![]() |
Do posłuchania
|
Ale jaka znowu hipokryzje?
|
Znowu źle interpretujesz. Wcale się nie cieszę. Pokazuję tylko hipokryzję ;)
MS tak się nad wszystkimi innymi wznosił i pokazywał jak to u niego w zamkniętej dolinie będzie super. Teraz widać, że były to tylko puste słowa, bo jeżeli jakiś producent się wypnie to MS nic nie jest na to w stanie poradzić. Pamiętaj sobrus "Im głośniej krzyczysz, że jesteś niepokonany, tym głośniej będzie krzyczał przeciwnik wbijając cię w ziemię." Dobrze się stało tylko z jednego powodu - pewne osoby zobaczą jak wygląda współpraca na takim poziomie. Dla mnie ta kwestia jest już zakończona - pokazałem co chciałem ;) |
Jak to nie, skoro sie cieszysz, że Microsoftowi się nie udało?
W następnych postach jeszcze bardziej. Raczej powinieneś się smucić, że na sensowne update mogą liczyć tylko posiadacze iOS. A z tego że Microsoftowi się nie udaje nikomu nic nie przybędzie. Chyba że po prostu fanboje sie cieszą, że u Google jednak wcale nie jest gorzej (chociaż jest do d**y) || Nawiasem mówiąc widać, że producenci sprzętu coraz mniej liczą się z Microsoftem. 10 lat temu nie współpracowałeś z M$ = nie istniałeś. |
@sobrus dowcip śmieszny i opisuje dużą część naszego społeczeństwa :P Jednak w żadnym wypadku nie odnosi się do tego...
MS miał prowadzić WP inną ścieżką - ponoć lepszą. W każdym możliwym momencie podkreślał, to że aktualizacje będą dla każdego. Teraz widać prawdę. Nawet mimo tego, że kompletnie kontrolują system operacyjny, to nie są w stanie tego wymusić. |
Antypolskie kawały opowiadasz. ;]
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://www.linuxfoundation.org/about/members Nie oszukujmy się ale warunki stawiają takie firmy jak Intel, Qualcomm TI i inni którzy robią chipy... MS może sobie mówić i pisać co chce a czy dane urządzenie będzie miało wsparcie i tak należy do producenta. |
Nie wiem co smerfony mają do serwerów... zbyt szeroko podchodzisz do tematu. Mowa o desktopach i urządzeniach personalnych.
Nie spieram się co się bardziej liczy na rynku serwerów ale MS Server i ich usługi mają się dobrze w korporacjach. Znajdź mi odpowiednik Sharepoint w Open source... no właśnie. |
No ale Linux na rynku serwerowym bardziej się liczy niż MS :P
btw, nie wiem na ile to prawda co tutaj napisali - http://myapple.pl/content/6712-andro...uja-rynek.html (sam tytuł już pominę bo to Android jak już dominuje rynek! No ale to MajApple ;p) ale jeżeli tak to WP leci w dół... |
Linuksa na PC w to nie mieszaj, to jest nisza, a mowa o komercji.
|
Na PC (linux) większość sterowników jest open source więc wsparcie jest przez długie lata.
Niestety ale na platformach mobilnych sterowniki są zazwyczaj zamknięty i jeżeli firmie znudzi się wydawanie ich pod konkretną wersję systemu to dany model jest w [ . ] :( Platforma MS miała być inna :D Miała zapewniać to czego producenci pod szyldem Androida nie mogą... || |
andy, tak jest z każdym systemem na smerfona, jak któraś firma pisze, że wieczne aktualizacje będzie oferować to ściemnia, to nie jest PC...
na PC jest długo ale też nie wiecznie... |
Po tym jak spuścili klientów z WP7 gdy premierę miała Nokia (bodaj 900?) już wiedziałem jak będzie :D Dla przypomnienia na miesiące przed premierą WP8 Nokia sprzedawała swój flagowy model z WP7 sugerując w pewnym stopniu, że dostanie WP8. Co się stało później wszyscy wiedzą.
Na początku są zawsze zapewnienia a potem... Teraz pewnie wszyscy rzucą się na HTC (co jest słuszne!). Pytanie tylko dlaczego te same osoby w podobnej sytuacji ze słuchawkami z Androidem krytykowały Google a nie firmy, które mają w dupie konsumentów? :) |
Cytat:
Cytat:
Czyli wystarczy, że producent nie zaktualizuje sterowników i słuchawka ma nowy system z głowy, piękny model biznesowy zgodny z tym co zapowiadali - "zawsze najnowszy system" :) Temat, przyadłoby się przenieść do działu: Systemy operacyjne i aplikacje - tam gdzie są inne flame wary. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:31. |