![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brawo Tomek!!!!
Swoja droga media teraz beda sie rozpisywac, jaka to byla udana dla nas Olimpiada
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
I jak się okazuje 2 na tych Igrzyskach
srebro Sikory brąz Kowalczyk Gratulacje im i chwała
![]() |
#123 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie powiecie, ladnie strzelal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
To co zrobił Tomek to poprostu mistrzostwo świata. Chyba już nikt nie myślał, że Sikora zdobędzie jeszcze jakiś medal na olimpiadzie. Brawo Tomek!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja liczylem na medal
i licze na medal u pan....na magde gwizdon.....od dwoch lat kazdy dobry start tomka oznaczal dobry start magdy...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
no to WIELKIE BRAWA !!!!
MAMY 2 MEDALE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
"...nadzieja nie umiera nigdy ..."
Wielkie gratulacje dla Tomasza Sikory !!! Wspaniały bieg, bardzo dobre szczelanie - tylko jedna runda karna (gdyby nie ona dziś słuchalibyśmy Mazurka ![]() Wielkie gratulacje !!! ![]() ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
To może szkoda,że igrzyska już się kończą
bo może jeszcze jakiś medal by wpadł oj gdyby skoczkowie lepiej się spisali i gdyby nie ten pech prześladował naszych to pewnie byłoby jeszcze weselej
![]() |
#129 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
fajnie ze medal znpwu nie bedzie takiej kompromitacji...chodz moim zdaniem na tylu sportowcow co wyslalismy moglibysmy jeszcze z dwa zdobyc ale doper i to....ci ludzie co zajmuja sie tymi sportami zimowymi i dzialacze powinni juz zaczac myslec o olimpiadzie za 4 lata zeby poprawic wyniki i byc lepiej przygotowanym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do mediów i wypowiedzi to nie chce mi się już tego tematu poruszać. Dla mnie szczytem było, że nawet tak pozytywne wydarzenie, jak zdobycie medalu olimpijskiego nasi politycy potrafili obrócić w kolejny powód do przepychanek politycznych... Kciuki trzymać mogliśmy i jak widać, podziałało ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() Jest super, co prawda jeden strzał i na pewno byłoby złoto, ale i tak jest super ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
Cytat:
gdyby nie to jedno karne okrazenie to z pewnoscia cieszyli bysmy sie ze zlota w Turynie. ale i tak jest dobrze! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Przyznaje się bez bicia,że trochę przesadziłem w swoim poprzednim poście krytykując polskich olimpijczyków.Dwa medale to jest już coś.Szkoda ,że reszta zawodników nie pokazała się z lepszej strony.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bieg Tomasza Sikory - podobnie jak i w piątek Justyny Kowalczyk - nie oglądałem od początku. Ale od momentu kiedy włączyłem w sobotnie przedpołudnie TV, i okazało się, że masz Tomek zaliczył pierwsze bezbłędne strzelanie - serce zaczęło mi mocniej bić. Wiadomo było bowiem, że fizycznie jest przygotowany do igrzysk bardzo dobrze - niestety dużo gorzej było na strzelnicy. A tutaj zaczęło się bardzo dobrze - pierwsze strzelanie bez pudła. Kiedy podczas drugiego także nie było rundy karnej - wstąpiła we mnie nadzieja - ale i serce zaczęło coraz szybciej bić ![]() Emocje sięgały więc dziś zenitu !!! Gdyby nie to jedno pudło - dziś grano by Mazurka w centrum Turynu. Ale i tak jest to wspaniały występ, tak bardzo przecież utytułowanego zawodnika, jak Tomasz Sikora. On sam także to bardzo mocno przeżył - te łzy podczas wywiadu dla TVP, to były prawdziwe łzy szczęścia. Nie udało się podczas pierwszych startów - ale udało się na koniec !!! Niestety występy pozostałych naszych zawodników, podczas tego przedostatniego dnia Igrzysk, nie należał do udanych, niestety. Cóż ... Jutro ostatnia szansa - bieg na 50 km z udziałem Janusza Krężeloka. Może i on sprawi nam niespodziankę - trzymamy kciuki ... A wieczorem ceremonia zamknięcia - zgaśnie znicz, który zapłonie dopiero za dwa lata w Pekinie. I przyjdzie czas na podsumowanie tych Igrzysk ![]() A na zakończenie - coś z pogranicza Olimpiady - czyli dzisiejsze MP w skokach - i detronizacja Adama Małysza ! Po raz pierwszy od 7 lat, Małysz nie zdobył MP - wyprzedził go bardzo dobrze dziś skaczący Mateja. Nie uważam to - jak niektórzy - za zmierzch Adama - ale choćby pod względem symbolicznym - jest to znaczące wydarzenie ![]() Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 26.02.2006 o godz. 01:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|