![]() |
Albo on naprawd***281; jest szatanem. Sorry pomyli***322;em sie - szamanem :D @ed wcze***347;niej nie wspomina***322;e***347; o swoich nadludzkich si***322;ach :hmm:
|
Jak na razie zima traktuje nas łagodnie :D
Pisząc nas mam na myśli wszystkich co sami sobie grzeją :piknik: Ciekawe co styczeń nam przyniesie ??? |
Cytat:
na razie widać po gazie i drewno zaczęło znikać - w dzień maks 6 w nocy różnie i zero słońca...opał zaczął schodzić, ale w porównaniu do zeszłego roku to mniej niż połowa :) |
Cytat:
W nowym domu narazie nie grzej***281;, przez co mnie kiesze***324; dodatkowo nie sw***281;dzi, a co b***281;dzie dalej , zobaczymy. Ed , Ty podobno masz jakie***347; szama***324;skie zdolno***347;ci :> Pokieruj tak ***380;eby dobrze by***322;o :D |
Cytat:
a cholera mało tego nieba u mnie widać. zapaliłem papierosa i wiatr raz z północy, raz z południa i kombinacje z zachodem - czyli kłębi się coś nad nami. ochłodzi się to pewne, ale gdyby w tej kombinacji występował wiatr ze wschodu to zima była by zaraz. a tak spoko. nawet po chmurach nie widać było chęci zaśnieżenia... |
Moze i Cie nie lubie, ale Twoje prognozy mi sie podobaja :-).
|
Co do glownego tematu...
grzeje kto***347; w tym roku ? bo ja nie :szczerb: |
Nikt nie grzeje, ale ka***380;dy daje w palnik :D
|
Cytat:
IV RP :taktak: |
ludzie ale si***281; porobi***322;o...
drewno co mia***322;o zosta***263; na przysz***322;y rok za chwil***281; (5-7 dni) zacznie schodzi***263; ruski gaz idzie te***380; dobrze, bo przy przezi***281;bieniu 17 stopni w domu odpada - jest 19.6 ku***378;wa tylko noc***261; mo***380;na przyoszcz***281;dzi***263;, bo kominek dogrzewa mi g***243;r***281;, wi***281;c na noc centralne mo***380;na i trzeba mocno zmniejszy***263;... |
Nooo!
Tak zimno to jeszcze nie bylo tej zimy :-/. Wkurza mnie snieg, wkurza mnie taki zimny wiatr.. A swoja droga - ciekawe czy bedziemy narzekac na takie upaly jak rok temu? Brr... jak sobie przypomne ta patelnie o_O. |
Cytat:
do lata to daleko, ale co z wiosną?...przy tym wariactwie pogodowym może być wszystko. |
Ja tu kilka dni temu butki na allegro zamowilem i snieg spadl :-/.
|
Cytat:
wieje strasznie i to minus 4. jeśli chodzi o ubrania to ja stwierdziłem, że mi się zimowe rozlatują - nic nie kupowałem, bo lekka jesień była cały czas do niedawna a teraz stwierdzam, że wiosennych też mam mało... ni nic. na razie białe piekło - patrzę jak zawiewa z dachu... |
Cytat:
U mnie ***347;niegu niet. :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42. |