![]() |
Tak przy okazji to ten temat był już z milion razy na forum. Poszukaj sobie a dowiesz sie wiele ciekawych zeczy :P
|
Instalujesz najnowszego ClonCD. Bierzesz READ CD i robisz z niego Imaga, potem nagrywasz go w Clone Cd i masz. jako Profil ustawiasz GameCD i wszystko smiga. PSX,PC,Muza,PS2 no problem. No chyba ze masz zabezpieczone je jakims magicznym sposobem tak jak gry od kolesi ode mnie ze nic ich nie rusza :-((
|
Witam wszystkich jest poroblem z alcohol120%
Witam wszystkich jest poroblem z alcohol120%. Jak skoąfigurować profile w tym programie czy ktos moze zna stronkę albo sam wie co ijak. Bo np. nie wiem jak skąfigurować profil do nagrywania gire na psx 2 lub psx 1 :jupi:
|
Re: Witam wszystkich jest poroblem z alcohol120%
Cytat:
|
siemka
a jest problem bo jak wlaczam gotowy profil np. do ps1 to wyskakuje mi napis ze nie mozna zrobic idealnej kopii a jesli nie ma idealnej kopii to plytka nie bedzie dzialac czy tak nie jest :'( ???
|
Re: siemka
Cytat:
|
Re: siemka
Cytat:
|
psx
czesc
Mam problem nie moge przegrac gry MEDAL OF HONOR na PSX.W CLONE CD czyta mi do 57% i spada przesyl danych i nie moge sobie przegrac prosze pomozcie.Mam zaznaczone o subkanalach ale nawet nie moge zrobic obrazu na twady. czesc |
Tworzenie obrazu zabezpieczonej płyty może trwac nawet więcej niż 24 godziny. Okaż więcej cierpliwości, a jak po 48 godzinach się nie uda to znaczy że twój czytnik nie rzdzi sobie z zabezpieczeniem.
Powodzenia |
ooooo Medal Of Honor fajna gierka:) . Gram w nią bardzo często na PC jak to się mówi "po sieci" wchodząc na różne serwery poprzez "EYE".
Gra może jeszcze ktoś z tutejszych forumowiczów po sieci? Ja mam przeważnie nickname: =Torun=BARACUDA :P |
hm powiedzmy ze gram na "backupie" gry ;) i szukalbym jakis nieoficjalnych serverow na ktorych moznaby grac na takich "backupach" jezeli sa wogole takie servery.
Medal na solo ownuje wszystkie inne gry :cool: , a w sieci to pewnie jeszcze bardziej wciaga. |
Sprawdz w Clony czym jest zabezpieczona a później dowiedz się czy Twoja nagrywara coś takiego w ogóle tnie. Ew. napisz jaką masz i Ci odpiszemy.
|
Cytat:
Sprawdż na tej stronie czy ma dwie owieczki twój typ nagrywarki... http://www.elby.ch/en/products/clone_cd/writers/a.html jeślli ma dwie owieczki to powinneś zrobić działającą kopię płytki. a następnie użyj taki profil w CloneCD ...: Odczyt :MAX Czytaj dane subkanałowe dla audio i dane:TAK Regeneracja danych :TAK Szybkie omijanie błednych sektorów:WYŁ Zapis:x8 Nie naprawiaj danych subkanałowych:TAK Słabe sektory:IGNORUJ Zamykaj ostatnią sesję:TAK |
Cytat:
:cisza: Masz jakieś ulubione mapy? Choć statnio siedzę w SOF2 - mój nick: Mad Max PL. Pozdrówka dla Krzywej Wieży - aktualnie Wawa (ale kiedyś też Toruń):buu: :buu: :buu: PS Do moderatorów: Sorki za tą chwilę słabości - krajanin:buu: - wiem, że nie na temat - tylko nie bijcie :boks:, proszę :'( . |
Sprawdź sobie czy płyta orginalna(?) nie jest uszkodzona.
Ja miałem podobny problem z gran turismo2. Orginalna płyta była w idealnym stanie a clonecd odczytu zrobić nie chciał. Z innym egzemplarzem nie miałem problemów. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:23. |