilo tej zimy, lecz nigdzie nie bylo ludzi ....do dziś.
![]() |
#14 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda ludzi.... A telewizja (szczególnie taka jak TVN 24) ma swój żer.. Może trajkotać o tym całą dobę, mieląc wszystkie opcje w lewo i w prawo. Tymczasem nic nowego nie ma, jest tragedia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |