![]() |
Z przodu to tylko pad i karta pamięci. Game shark z tyłu. Zresztą po wejściu dopasujesz.
|
no wlasnie kcialem dac do zrozumienia ze nie mam wejscia z tylu na sharka BO to jest model 9002 ktory nie posiada takowego :)
a sa cos ala gameshark pod wtyk do memorki :)no niewazne na razie w dc pykam |
Nie łapię, to chyba przez godzinę :). Pytasz, czy jest taki Game Shark, co się podłącza tam gdzie memorkę? Chyba nie ma.
|
teraz to ja nic nie lapie :/ :)
o nic nie pytam juz. pytanie bylo na poczatku czy da sie nagrac..... itd. a co do game sharka to wiem ze to sie podlacza z tylu ale moja konsola i wogole wszystkie od modelu 900* nie maja wejscia z tylu na ten wlasnie gadzet. i pisalem ze sa takie gadzety cos jak game shark ale wklada sie w miejsce memorki i nie trzeba ingerowac w konsoli no. a tak wogole to widzialem tylko game sharka tylko raz i to przelotnie...znaczy jego dzialanie widzialem i nie pamietam czy on przerabia konsole zeby piraty chodzily.no niewazne. ehehhe - male zamieszanie. w kazdym razie dzieki za odpowiedzi :) |
co do tego game sharka to raczej w dwojce sie podpina(ps2) a nie jedynka!!! i to po modchipie(neo x.x)
zaden shark w jedynce nie zastapi modchipa!!!! musi byc mod o tym co mowicie z tym sharkiem to tak jest w ps2!!!!! |
A założysz się? Przyjedź do mnie, to ci pokażę PSX kumpla :).
|
Cytat:
its just a game!!!!!!! |
Dlaczego przerobiony PSX nie widzi piratów?
Dlaczego mój przerobiony PSOne nie widzi piratów potraktowanych kolejno ClonyXXL i CloneCD 4. Stary playston nie ma problemów z tymi krążkami, a ten mój mówi BEE.
|
Widocznie coś źle robisz! Zacznij przegrywać płytki Alcoholem 120%. Być może wówczas problem zniknie.
|
Dla mojego krewniaka nagrywam płyty na PSX na max prędkości x8, szybciej nagranych nie odczytuje
|
Sciag sobie jakis emulator PSX z sieci (np. Bleem!) i eksperymentuj na CD-RW
|
Z całym szacunkiem ale taki mądry to ja też jestem. Mój PSOne nie widzi CD-RW, emulator np. bleem nie ma problemu z czytaniem moich kopii. Może jest to wina nagrywarki (Lite On), która ponoć ma problemy z czytaniem subkanałów, a może jest to kwestia chipa w pleyu.
Dajcie znaka co mogę wykluczyć. Bo zawsze mogę magika od chiów walnąć w czoło. |
Napewno wyklucz że Lite-On ma problemy z subkanałami ...:)
|
Sprobuj z mala predkoscia odczytu i zapisu, konsola ma slaba korekcje bledow, jak to nie pomoze, to wina chipa, albo zanieczyszczonej optyki bo napewno nie litka ;-]
|
Dzięki serdeczne. Dzisiaj zgrałem płytę na PS One, więc nie może być porysowana i nie działa. LiteOn nieżle radzi sobie z subkanałami więc pozostaje faktycznie podziękować facetowi od "usuwania" gwarancji. Mało tego. Wszystkie płyty, które zrobiłem (i poszły w pracy na podkładki pod doniczki) są nieżle traktowane przez Sony PlayStation(1), a nawet chodzą lepiej niż oryginały.
Jeszcze raz dziękuję za sugestie, a jak ktoś jeszcze ma jakiś pomysł to proszę napadywać. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |