![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1201 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hitoria "drogi", ponoc tez autentyczna, uslyszalem dzis od znajomego na uczelni:
Paru kolesi niezle napalonych trawa jedzie noca autem po miescie. Wjechali na rondo, a ze stan fazy byl zaawansowany nie wiedziec czemu zaczeli jezdzic tylem do porzodu po rondzie. Nagle slychac "lup" i samochod rutynowo odskakuje. Ogladaja sie i okazalo sie ze wpier*** sie w poloneza. W tym momencie z okolic ronda wyjezdza radiowoz. Goscie przerazeni zaczeli zjadac resztki trawy ktora im zostala. Zjedli, schowali woreczki i czekaja. Nagle policjant puka im w szybe, koles macha korbka w celu jej opuszczenia, gdy skonczyl wychyla sie do policjanta od ktorego slyszy "Jedzcie panowie do domu. Tamten w polonezie jest tak pijany, ze mowi ze to wy sie w niego w******yliscie jadac tylem!" ;-D |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1202 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Jedzie facet autostrad i nagle zauwaa duy napis:
SIOSTRY SZARYTKI DOM PUBLICZNY - 20 km Myli sobie - dziwne - ale jedzie dalej i widzi napis: SIOSTRY SZARYTKI DOM PUBLICZNY - 10 km Moze mi sie cos zdaje? - pomyslal,ale jedzie a tu: SIOSTRY SZARYTKI DOM PUBLICZNY - nastpny zjazd 1500 m Ciekawe - mysli sobie facet - czego takiego jeszcze nie probowalem, moze by tam zajrzec... Zjezdza z autostrady, po kilku kilometrach jazdy waska droga dojezdza do bramy klasztoru. Puka. Otwiera mu zakonnica w dugim habicie. - Czytalem ogoszenie siostr... - Prosze nic nie mowic - przerwala mu zakonnica przy bramie - ja wszystko wiem... ProszE i za mna.... Zakonnica doprowadzila go do ciezkich debowych drzwi. Zapukala trzy razy, drzwi otworzyly sie i stanela w nich siostra w habicie, ale bez nakrycia glowy. W dloni trzymala metalowa puszke. - Wrzuc do tej puszki 100 zl i rob, co ci kaze ta siostra... Facet wrzucil stowe do puszki i poszedl za druga siostra, na pocztku korytarzem, potem po schodach w gore, az doszedl do nastepnych, ciemnych, debowych drzwi. Prowadzaca go zakonnica zapukala do drzwi trzy razy, drzwi otworzyly sie, i oczom faceta ukazala sie nastepna zakonnica, bez nakrycia glowy i wierzchniej czesci sutanny. W dloniach, podobnie jak poprzednia, trzymala metalowa puszke. - Wrzuc do puszki 100 zl i rob, co ci kaze ta siostra... Facet poslusznie wrzucil 100 zl do puszki i poszedl za nastpna siostra. Najpierw ciemnym korytarzem, potem po schodach w dol, az do kolejnych ciekich, debowych drzwi. Zakonnica zapukala trzy razy, drzwi uchylila inna zakonnica, juz w samej bieliznie... W dloniach trzymala metalowa puszke, do ktorej domyslny facet bez wezwania wlozyl kolejne 100 zl i poszedl za nia. Przez dluzsza chwile szedl ciemnym korytarzem, az znalazl sie przed ciekimi, okutymi zelazem debowymi drzwiami. - Za te drzwi wejdziesz juz sam... Ale wczesniej wloz do puszki jeszcze 100 zl... Facet poslusznie wlozyl do puszki 100 zl i otworzyl drzwi. Jego zdumionym oczom ukazl sie parking, na ktorym stalo jego wlasne auto... Nad ogrodzeniem wisiala duza tablica z napisem: ZOSTALES WYR***ANY!!! odejdz w pokoju |
![]() |
![]() |
#1204 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Bylo ?? http://www.youforgotpoland.com/
Mam jeszcze takie : http://www.cafepress.com/youforgotpoland ![]() Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 12.10.2004 o godz. 00:04 |
![]() |
![]() |
#1205 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
A mnie ostatnio ubawił taki tekst :
Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby... |
![]() |
![]() |
#1206 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Kiedy Antoni ...
|
![]() |
![]() |
#1208 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
NOWE PRZYPRAWY KAMIS
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
|
![]() |
![]() |
#1210 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Czym się różnią dziewczynki w wieku lat 8, 18, 28, 38 i 48?
8: Kładziesz ją do łóżka, a potem opowiadasz jej bajki. 18: Najpierw opowiadasz jej bajki, a potem idziesz z nią do łóżka. 28: Nie musisz opowiadać żadnych bajek, żeby pójść z nią do łóżka. 38: Ona opowiada tobie bajki, by pójść z tobą do łóżka. 48: Ty opowiadasz bajki, by uniknąć pójścia z nią do łóżka. Przepis na świąteczne ciasto: Stare, ale niedługo będzie aktualne, przecież do świąt pozostało nam około 3 miesiące, więc warto zapoznać się z przepisem. Składniki: 2 śmiejące się oczka 2 zgrabne nóżki 2 zgrabne rączki 2 twarde kontenery z mlekiem 2 jajka 1 wyścielana futerkiem miska do mieszania 1 twardy banan Sposób przyrządzenia: 1. Spójrz głęboko w śmiejące się oczka 2. Rozdziel dwie zgrabne nóżki dwiema rączkami 3. Ściskaj i masuj kontenery z mlekiem bardzo delikatnie aż wyścielana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze natłuszczona, sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem 4. Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj - masuj w międzyczasie kontenery z mlekiem) 5. Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajkami (pozwól, aby wszystko przesiąkło - byle nie przez całą noc) 6. Ciasto będzie gotowe gdy banan stanie się miękki. Powtarzaj kroki od trzeciego do piątego lub zmieniaj miski do mieszania. UWAGA!!! Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu. Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu. Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta. I na koniec: |
![]() |
![]() |
#1211 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Dla miłośników Windowsa.
|
![]() |
![]() |
#1212 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
![]()
> Matematykowi zepsuł się kaloryfer. Wezwał hydraulika, ten postukał jakimś
> kluczem, pokręcił i woda przestała cieknąć. Radość matematyka szybko się > skończyła, gdy fachowiec podał cenę usługi. > - Panie, ale to połowa tego, co zarabiam. > - A gdzie pan pracuje? > - Na uniwersytecie. > - No to przenieś się pan do naszej spółdzielni, pochodzisz pan, popukasz > i zarobisz pan cztery razy tyle, co na tym całym uniwersytecie. Musisz > tylko pan pójść do biura, złożyć podanie i już. Tylko podaj pan, że masz > pan siedem klas, bo wyższe wykształcenie u nas nie popłaca. > Matematyk zrobił tak, jak poinstruował go fachowiec. Od tej pory jego dola > wyraźnie się poprawiła. Ale pewnego dnia przyszło zarządzenie o > podnoszeniu kwalifikacji załogi i skierowano wszystkich, którzy mieli > siedem klas do wieczorowej klasy ósmej. Pierwsza lekcja - matematyka. > Nauczycielka wita wszystkich: > - Dzień dobry, będziemy się uczyć matematyki, na pewno wszyscy dostaną > świadectwo ukończenia ósmej klasy. A na razie przypomnimy sobie, co > pamiętamy jeszcze ze szkoły. > - Może napisze pan wzór na pole koła? - wskazała na matematyka. > Ten wstał, podszedł do tablicy i zaczął wyprowadzać, bo akurat zapomniał > wzoru. Wyprowadza, wyprowadza, zapisał już całą tablicę i w końcu otrzymał > wynik "minus pi er kwadrat". Ten minus mu się nie podoba, wiec liczy od > nowa. Zmazał tablicę, znowu zapisuje wzorami i znowu wynik z minusem. > Zrezygnowany patrzy na klasę oczekując podpowiedzi, a wszyscy szepczą: > - Zmień granicę całkowania... > > ---------OooO--------- > > Jedzie Bush autostradą i w pewnym momencie widzi kierunkowskaz: "Jabłka > 1szt 5$". Myśli -to trochę drogo...To niesamowite by w Ameryce jabłka > kosztowały tyle... > Zaciekawiony zjeżdża z drogi pod stoisko z jabłkami i pyta farmera co to > za jabłka ma i dlaczego takie drogie. Farmer na to: > - To są specjalne odmiany genetycznie zmodyfikowanych jabłek. Te na > przykład mają smak kokosowo-miodowy. > - Czemu by nie spróbować? -myśli Bush. Kupuje jedno, i mówi: > - Ale te jabłko ma smak tylko kokosowy... > Farmer na to - proszę obrócić! > Bush obraca, gryzie - faktycznie - z drugiej strony ma smak miodu. > -Niesamowite!!! Macie jakieś inne smaki? > -Tak -odpowiada farmer - mam jeszcze szynkowo-serowe ale te kosztują > 10$... > -To wezmę jedno - Bush na to - kosztuje, smakuje i mówi: > - Czuję tylko smak sera. Gdzie ta szynka? > - Proszę obrócić - farmer na to... > Bush obraca - Rewelacja! Mój ulubiony ementaler > Farmer w pewnym momencie nachyla się i mówi szeptem: > - Mam jeszcze jabłka o smaku kobiecego przyrodzenia, ale te kosztują już > 100$. > "Skosztowałem dwa, czemu by nie skosztować trzeciego" - myśli Bush > - Daj pan. Spróbujemy. > Bierze gryza, smakuje, jeszcze raz, hmm... > - Panie! Przecież to ma smak g*wna!!! > - Proszę obrócić. |
![]() |
![]() |
#1213 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
z ogłoszenia :
kupie dom od radnego w cenie deklarowanej w oswiadczeniu majatkowym |
![]() |
![]() |
#1214 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]()
![]() |
#1215 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
"Już wiem skąd się biorą kawały o blondynkach
Stoję sobie w banku w kolejce do okienka, a do bankomatu podchodzi blondi z koleżanką. Rozpoczyna się proces wyciagnięcia z niego pieniędzy - o dziwo wkładanie karty i PIN poszły bezproblemowo i w momencie kiedy bankomat coś tam sobie mielił po swojemu usłyszałem tekst: - Lubię słyszeć ten dźwięk drukujących się pieniędzy." |
![]() |
![]() |
|
|