Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f120/)
-   -   Metal Gear Solid V - The Phantom Pain (i Ground Zeroes ;)) (https://forum.cdrinfo.pl/f120/metal-gear-solid-v-phantom-pain-ground-zeroes-92284/)

Trilu 25.01.2016 21:58

Oby to nie było zauroczenie,mnie oczarowała,a potem emocje opadły i urok prysł:P

misiozol 24.01.2016 23:17

Wiec w koncu po 3 miesiacach lezakowania gry zaczolem grac w ta gre , jedno co powiem gra wymiata zwlaszcza w 3D widac glebie obrazu ;)

Trilu 23.12.2015 23:07

No raczej mają ,ale te nie maja
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...wDOLuHTcKmZl4g

Berion 23.12.2015 23:05

Hokeiści mają ochraniacze na waginę? ;p

Trilu 23.12.2015 22:36

Ja tam widzę ochraniacz NFL :P

Berion 22.12.2015 13:49

A tak przypadkiem mi kamera zjechała, analog się zablokował... :fiu:

Ja tam dostrzegam twarz demona. Ale kto wie czy to nie coś gorszego.

Trilu 22.12.2015 11:20

@Berion,gdzie tam zaglądasz ? :P
No to japoński twór ,może kryć jakąś niespodziankę w spodenkach :rotfl:

Berion 22.12.2015 00:32

Ilość załączników: 3
Dobra, zrobiłem wszystkie misje główne, trzy zakończenia obejrzane. Można puścić do żyda.

scr1: Coś nie halo jest z tą Quite.
scr2: "Booocian! Booocian, patrz! Jak on może żyć to my też możemy!" Tak mi się skojarzyło z pewnego filmu.
scr3: Co prawda nie eagle i bez korony, ale na bezrybiu i rak ryba...

Trilu 21.12.2015 13:58

No ,to już wiadomo dlaczego Hideo dostał kopa,zrobił bubla za duże miliony :]
Również zakończenie obejrzałem na filmiku ,a grę już wymieniłem na Batmana:)

Berion 21.12.2015 12:21

Czy muszę kończyć te powtarzające się misje główne (te z tagami: [])? Ostatnią mam 43, wszystkie żółte side opsy skończone i nie mam nowszych. Wyczytałem wymagania na misję 46 i... odechciało mi się momentalnie grać - obejrzałem ukryte zakończenie na jutubie. :]

Czy ktoś w ogóle wykupił wszystkie upg bazy? Zrobiłem już chyba wszystko co było możliwe w wątku głównym, połowę side opsów i dopiero połowę wykupione, nie mówiąc już o upg broni i ekwipunku... a już o kosztach produkcji atomówki nie wspominając! Co za absurd...

Od czego zależy levelowanie ekipy? Mam wszystkie na ~40lv i się jakby zatrzymali. W podglądzie mam wszystkie na czerwono jak wtedy gdy falowicze (trouble makerzy) wszczynają burdy. Ale wszystkich się dawno pozbyłem lub wysłałem na misje samobójcze (niektórych A++ było mi szkoda się ot tak pozbyć). :szczerb:

Dlaczego jak balonuję żołnierza z S to potem ma i tak A++?

- - -

To mógł być najlepszy MGS w historii i klejnot w koronie Konami, ale nie... śmierdzi MMO na kilometr. Stałe doglądanie bazy (nawet brakuje sortowania chłopa na tej liście co przy 700 pozycjach w menu...), bezmyślne powtarzające się side opsy, które nawet nie pojawiają się wszystkie na raz/zaraz po sobie. Ciągle jest się wodzonym za nos i ciągle najprostsze rzeczy wymagają tony pieniędzy, podobnie jak sam transport. Oczywiście można je kupić w sklepie za prawdziwe pieniądze... Wyrżnięty na siłę GZ, brak dokończenia historii którą przedstawiono po łebkach w materiale bonusowym dla specjalnych wydań gry. Co to k*a ma być ja się pytam? Rozumiem, że Kojima pewnie mocno przegiął pałkę w budżecie, ale to ani jego, ani Konami nie usprawiedliwia. Mam nieodparte wrażenie, że to jest jakaś beta (a podobno premierowe wersje uszkadzały save'a po którejś ta misji...).

Jak dla mnie to 5/10 i tylko dlatego tak wysoko, ponieważ wstawki liczone trzymają najwyższy poziom, a cała fabuła jest dojrzalsza i okrutniejsza (palenie dzieci, odstrzeliwanie kończyn). Odczuwam ogromny zawód.

Berion 17.12.2015 01:26

Misja 22 a ja już jestem na permanentnym czerwonym z diabelskim rogiem. ;p Powinien to być alternatywny kostium...

Berion 15.12.2015 18:04

Ja też nie pooglądam. Ale dziś prószył taki testowy. :D

- - -

Z 60h to na bank poleci jeśli chcesz wszystko wykupić.

misiozol 15.12.2015 11:06

Co ciekawe mam ta gre juz ze 2 miesiace , ale czasu nie mam aby sie za nia zabrac :P

Trilu 14.12.2015 08:40

No za 100 lat to sobie śnieg na pewno pooglądam :P
Ostatnio to wszyscy kopiują jeden od drugiego,jak konia dała EA w swoim tasiemcu ,to zapoczątkowało wysyp szkap w grach .Fajnie polatać koniem ,ale bez przesady.

Bill ma kasę i się nie trzyma ,Hugh Hefner za to tak źle nie wygląda jak na swój wiek ,pewnie to przez okłady z młodych pań :D

Berion 14.12.2015 00:01

Znowu mi oczy krwawią. Stawiaj te przecinki jak człowiek. Błagam. :P

Cytat:

Napisany przez Trilu (Post 1344770)
No jakaś zimowa sceneria by stykła,bo tylko w grach i na filmach będziemy taką scenerie oglądać,nawet śnieg spierniczył z naszego kraju.

Czytałem kiedyś ciekawe badania z których wynika, że słońce tak oscyluje co około 300 lat. Za ~100 będziemy do Szwecji mogli po Bałtyku dojechać. ;p

Cytat:

Teraz sprawdziłem Hideo metrykę ,aż trudno uwierzyć w jego 52 latka ,dobrze się konserwuje :)
Jakbyś miał tyle waluty co Kojima też byś się tak trzymał. ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57.